• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

TÜH ÇOK ÜZÜLDÜM BAK ŞİMDİ

kesin akşama alır gelirr ee maç şimdi kastanesiz olmazzz :KK48::KK48::KK48:

üzülme üzülme,bu akşamda siz gelin kestane yapalım :KK70::KK70::KK70:
ne yapacağı belli olmaz,sokakta satan çoktur akşam elinde alıp gelirse hiç şaşırmam:KK47:
bu akşam palamut alcakmış,geçenki fırın palamudu sevemediler,kızartırsın dedi ama ben kendime ufak fırında yapıcam :kk77:

bu sefer utandım, gerçekten çok yedim:sinirli:
bu akşam maç varmış televizyonda o yüzden evdeyiz,yarında eşimin halı sahası var o yüzden evdeyiz cumartesi pazar balığa gider eşim o sebepten evdeyiz :halay:evimi özledim yaa:KK200:
aslında çevremiz öyle geniş sayılmaz sık görüştüğümüz arkadaşlarımız ve akrabalarımız var sadece

kahvaltıyı evde yapıp çıkıyorum canım,her sabah çay demlerim:eğlence:
maşallah erken kaltıyorsun o zaman
ben 6:30 da kalkıyorum anca giyinp çıkabiliyorum
yanıma kahvaltılıp alıp çıkıyorum
yanımdaki arkadaşımda getiriyor
oda diyette ona doktor liste verdi
ben kafama göre yapıyorum ama işe yarıyor gibi sanki

Kahvaltım
1 katı yumurta
1 zeytin
Bi lokma ekmek

Boğazım batıyor , tüm kemiklerim kırılıyor:110: ben her adet dongusunde bademciklerim olmadığı halde anjin oluyorum:110: çayın tadı tuhaf geldi nedense az yaptıgım zaman çayı tadı tuhaf oluyor. Oğlum bike farketti..3 farklı demlik degiştim , çay degistim aynı..akşam çayım yada kalabalığa yaptıgım guzel oluyor anlamıyorum:KK34:
Neyse lafı uzattım :) kahve yaptım 2si1 içim ısınsın diye. Çok üşüyorumm
Bugun temizlik yapmayacam dinlencem yemek yapsam yeter

7 de uyanıyorum canım
7,55 de evden çıkıyoruz
az çok bilinçlendik hani neyin yenip yenmiyceğini yada ölçüsünü biliyoruz,bide listesi olanlardan kopya çekiyoruz:sus:

Kahvaltım
1 katı yumurta
1 zeytin
Bi lokma ekmek

Boğazım batıyor , tüm kemiklerim kırılıyor:110: ben her adet dongusunde bademciklerim olmadığı halde anjin oluyorum:110: çayın tadı tuhaf geldi nedense az yaptıgım zaman çayı tadı tuhaf oluyor. Oğlum bike farketti..3 farklı demlik degiştim , çay degistim aynı..akşam çayım yada kalabalığa yaptıgım guzel oluyor anlamıyorum:KK34:
dikkat et canım kendine,sıcak tut,bide 1 mandalina ye direncini artırır

dikkat et canım kendine,sıcak tut,bide 1 mandalina ye direncini artırır
Oyle yapcam antibiyotik içmek istemiyorum bitkilerle atlatmaya çalışacam. Ihlamur,kuşburnu,elma kabuğu,portakal,limon,bal,zencefil yani ne bulsam koyduğum bi çayım var zımba gibi yapıyor

Kahvaltım
1 katı yumurta
1 zeytin
Bi lokma ekmek

geçmiş olsun
hergün temizlik gerek yok yat dinlen
ıhlamur falan kaynat
kendini yorma

üzülme üzülme,bu akşamda siz gelin kestane yapalım :KK70::KK70::KK70:
ne yapacağı belli olmaz,sokakta satan çoktur akşam elinde alıp gelirse hiç şaşırmam:KK47:
bu akşam palamut alcakmış,geçenki fırın palamudu sevemediler,kızartırsın dedi ama ben kendime ufak fırında yapıcam :kk77:

heran herşey olur diyorsunn :-):-):-)

bende evde hazırlıyorum bazen burda yapıyorum

ama burda yapmak daha iyi evde koştur koştur anlamıyorumm

Kahvaltım
1 katı yumurta
1 zeytin
Bi lokma ekmek

dikkat et kendine kış yüzünü gösterdi ufuaktannn
dinlen kız hergün temizlik mi olurrrr

