- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok gecmis olsun.insallah kısa zamanda atlatırsın.Kızlar meraba
Hsonu kimse olmuyor du.. , bende anca kendime geldim umarım guzel geçmiştir gunleriniz ve ogunleriniz. Ben duzensiz yedim , hazır yedim hasta olunca yemek işide sallandı hep ama kilom iyi eksideyim
günaydın canımGünaydınnn
Su dışında bildirimim yok henuz .
Sizleri bekliyorum
Günaydınnn
Su dışında bildirimim yok henuz .
Sizleri bekliyorum
Sagol ilk daha iyiyim bugun. Dün kvalidemler vardı onlar hizmet beklemeselerde dunun yorgunlugu var biraz..Canim cok gecmis olsun.insallah kısa zamanda atlatırsın.
Benim regl bugün bitiyor çarşamba günü hedefim 64 bakalım
Oğun bildirimi canımgünaydın çarşamba günü değilmiyidi bildirimmmmm
Ay yanlış anlaşılmışım ben kahvaltı yapmayınca sizden bildirim bekledim çğün için :)günaydın canım
bildirimi çarşambaya almamışmıydık
dünkünü yazmıyım pek bi karışık tı çünküAy yanlış anlaşılmışım ben kahvaltı yapmayınca sizden bildirim bekledim çğün için :)
dünkünü yazmıyım pek bi karışık tı çünkü
bugün öğlenide yedikten sonra yazarım
al benden de o kadar,hafta sonu bende diyet falan kalmıyo zaten,h.içi daha başarılıyım (başarılı halimi yazdığım öğünlerden biliyosun,düşün hafta sonu daha da çozutuyorum)off begum75 bende sapıtımm iyice bir türlü toparlayamıyorum kendimiiii
:)) bugun nasılsa tartı bildirimi yok o yuzden bi rahatlık var demi :) :)dünkünü yazmıyım pek bi karışık tı çünkü
bugün öğlenide yedikten sonra yazarım
al benden de o kadar,hafta sonu bende diyet falan kalmıyo zaten,h.içi daha başarılıyım (başarılı halimi yazdığım öğünlerden biliyosun,düşün hafta sonu daha da çozutuyorum)
olsun ne yapalım elbet vereceğiz kiloları biz senle bu konuda ağır gidiyoruz ama diğer arkadaşları gördükçe gaza geliriz inşallah
ben tartıldım,başka bir grupta daha yazıyorum,orada tartı günü bugün:)) bugun nasılsa tartı bildirimi yok o yuzden bi rahatlık var demi :) :)
geliriz tabi kızgelirmiyiz dersin gazaaaa
Aynengeliriz tabi kız
hem sen süper spor yapıyosun,yavaşta olsa vereceksin gör bak
ümitsiz olmak yok,çabalamaya devam
yaklaşık 15 sene önce giydiğim bir pantolonum vardı,kendime onu hedef koymuştum,herşeyi verdim onu vermedim yıllar geçti ama hala içine giremedimKızlar dokuluyosunuz noluyor
Bakın benimde misafirim vardı ,çeşit çeşit yemek yaptım ama yemedim
Şimdi size bir formul vereyim,
Ablamdan bahsetmiştim bana kıyafetlerini veriyor hatta onun montu sayesinde diyete başlamıştım. Bana verdiği pantolonlar var ve bitanesi çok guzel fakat duğmesi kapanmıyor şuana kadar verdiklerini sırayadizmiştim ve sırayla hepsi adım adım oldu. Bu kot sonuncusu ve son hedefim 26 beden o pantolona sığmak sizinde boyle hedefleriniz olsun. Bedeninizden ufak bi pantolon yada ceket birşey alın ama çok guzel olsun hep aklınızda olan birşey. Onu sıksık deneyip sonucu gozunuzle gorun..bende bu yontem çok işe yarıyor. Eskiden içine sığamadıklarımı giyemeden bollaştılar yepyeni hepside o yuzden veriyorum çevremdekilere. Ablamın giyim tutkusu ve luzumsuz alışverişi beni 44-46 bedenden 38-40 bedene düşürdü