16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

az beslenmenle ilgili Leithia nın bugünkü yazısındaki şu kısmı okumanı tavsiye ediyorum,

Vücudunuz günde 2000 kalori tüketiyor diyelim.
Spor yapmaya başladığınızda 2500 kaloriye ihtiyacı oluyor.
Çabuk zayıflamak için siz günde 1500 kalori altında beslenmeye başladığınızda,
Mucizevi vücudumuz "Ben kolay yemek bulamadığım bir yerdeyim" diye düşünüyor.
Ve metabolizma hızını düşürüyor.
Eskisinden daha yorgun, daha uykulu gezmeye başlıyorsunuz.
Spor yapmak içinizden gelmiyor.

Üstelik metabolizma hızınızı düşürdüğünüz için,
vücudunuz artık 1500 kalori ile hayatta kalmayı öğrendi.
Eski beslenme şeklinize döndüğünüz anda, o fazla kaloriler yağ olarak depolanıyor.

O yüzden şok diyetler önce hızlı kilo verdirir,
ancak diyeti bıraktığınızda hızla ve daha fazla kilo alırsınız.

Bir ömür sürdüremeyeceğiniz zararlı diyetler yerine,
Size bir ömür sürdürebileceğiniz,
dilediğiniz gibi yemenize izin veren
sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenmeyi öneriyorum.

o yüzden az yemek uzun vadede doğru bir davranış değil
hele hele sabah aç karnına 19 kilo ağırlıkla yürümek bedenine eziyet
uyanınca metabolizmanın canlanması için,1 çay bardağı sütle yarım meyva,yoğurt gidi şeyler atıştırabilirsin,tacizane tavsiyem

SendebenBendesen b2ynim yandı kız tablo yapmayı amladım ama boş yorum sayfasındamı yapacam yoksa html yazan kısmı göremedim

sarkma bende de var canım hele kollarımda

ayy bu ferritin eksikliği bende de var, ilaca ara vermiştim 2 gündür başladım yine

Canım sagol bilgilendirmen için. Senin tavsiyendeki gibi besleniyorum normalde bugunluk boyle oldu sebebide geç uyanmam ve 2 çocugu yedirip ve giydirip evden çıkmam yuzunden. Öncesinde boyle bir sıkıntım yoktu o yuzden daha dikkatli olacağim ve sut tarcın iyi fikir ben yoğurtta yiyorum bazen çünkü kahvaltıyı sadece peynir zeytinden ibaret görmüyorum. Bide ben sık ve az yiyorum aslında yediklerim az ama sık yediğim için yeterli geliyor. Totelde baktığında sebzemi,süt grubunu ,balığımı başta ve et grubunu duzenli alıyorum. B12 için hergun yumurta ,badem ,cevşz gibi gıdalar alıyorum. Meyve olaraksa tek tercihim elma oluyor. Bundan sonra gunluk akşamları yazacagım için daha iyi anlatsın ve ozamanda uyarılarını bekliyorum bakalım doğrumu yapıyorum

ayy bu ferritin eksikliği bende de var, ilaca ara vermiştim 2 gündür başladım yine

benim şubat 2016 2 leree kadar düştü temmuzda 7 lerde idi hala ilaca devammmmmmm sabah akşammm

bayılıyorum o kadının tavsiyelerine bendeeeeeeee

hergün okuyorummmmmmmm

ah birde uygulasakkkkk

kız iyice hırslandırdın beni,akşama bende başlasam,vicdanım iyice kötü olmaya başladı

o zaman başla bir yerden ben sana demedim günlük 15dk ile başla diyeeeee bugun kesin yapıyorsun

değilse cıvık cıvık gezersin ortalıktaaa

bende dün işten gidince uzandım biraz baktım saat 19.00 oldu kalk yasemin sana senden başkası yardım edemez tembelik etme dedim dün fitnes yapasım gelmedi parka gidip 5 km yürüdün 50 dk kaadar o da iyi geldii

aslında benim çok bilgim yok okudukça okudukça öğreniyorum, bildiklerimle ilgili birşeyler olursa elbetteki söylerim
bu arada günlük yediklerin gayet güzel,besleyici
ben akşamları pek giremiyorum,telefondan zor oluyo,şimdi işyerinden yazıyorum,sabah ve öğlen yediklerimi akşamda yemeyi planladıklarımı,işten çıkmadan yazarım değişiklik olursa ertesi gün bildiririm

Deneme

Tabloyu deniyodum :))evrakaa

aynen bende çok seviyorum yazılarını,iştahla okuyorum ama dediğin gibi bide uygulayabilsek

benimde 2,3 e düşmüştü , 6 şar ay ara verip 2 kez kullandım, en son tahlilde bi 11 çıktı bide 19 ama hangisi doğru bilmiyorum,tekrar başladım bi ara izin alabilirsem baktırcam yine,acaba kaça kadar yükselmesi lazım ki

kız maşallah sana,ben dün eve gidince yemek yaptım,bulaşıktı derken saat 8 de ancak oturdum
bu akşama yine yemeğim yok ama artık başlamam lazım bir aksilik çıkmazsa başlıyım spora

[QUOTE
o zaman başla bir yerden ben sana demedim günlük 15dk ile başla diyeeeee bugun kesin yapıyorsun

değilse cıvık cıvık gezersin ortalıktaaa

bende dün işten gidince uzandım biraz baktım saat 19.00 oldu kalk yasemin sana senden başkası yardım edemez tembelik etme dedim dün fitnes yapasım gelmedi parka gidip 5 km yürüdün 50 dk kaadar o da iyi geldii[/QUOTE]

Supersinn 50dk çok iyi ,bende adınsayardan takip ediyorum günlük 8.000 adım atmaya çalışıyorum. Kızıma bakan biri olsa yurumeyi çok seviyorum . Aslında sıkılaşmak için leslie 4mille yapsam o bana çok iyi geliyor ve tüm vucut çalıştıgı için başka egzersize gerekte kalmıyor. Hiperaktifim ben sıkılıyorum yaparken :)

ya dün regl ilk gün olunca baya halsizdim hiç bir iş yapmadım yemek de vardı o yuzden uzandım birazzz

Supersinn 50dk çok iyi ,bende adınsayardan takip ediyorum günlük 8.000 adım atmaya çalışıyorum. Kızıma bakan biri olsa yurumeyi çok seviyorum . Aslında sıkılaşmak için leslie 4mille yapsam o bana çok iyi geliyor ve tüm vucut çalıştıgı için başka egzersize gerekte kalmıyor. Hiperaktifim ben sıkılıyorum yaparken :)[/QUOTE]

bende çok seviyorum yürümeyi ama yüremeyi sağlık için yapıyorummm yıllardır hhafta da 3 gün spor yaparım fakat son bir -bir buçuk aydır salmıştım 3 gündür başaldım gene

bende yürüyemediğim zaman youtube açıp yapıyorum sporumuuuu

SendebenBendesen b2ynim yandı kız tablo yapmayı amladım ama boş yorum sayfasındamı yapacam yoksa html yazan kısmı göremedim
Evet canım ilk sayfada yapmak istiyorsan duzenle deyip kodları atacaksin ara sayfalarda istiyorsan buraya mesaj yazma kutusuna atacaksin Cevapla dediğinde tablo çıkacak
Ama düz yazıda etkili oluyor ilk sayfada yazdığın gibi tablo zor gelirse

Son düzenleme:
Canım yaptım aslında oldu gibi ama sadece kendi bilgilerimi girebiliyorum:))))))çözmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…