• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Kızlar meraba
Hsonu kimse olmuyor du.. , bende anca kendime geldim umarım guzel geçmiştir gunleriniz ve ogunleriniz. Ben duzensiz yedim , hazır yedim hasta olunca yemek işide sallandı hep ama kilom iyi eksideyim

Kızlar meraba
Hsonu kimse olmuyor du.. , bende anca kendime geldim umarım guzel geçmiştir gunleriniz ve ogunleriniz. Ben duzensiz yedim , hazır yedim hasta olunca yemek işide sallandı hep ama kilom iyi eksideyim
Canim cok gecmis olsun.insallah kısa zamanda atlatırsın.
Benim regl bugün bitiyor çarşamba günü hedefim 64 bakalım :KK55:

Canim cok gecmis olsun.insallah kısa zamanda atlatırsın.
Benim regl bugün bitiyor çarşamba günü hedefim 64 bakalım :KK55:
Sagol ilk daha iyiyim bugun. Dün kvalidemler vardı onlar hizmet beklemeselerde dunun yorgunlugu var biraz..
Benimde yakın o yuzden şişliğim var karnımda olsamda rahatlasam. Sende hedefine inersen umarım .
61.4 dum dun bugun biraz fazla geldim ama 61lerde kalcam işallah

off begum75 begum75 bende sapıtımm iyice bir türlü toparlayamıyorum kendimiiii:KK53::KK53:
al benden de o kadar,hafta sonu bende diyet falan kalmıyo zaten,h.içi daha başarılıyım (başarılı halimi yazdığım öğünlerden biliyosun,düşün hafta sonu daha da çozutuyorum:KK11:)

olsun ne yapalım elbet vereceğiz kiloları biz senle bu konuda ağır gidiyoruz ama diğer arkadaşları gördükçe gaza geliriz inşallah:rolleyes:

al benden de o kadar,hafta sonu bende diyet falan kalmıyo zaten,h.içi daha başarılıyım (başarılı halimi yazdığım öğünlerden biliyosun,düşün hafta sonu daha da çozutuyorum:KK11:)

olsun ne yapalım elbet vereceğiz kiloları biz senle bu konuda ağır gidiyoruz ama diğer arkadaşları gördükçe gaza geliriz inşallah:rolleyes:

gelirmiyiz dersin gazaaaa

Kızlar dokuluyosunuz noluyor :duduk:
Bakın benimde misafirim vardı ,çeşit çeşit yemek yaptım ama yemedimEn Büyük KK
Şimdi size bir formul vereyim,
Ablamdan bahsetmiştim bana kıyafetlerini veriyor hatta onun montu sayesinde diyete başlamıştım. Bana verdiği pantolonlar var ve bitanesi çok guzel fakat duğmesi kapanmıyor :( şuana kadar verdiklerini sırayadizmiştim ve sırayla hepsi adım adım oldu. Bu kot sonuncusu ve son hedefim 26 beden o pantolona sığmak:KK59: sizinde boyle hedefleriniz olsun. Bedeninizden ufak bi pantolon yada ceket birşey alın ama çok guzel olsun hep aklınızda olan birşey. Onu sıksık deneyip sonucu gozunuzle gorun..bende bu yontem çok işe yarıyor. Eskiden içine sığamadıklarımı giyemeden bollaştılar yepyeni hepside o yuzden veriyorum çevremdekilere. Ablamın giyim tutkusu ve luzumsuz alışverişi beni 44-46 bedenden 38-40 bedene düşürdü:halay:

Kızlar dokuluyosunuz noluyor :duduk:
Bakın benimde misafirim vardı ,çeşit çeşit yemek yaptım ama yemedimEn Büyük KK
Şimdi size bir formul vereyim,
Ablamdan bahsetmiştim bana kıyafetlerini veriyor hatta onun montu sayesinde diyete başlamıştım. Bana verdiği pantolonlar var ve bitanesi çok guzel fakat duğmesi kapanmıyor :KK43: şuana kadar verdiklerini sırayadizmiştim ve sırayla hepsi adım adım oldu. Bu kot sonuncusu ve son hedefim 26 beden o pantolona sığmak:KK59: sizinde boyle hedefleriniz olsun. Bedeninizden ufak bi pantolon yada ceket birşey alın ama çok guzel olsun hep aklınızda olan birşey. Onu sıksık deneyip sonucu gozunuzle gorun..bende bu yontem çok işe yarıyor. Eskiden içine sığamadıklarımı giyemeden bollaştılar yepyeni hepside o yuzden veriyorum çevremdekilere. Ablamın giyim tutkusu ve luzumsuz alışverişi beni 44-46 bedenden 38-40 bedene düşürdü:halay:
yaklaşık 15 sene önce giydiğim bir pantolonum vardı,kendime onu hedef koymuştum,herşeyi verdim onu vermedim yıllar geçti ama hala içine giremedim :olamaz::kızgın:

Back