7 de uyanıyorum canım
7,55 de evden çıkıyoruz
az çok bilinçlendik hani neyin yenip yenmiyceğini yada ölçüsünü biliyoruz,bide listesi olanlardan kopya çekiyoruz:sus:

bende 07, kalkıp evden 7,45 çıkıyozzzz

heran herşey olur diyorsunn :-):-):-)

bende evde hazırlıyorum bazen burda yapıyorum

ama burda yapmak daha iyi evde koştur koştur anlamıyorumm

dikkat et kendine kış yüzünü gösterdi ufuaktannn
dinlen kız hergün temizlik mi olurrrr

bende 07, kalkıp evden 7,45 çıkıyozzzz

olabilir olabilir:KK48:
kestane bulamayınca paltak mısır yaparız,çareler tükenmez :halay:

:confused::confused::confused::confused::confused::confused: O ZAMAN bize ne olur bir ileri bir geri giderizz :KK59::KK59::KK59:

bu yüzden istikrarımı koruyamıyorum yasemin,ya biri geliyo, ya biz gidiyoz,onlar olmazsa eşim akşamları kestane,patlak,çay yaynına ıvır zıvır,yemekten sonra meyva:confused::confused: :sinirli:bunlar hiç bitmez bizde bende birinden kaçsam birine tutuluyorum,iradeyi korumak zor oluyo ,sonrada yavaş kilo veriyorum işte:KK42:

birtek meyva konusunda birşey diyemiyorum,bütün gün işte eve gelincede aç karna yiyemiyo yemekten 1-2 saat sonra yiyiyo meyvayı, saat geç oluyo ama günün hangi saati yiyim başka zaman yok diyo o konuda da haklı:işsiz:

bu yüzden istikrarımı koruyamıyorum yasemin,ya biri geliyo, ya biz gidiyoz,onlar olmazsa eşim akşamları kestane,patlak,çay yaynına ıvır zıvır,yemekten sonra meyva:confused::confused: :sinirli:bunlar hiç bitmez bizde bende birinden kaçsam birine tutuluyorum,iradeyi korumak zor oluyo ,sonrada yavaş kilo veriyorum işte:KK42:

birtek meyva konusunda birşey diyemiyorum,bütün gün işte eve gelincede aç karna yiyemiyo yemekten 1-2 saat sonra yiyiyo meyvayı, saat geç oluyo ama günün hangi saati yiyim başka zaman yok diyo o konuda da haklı:işsiz:

yorum yok hafta içi sakinliği koruyabiliyorum ama hafta sonu özellikle pazar günü nevrim dönüyor desemmmm

heleki birde dışarda iseekkkkk

anlatmak istediğim o sürekli dışarda olunca istikrarı korumak güçleşiyor:bicak:

neyse bizde sağlıklı beslenerek yavaş yavaş zararlı yiyecekleri hayatımızdan çıkarar başlayalım

ben şimdi hayatıma ilk olarak sporu oturtmak istiyorum bu 3 haftamm

ilk iki hafta 5 km yürüdüm 1 saat

3 ve 4 hafta 6 km 1 saat (burda 500mt koşuyor 1 km hızlı yürüyorum o kdaraiyi geliyor ki)

5 hafta da sonra 7 km ve 1 saat yapıcmmm bunu 10km yapıp bırakıcammm

KIZLAR
bişi srocam 10 kiloyu ne kadar zamanda verebilirim
hep hayatım diyetle geçsin istemiyorum 52 yada 50 olmak istiorum
şuan hiç birşeyi hayatımdan tam çıkarmadım zaten sadece dikkat ediyorum
tıka basa doymayı çok severdim onu bıraktım
4-5 kaşıkla da doyabildiğimi tartıyorum şuan

Back