16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Kahvaltı üç parmak büyüklüğünde fındık kremalı bazlama ve iki fincan şekersiz kahve öğle çok yedim ya iki domates yarım kase yoğurt 6.7 lokma ekmekle yediğim kavurmalı yumurta :KK34:bugün sabah 62.8 geldim iyi dedim bi şey yemem bugün ama okul cook kötü geçti bugün. Maalesef ben de sıkıntımı yiyerek atabiliyorum offf:kızgın:

aynen bende sıkıldıkça yemek arıyorum,psikolojik işte:kızgın:

Kahvaltı üç parmak büyüklüğünde fındık kremalı bazlama ve iki fincan şekersiz kahve öğle çok yedim ya iki domates yarım kase yoğurt 6.7 lokma ekmekle yediğim kavurmalı yumurta :KK34:bugün sabah 62.8 geldim iyi dedim bi şey yemem bugün ama okul cook kötü geçti bugün. Maalesef ben de sıkıntımı yiyerek atabiliyorum offf:kızgın:

ahhh önceleri stresten yiyemezdim şimdi ise

sevinirim mutlu olurum üzülürüm soluğu yeme içmede alırımmmm :işsiz::işsiz::işsiz:

10 bin adım ama onun sloganı sağlık için günde enaz 10 bin adım. Ben ne zamanki 1t bin adım yaptım kilo verebiliyorum ama çocuktan fırsat olmuyor

hergün ortalama 1 saat yürüyorum on bin adım olmuyorrrrr

6-7 LOKMA ÇOK EKMEK OLMAZ Kİ
çok yemiş sayılmazsın bence

ahhh önceleri stresten yiyemezdim şimdi ise

sevinirim mutlu olurum üzülürüm soluğu yeme içmede alırımmmm :işsiz::işsiz::işsiz:

hergün ortalama 1 saat yürüyorum on bin adım olmuyorrrrr
Evet olmaz ben 1 saatte 5 bin en fazla 6 bin adım atıyordum galiba hıza bağlı olarak. Eger çıkabilirsem bi bakayım bugün kaç bin oluyor. 2 satte rahat 10 bin olur

Slm kızlar kaynatmışsınız.
Suyu ben alkali damlatıp içiyorum. Eskiden su çok içtiğimde ödem yapardım . Şimdi rahatlıkla içiyorum hatta bardagı bıraktım şişeyle içiyorum herhalde 2.5 oluyordur..çay kahvede içtiğim için yarımsaatte bi wcdeyim. Kızlar gunduz nekadar az içsenizde gece 2 bardak ve sabahta kalkar kalkmaz içerseniz ödem diye birşey kalmıyor ..

Oğlen yemedim öyle planlamıştım
Akşamı 4 de başladım 5.30a kadar anca bitirdim,
1 orta ton balığı
Domates
Roka
1 dilim çavdar ekmeği.
Nescafe

Kızıma tavuk durum yapmıştım son ısırığını ben yedim

Az öncede 1 tane kurukaysı
Bugunluk yeter midemin kapanışını verdim :)

6-7 LOKMA ÇOK EKMEK OLMAZ Kİ
çok yemiş sayılmazsın bence
Çok oldu ya ben bu kilo yüzünden çok çektim aylarca bişey yemedim gr oynamadı yine de pes etmedim daha yeni yeni gidiyor. 62 benim diyete başlama sebebimken şimdi 62 yi görünce çok mutlu oldum hazır oyleyken bugün tutsaydim çok iyiydi

kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
biliyorum menüdeki bazı şeylere olmaz diyceksiniz ama inanın dün bi doymak bilmedim,palamutta kızartınca fazla yiyemiyorum, 2 ufak dilim yedim,peşinede biraz büyük 1 dilim helva yedim,tabi yine doymadım çaylada 1 kurabiye ve 10 kestane yedim tam doymasamda kendmi ancak iyi hissettim:işsiz:

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 10:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* cacık
* kıymalı yumurta
* 1 dilim ekmek
* 1 galeta

Ara Öğün (saat 15:45)
* 4 kaşık yoğurt
* 0,5 çay kaşığı tarçın
* 1 elma

Akşam (saat 19:00)
* kırmızı mercimek çorbası
* 2 dilim palamut balığı
* yeşillik salata
* 1 dilim helva:olamaz:

Son Öğün (saat 21:00)
* 10 kestane:olamaz:
* 1 kurabiye:olamaz:

