• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

akşam normal bizim yediğimiz kadar yemişsin :KK34::KK34:
normale döndün diyeleim :-):-) senide kendimize benzettik[/QUOTE]
Hahaa
) :) 1000 kalorinin altında yedim 1 hafta o yuzden vücudum kriz uyarısı verdi buna inanıyorum.. bugunden itibaren oğlenleri yemeye başlıcam 1000 kalorinin altına inmeyecem birde boyle deneyim.
öğle yemeği 12.30
1 kase mercimek çorbası
Harika gidiyosun emeğinin karşılığını alacaksın işallah
Kahvalt: 2 dilim ekmek ile yapılan peynirli tost+1çay bardağı süt+biber

ara: 2 kuru kaysı -8 adet badem+1 salatalık

öğle: 1 şeftali+1 yk kadar yulaf+3 yk yoğurtttt
Vayy super

[/QUOTE]

akşam normal bizim yediğimiz kadar yemişsin :KK34::KK34:
normale döndün diyeleim :-):-) senide kendimize benzettik
Hahaa
) :) 1000 kalorinin altında yedim 1 hafta o yuzden vücudum kriz uyarısı verdi buna inanıyorum.. bugunden itibaren oğlenleri yemeye başlıcam 1000 kalorinin altına inmeyecem birde boyle deneyim.

Harika gidiyosun emeğinin karşılığını alacaksın işallah

Vayy super

[/QUOTE][/QUOTE]

ah ah ben süper gidiyomda tartı oynamıyorrrrrrrrr

ben hep böyle beslenirim normallll ama işte bir ileri bir geri gidiyommmm

Oğlen;
Ton balığı
1 dilim çavdar
Yarım domates

Akşamada etsote yaptım ekmek yerine 2 kaşık bulgur pilavı yerim nasıl sizce
Bugun proteinden gittim iyi ettim galiba :)

Bravo canım boyle işte siz verince seviniyorum bende

Aman canım bermeye başladın yazık olur

yaz bakalım neler yapılmış ne mamalar yicen
ama bugün burası yağışlı sizin orası değil galiba :cool:

afiyet olsun maşallah kıza bak kilo veriyo bide hızlı vermiim diye uğraşıyor sanada bravooo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Sağolasıniz şeker orucuna girince kendimi tok hissediyorum tabi hızlı kilo verişi olabilir.
Bugüne gelince çok güzeldi nereye baksam yas pastalar börekler kızartma bayanlarimiz tüm maharetlerini sergilemiş ama kizlar kendime hakim olabildim binbir cesit arasından
2 ceviz dolu kuru incir
1 elma(ben meyve götürmüştüm :KK48:)
Bir kase kısır yedim
İnanılmazi yaptim benim yemek konusunda ne kadar döneklik iradesiz olduğumu dry bilir
Mutluyum:KK76:
Oradan gelince annemin yaptığı elma sirkesi ictim
sabah 1 fincan türk kahvesi elma armut yemistim
Şimdi bir tabak makarna yiyeceğim eşim gelirse yagsiz ama 1 tatlı kaşığı mayonez ve dilim peynirli ama gerçekten hiç aclik cekmiyorum sadece doğal şekerle beslendigim icin sanırım. :KK52:
Gecede limonlu yesil cay içerim inşallah.
Sizin desteğinizle sanırım doğru yola girdim devamlılık onemlio_O

Son düzenleme:
Günaydınlarrr:KK25:
7 de kalktım, biraz sonra alkali su içtim

7.45 ön kahvaltı
midem açılsın ve metobolizmam uyansın diye klasik kahvaltımın bi kısmını once yiyecem ve tabağımın kalan kısmınıda 9 gibi bitirecem erken yiyince acıkıyorum , e hemen yemesem metob. Uyanır uyanmaz 1 saat içinde yemek yendiğinde başlıyomuş çalışmaya oy ne zor:ukala:

Sağolasıniz şeker orucuna girince kendimi tok hissediyorum tabi hızlı kilo verişi olabilir.
Bugüne gelince çok güzeldi nereye baksam yas pastalar börekler kızartma bayanlarimiz tüm maharetlerini sergilemiş ama kizlar kendime hakim olabildim binbir cesit arasından
2 ceviz dolu kuru incir
1 elma(ben meyve götürmüştüm :KK48:)
Bir kase kısır yedim
İnanılmazi yaptim benim yemek konusunda ne kadar döneklik iradesiz olduğumu dry bilir
Mutluyum:KK76:
Oradan gelince annemin yaptığı elma sirkesi ictim
sabah 1 fincan türk kahvesi elma armut yemistim
Şimdi bir tabak makarna yiyeceğim eşim gelirse yagsiz ama 1 tatlı kaşığı mayonez ve dilim peynirli ama gerçekten hiç aclik cekmiyorum sadece doğal şekerle beslendigim icin sanırım. :KK52:
Gecede limonlu yesil cay içerim inşallah.
Sizin desteğinizle sanırım doğru yola girdim devamlılık onemlio_O
İlk harikasın piknikte iradene sahip çıkmışsın waoww sana:KK9: ama canım keşke akşam makarna yemeseydin. Oğlen kısır akşam mayonezli nakarna neyse buda iyi senin iştahın k7rılmaya başlamış olacak bu iş:super:

İlk harikasın piknikte iradene sahip çıkmışsın waoww sana:KK9: ama canım keşke akşam makarna yemeseydin. Oğlen kısır akşam mayonezli nakarna neyse buda iyi senin iştahın k7rılmaya başlamış olacak bu iş:super:
Günaydın canım
Çok şükür doğru yolu buldum disiplin şart.gerçi şeker orucunu bırakmayacak gibiyim onunla özdeslestim.cocuklarima da min şekerli veriyorum artik çok şükür kendimle birlikte onlarıda geri dönüşü olmayan yollara sokacaktim sağlıkta.. sütü yogurdu bile şekersiz yiyorlar artık onlarda bana destek verdi :super:
Aksam tokluk hissi vardı yemesem olurdu gün içinde az yedim gibi geldi bide eşim yalniz yemek yiyecek dedim makarna hem protein yedim.bugün regli günüm gr vermemişim ödem tuttu vücut sanırım.. şişlik var zati ama yine böyle beslenmeye devam ...:rapci:

kızlar günaydın
dünkü akşam menümü paylaşamıyorum, çok yedim :olamaz:
önümüzdeki günlerde gezme tozma yok inşallah eski düzenime geri döneceğim,bu sabahki kahvaltım

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 2 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
*maydanoz
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* biraz üzüm

kilomda çok oynak 4 gündür çok alakasız rakamları görüyorum :KK64:

Çarşambaya kadar 64 olmalıyım en azından bakalım bu ödemle..
İyi günler kardeşler takımı :KK200:
Fazla çıkmadıgına gore eksidesin işallah. Bende regli donemine girdim artık kilo eksilmesi zor gozukuyor. Reglim 15gun suruyor zaten 1 hafta normal gezip tekrar belirtiler başlıyor :KK43: dra gitmem şart

kızlar günaydın
dünkü akşam menümü paylaşamıyorum, çok yedim :olamaz:
önümüzdeki günlerde gezme tozma yok inşallah eski düzenime geri döneceğim,bu sabahki kahvaltım

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 2 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
*maydanoz
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* biraz üzüm

kilomda çok oynak 4 gündür çok alakasız rakamları görüyorum :KK64:
Oynak olur işallah + yoktur. 2gun baya bozdun bugun bence hafif git
Neler yedin kız yazyaz:KK53: yenigelin becerikliymiş anlaşılan:KK48:

Fazla çıkmadıgına gore eksidesin işallah. Bende regli donemine girdim artık kilo eksilmesi zor gozukuyor. Reglim 15gun suruyor zaten 1 hafta normal gezip tekrar belirtiler başlıyor :KK43: dra gitmem şart

Oynak olur işallah + yoktur. 2gun baya bozdun bugun bence hafif git
Neler yedin kız yazyaz:KK53: yenigelin becerikliymiş anlaşılan:KK48:

aslında artıda var ekside var, neden böyle oldu anlayamadım :KK43:
1 dilim patatesli börek,1 dolma biber,1 dilim bisküvi pastası,1 dilim şerbetli tatlı:olamaz::olamaz::olamaz:(tatlıyı biz almıştık)

canım regl düzensizliği bendede var hatta yeni gittim doktora hormon düzenleyici hap verdi,3 ay kullanacakmışım,sende git bu kadar sık olması gerçekten normal değil

günaydın kızlarrr

dünün menüsü

Kahvalt: 2 dilim ekmek ile yapılan peynirli tost+1çay bardağı süt+biber

ara: 2 kuru kaysı -8 adet badem+1 salatalık

öğle: 1 şeftali+1 yk kadar yulaf+3 yk yoğurtttt

ARA: 1 BARDAK SÜT

akşam: 4yk etli patates yemeği -4 yk yoğurt

ara: 1 dilim kek

spor : 6 km yürüşşşşşşşşş

Back