Kız açık verme dry duyacak
Köyden 2 kasa elma geldi ne yapayım bunları derken bide kilo sorunum olunca değerlendirdim.![]()
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köyden 2 kasa elma geldi ne yapayım bunları derken bide kilo sorunum olunca değerlendirdim.![]()
sen elma diyteti yapıyorsunnnn![]()
Gördüm duydum:)) tek tip beslenmeye karşıyımpardonnn dememiş farz ettttt
Başta tatlı vardır illa, yemekızlar bugünkü menüm,akşama arkadaşa yemeğe davetliyiz ne yiyeceğim bilemiyorum
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 ceviz
* 3 zeytin
* peynir
* biber
* 1 çay kaşığı bal
Ara Öğün (saat 09:45)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* tas kebap
* 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
* 2 kuru kayısı
Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 4 yemek kaşığı yoğurt
* 1 armut
tamam kaptanım ,mesaj alınmıştırBaşta tatlı vardır illa, yeme
Çerez ıvır zıvıra girme :) kestane falan
Ana yemeğide dengele çeşite göre artık.
:))kaptan bugun pertttamam kaptanım ,mesaj alınmıştır![]()
Dunde doymamıştım bugunde aynıyım. Noluyor bana anlamadım. Çok guzel gidiyordum ama bu açlık çok fazla hiç boyle olmamıştım ya...sabah 62.2 dim , mideme agorlık yapcak kadar bişey yemedim kahvaltımı paylaştım , okula gittim geldim hemde 2 kere. Sabah ilk tartıldığım daha fazla çıkar hep odem yapıyorum galiba , idrara çok çıkınca bidaha tartılırım az gelirim..
neyse 2. Yi çıktım baya idrara çıktım çünkü ana oda ne 62.8 yaaa 600gr da nesi ..bi yandan açım , gun içinde hep koşturuyorum, çok az yiyorum bide ustune fazla geldim sanki yarım ekmek ile 1 demlik çay içtim. Karnımda acıkınca moral gitti zaten keyifsizim bugunbugun benim motive olmaya ihtiyacım varrr
Arada kahve içiyorum ahh canım neler çekiyordaaa
:))kaptan bugun pertt
Arada açlık ve aşermelerim olurdu ama geçiştirebiliyodum. Bugun tuhaflık var sanki hiç kahvaltı yapmadım. Gerçi 1.5 saat önce yedim öğlen oldu ama oğlen yemezdim zaten.. ödem yapmam anlamsız ama yapıyorumo saçmalık banada oluyo,wc çıkıp geliyırum tartı daha fazla gösteriyo
sanırım ödem yaptın, telaş etme bol sıvı al maydanoz sapı falan kaynat, tuvalete çıktıkça atarsın ödemi
bide az yemek çözüm değil biliyosun,çünkü vücut o tempoya ve beslenme düzenine alışınca metabolizma hızını bir alt seviyeye çekiyomuş, arada değişiklik yapıp hızlanmasını sağlamalısın
birde acaba özel günün mü geliyo iştah o zamanda artıyo
Arada açlık ve aşermelerim olurdu ama geçiştirebiliyodum. Bugun tuhaflık var sanki hiç kahvaltı yapmadım. Gerçi 1.5 saat önce yedim öğlen oldu ama oğlen yemezdim zaten.. ödem yapmam anlamsız ama yapıyorum
Kilo verme öncesinde çok ödemim olurdu heleki regli doneminde 3 kg farkettiğim olurdu. Bana odem yapan beyaz ekmek ve hareketsizlikmiş diyete başlayınca anladım. Birde alkali kullanıyorum onu kullandığımdan beri fark baya baya oldu. Reglime 10 gun var erken degilmi
Dediğin gibi vucudumu şaşırtmam lazım direnç gösteriyorum napsam acaba
Cuma 61.5
Sabah 62.2
Sabahtan 2 saat sonra 62.8
Bidaha tartılmayacam level atlıyorum :)))yemediğim halde boyleyim yesem nolcak acaba :)
Cuma 61.5
Sabah 62.2
Bidaha tartılmayacam level atlıyorum :)))yemediğim halde boyleyim yesem nolcak acaba :)
afiyet olsun,her zamanki gibi gayet güzel bir menü,akşama ne var bakalım?bahar616 seni dinledim ve sabah ile öğleyi birleştridimmmmm
bugun menüm kahvaltı +öğle menüü
1 domates+1 salatalık+az peynir+4 zeytin+1 dilim ekmek
Cuma 61.5
Sabah 62.2
afiyet olsun,her zamanki gibi gayet güzel bir menü,akşama ne var bakalım?
Hiç deme yaaa
Dün kilo bildirmek için sabah tartıldım 62.5
Bu sabah aynı koşullar altında 63.0
11 gün gecikti adet ondan diyorum
Adet sürecinde normal diyorum
Ama teselli olmuyor bana
Çok mutsuzum
Ben kaç kiloyum((
oo yeter süper daha ne olsun ,tabikide afiyet olsunVALLA AKŞAM dünden köfte var çorba var birde salata yaparımm yeter herhaldeee
bozma hiç moralini, olamayınca ödem yapıyosun ama oluncada metabolizman hızlanıyo hemen atarsın kilonuHiç deme yaaa
Dün kilo bildirmek için sabah tartıldım 62.5
Bu sabah aynı koşullar altında 63.0
11 gün gecikti adet ondan diyorum
Adet sürecinde normal diyorum
Ama teselli olmuyor bana
Çok mutsuzum
Ben kaç kiloyum((
Protein ve sevzeyi dengelemeye çalışıyorum aslında. Proteinle guzel kilo verdim ama bi yakınım gut oldu bende tırstım bu yuzden. Oğleni kaldırdım düşük kalori alıyorum belkide vucut direniyor. Ben ara oğunlerimi ayarlayım kahve yerine yoğurt ve dediğin gibi sut vs tuketeyimyemediğin için böylesin,spora başlayabiliyosan biraz spor yap,zaten koşturuyorum deme vücut o tempoya alıştı onu spor gibi görmüyo artık,direniyo sana,birde protein ağırlıklı beslenemeye çalış,yoğurt,tavuk falan ye,muzlu süt yap kendine,tarçında dök şekerini dengelesin
10 gün önceden ödem olur canım,banada oluyo
o açlık hissi bende genelde hep var, şekerim çok oynakondan oluyo bunlar
![]()