• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

canım senle ne alakası varki, bunlar küçük çocuk daha,malesef yaramazlık yapıyolar,evde tutamadıkları bir çocuk senden istiyolar 10-15 çocuğa bir anda göz kulak olmanı,tabiki sende istemezsin böyle bir durumu ama o kadar çocuğuda aynı anda nasıl kollayacaksın robot değilsin ya
sen olmadı ziyarete gidersin, sevdiği bir oyuncağı alırsın,arkadaşların seni çok özledi,senide yanımızda görmek istiyoruz falan dersin
kendini harap etme
Ya çok üzüldüm çocuğun elini görünce. İlk kez böyle birşey yaşadım umarım bi daha yaşamam ve kimse de yasamaz

canım senle ne alakası var bu durumun

olacağı varmış olmuş kendini hiç yıpratma allah aşkına
İster istemez üzülüyor insan takıyorum ben. Bütün gün aklımdaydı çocuk sabah oldu bu olay hala kendime gelemedim. Az önce gözlerim bi kapanır gibi oldu çocuğun parmağı geldi gözümün önüne :(

Üzülme ya herkes çocukları bilir
bilerek sen düşürmedin ya böyle kazalar hep olur çocuk bunlar bizim başımıza bile geliyor
aile bunun farkına varıcaktır çocuğu okula göndericektir üzülme bence
Aile zaten anasınıfinin cok ds yararli oldugunu dusunmuyorum demişti daha önce. Biliyorum bir daha gondermeyecekler okula. İnşallah çocuk bir an önce iyi olsun da gelmese de olur

Senle ne ilgisi var canım ya .. oğlumda 4.sınıfa gidiyor bizimkilerden biliyorum çocuklar çok yaramaz. Üzülmenden belli hassaslığın o yuzden canını sıkma. Aileler bayılır hemen suçlu aramaya. İlgisiz kalsaydın suçlu olurdun çünkü bizim okulda buna benzer bi olay oldu okul aileyi arayıp tekbaşına yolladı hastaneye hemde hastane çok uzakta . O olaydan sonra tırstılar veakıllandılar ambulans geliyor.
Eşim de söyledi böyle bir durumda özel araba ile sen de gituremezsin aile de ambulans çağrılır okula diye. Maalesef uzucu bir olay ile tecrübe edinmiş oldum

Bizim ana okulun pikniği var bugün pasta börek çok yapıyorlar aşırı neler var neler geçen sene istifra edinceye kadar yemistim ne aptalmısım. :KK34:
İyi gidişatımı bozmamaya niyetliyim Hoppagelince ne yedim yazarim

Bizim ana okulun pikniği var bugün pasta börek çok yapıyorlar aşırı neler var neler geçen sene istifra edinceye kadar yemistim ne aptalmısım. :KK34:

ne kadar güzel, severim piknikleri,sana iyi eğlenceler tatlım bol bol eğlen :halay:stres at :eğlence::KK49:

günaydın kızlarr

dünkü menüm

kahvaltı +öğle menüü
1 domates+1 salatalık+az peynir+4 zeytin+1 dilim ekmek

ara öğün :3 kuru kaysı+10 adet badem+1 bardak süt

akşma: salata +3 köfte+1 parça et

ara: 1 soda

spor 6 km yürüş yapıldııı

kızlar günaydın,dün akşam elimden geldiği kadar hafif atlatmaya çalıştım elimden bu kadar geldi,arkadaş tatlı yapmamış, 2 küçük çocuğu var onlardan ancak evi temizleyip yemekleri yapabildim dedi,tatlıyı hazır almışlar ama elime dahi sürmedim

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal

Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* tas kebap
* 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
* 2 kuru kayısı

Akşam (saat 19:00)
* yayla çorbası (pirinci yok denecek kadar azdı,yoğurdu boldu ekşiliydi)
* etli kuru patlıcan yemeği (ilk defa yedim ve çok güzeldi)
* 1,5 yemek kaşığı pilav(çok güzel etli pilav yapmış dayanamadım azcık aldım :olamaz:
* ciğer
*karışık yeşillikli salata

Son Öğün (saat 22:00)
* 10 kestane
* 1 mandalina
* biraz üzüm

işin kötüsü bu akşamda bir arkadaşa hayırlı olsuna gidicez,eşimin eski iş arkadaşı yeni evlendiler düğüne katılamamıştık,arkadaşlarla akşam çayına gidiyoruz,bu akşam evde yemek yemeyi düşünmüyorum orda ki ikramlıklarda azcık yerim,yemezsem ayıp olur demi,ilk defa gidicez ve biz haber verdik bide:işsiz:offf yaa offf:kızgın:

günaydın kızlarr

dünkü menüm

kahvaltı +öğle menüü
1 domates+1 salatalık+az peynir+4 zeytin+1 dilim ekmek

ara öğün :3 kuru kaysı+10 adet badem+1 bardak süt

akşma: salata +3 köfte+1 parça et

ara: 1 soda

spor 6 km yürüş yapıldııı

günaydın kızlarrrrrr

nasılsınız bakalımm

günaydın canımiyiyim sağol sen nasılsın?

dünkü menü gayet:super:
sporuna yapmışsın :spor:senden mutlusu yoktur:KK76:

kızlar günaydın,dün akşam elimden geldiği kadar hafif atlatmaya çalıştım elimden bu kadar geldi,arkadaş tatlı yapmamış, 2 küçük çocuğu var onlardan ancak evi temizleyip yemekleri yapabildim dedi,tatlıyı hazır almışlar ama elime dahi sürmedim

* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal

* tas kebap
* 2 kuru kayısı

* 1,5 yemek kaşığı pilav(çok güzel etli pilav yapmış dayanamadım azcık aldım :olamaz:
* ciğer

* 10 kestane
* 1 mandalina
* biraz üzüm

işin kötüsü bu akşamda bir arkadaşa hayırlı olsuna gidicez,eşimin eski iş arkadaşı yeni evlendiler düğüne katılamamıştık,arkadaşlarla akşam çayına gidiyoruz,bu akşam evde yemek yemeyi düşünmüyorum orda ki ikramlıklarda azcık yerim,yemezsem ayıp olur demi,ilk defa gidicez ve biz haber verdik bide:işsiz:offf yaa offf:kızgın:
,
afiyet olsuın

olan olmuş yapacak birşey yok canımm

günaydın canımiyiyim sağol sen nasılsın?

dünkü menü gayet:super:
sporuna yapmışsın :spor:senden mutlusu yoktur:KK76:

şükür bugunumüze

evet dün sporumu yaptımmm ve çok mutluyummmmmmmm günde 1 saat de olsa kendime ayırıyorum değilse evde iş güç bitmez benımmmmmmm

,
afiyet olsuın

olan olmuş yapacak birşey yok canımm

şükür bugunumüze

evet dün sporumu yaptımmm ve çok mutluyummmmmmmm günde 1 saat de olsa kendime ayırıyorum değilse evde iş güç bitmez benımmmmmmm
sorma sorma bende bitiremiyorum işi gücü,hem yapıyorum hem söyleniyorum:işsiz:

Günaydın kızlar
Mutfakla uğraştım biraz giremedim.

Dun tonbalılıklı salata yemiştim doymadım dun biliyosunuz ablatmıştım durumumu belki bunye şaşırır dedim yiyesimde vardı :) 7.30 da 2 kaşık pilav, 1 naget ve 1 maglen bitter yedim.
9 gibide yarımdan az mandalina yedim.

Kahvaltım
7.00 alkali su
7.30 1 dilim çavdar, 2 çatal penir,2 zeytin

Şimdide çay içiyorum

Aman canım bermeye başladın yazık olur

günaydın kızlarrrrrr

nasılsınız bakalımm
Günaydın yasemin,
Ben 3 gundur bitkin ve yorgunum , mutsuz hissediyorum kendimi yaa

* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal

* tas kebap
* 2 kuru kayısı

* ciğer

* 10 kestane
* 1 mandalina
* biraz üzüm

Dun kaçırmışsın ustune bugunde aynısını yapma eksi yerine artı görürsün bak sakın

Back