* 1/4 dilim armut
* 1/4 dilim elma

günaydın kızlarrrrrrr hayırlı cumalarınız olsunnn

bende durumlar pek iç açıc değill

akşam: az et kavurma -1 dilim ekmek

ara: 1 eti puf

dün 1 saat yürüdümmmmmm

akşam resmen aç uyudumm su içe içe

sabahta kalınca bir bardak su

1 ç.b kadar süt

ve hala bişi yemedimmmm

kızlar günaydın,dünkü tam liste menüm
biliyorum menüdeki bazı şeylere olmaz diyceksiniz ama inanın dün bi doymak bilmedim,palamutta kızartınca fazla yiyemiyorum, 2 ufak dilim yedim,peşinede biraz büyük 1 dilim helva yedim,tabi yine doymadım çaylada 1 kurabiye ve 10 kestane yedim tam doymasamda kendmi ancak iyi hissettim:işsiz:

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 10:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45)
* cacık
* kıymalı yumurta
* 1 dilim ekmek
* 1 galeta

Ara Öğün (saat 15:45)
* 4 kaşık yoğurt
* 0,5 çay kaşığı tarçın
* 1 elma

Akşam (saat 19:00)
* kırmızı mercimek çorbası
* 2 dilim palamut balığı
* yeşillik salata
* 1 dilim helva:olamaz:

Son Öğün (saat 21:00)
* 10 kestane:olamaz:
* 1 kurabiye:olamaz:

* 1/4 dilim armut
* 1/4 dilim elma

GÜNAYDIN

akşam kestaneler meşhur sizin orda galiba

bizim oranın kestaneside gelmeye başlar yakında

benimde senden eksi yanım yok akşam

arkadaşıma gitiim hamsi ve bol salata yedim ekmeksiz

birde 4 sarma yedim

ondan önce işten geldiğimdede bahçeden koparılmış 2 incir yemiştim

Günaydın kızlar
Akşam 5 deki paylaşımdan sonra birşey yemedim..

Sabah 8.00
Alkali 1 bardak su

8.15
1 kurukayısı

Yuruyuste tamam okuldan geldim şimdi kahvaltımı hazırlıyorum

Kızlar gun içindeki menuden ziyade akşamları çok önemli
Ben oğlen yemediğim halde akşam 1 dilim ekmekle çok basit geçiştiriyorum. Açlıktan karnım sallanıyor resmen ama acıkmadan diyet olmaz. 1 hafta deneyin 2. Haftada alışçak bunyeniz duzene. Bende kahvaltı hiç yapmazdım zaten kilo almamamın sebebi buydu çok duzensiz yerdim ne bulursam. Şimdi saatlerimde yemeye alışınca saatim gelene kadar idare ediyorum ama 4 demi yiyorum o saatte midem uyarı veriyor yada 9da kahvaltıya alıştığım için artık acıkıyorum yiyebiliyorum kahvaltımı. Akşamları çok acıkırsanız ıvır zıvır yerine 1 kase yoğurt yiyin yada sut ıçın tarçın serpip hem yağ yakımını hızlandırır hemde açlığınızı bastırır.

Bu aralar balık sezonu açıldığı için menulerinizde balık çok

Kızartma yapmadan fırında yapın istediğiniz kadar yiyin salatayla sakıncası yok ama kızartma olunca felaket kalorili oluyor ve balık kızartılınca omega degeri düşüyor

Küçük ayrıntılar aslında okadar onemliki

Günaydın kızlar
Akşam 5 deki paylaşımdan sonra birşey yemedim..

Sabah 8.00
Alkali 1 bardak su

8.15
1 kurukayısı

Yuruyuste tamam okuldan geldim şimdi kahvaltımı hazırlıyorum

Kızlar gun içindeki menuden ziyade akşamları çok önemli
Ben oğlen yemediğim halde akşam 1 dilim ekmekle çok basit geçiştiriyorum. Açlıktan karnım sallanıyor resmen ama acıkmadan diyet olmaz. 1 hafta deneyin 2. Haftada alışçak bunyeniz duzene. Bende kahvaltı hiç yapmazdım zaten kilo almamamın sebebi buydu çok duzensiz yerdim ne bulursam. Şimdi saatlerimde yemeye alışınca saatim gelene kadar idare ediyorum ama 4 demi yiyorum o saatte midem uyarı veriyor yada 9da kahvaltıya alıştığım için artık acıkıyorum yiyebiliyorum kahvaltımı. Akşamları çok acıkırsanız ıvır zıvır yerine 1 kase yoğurt yiyin yada sut ıçın tarçın serpip hem yağ yakımını hızlandırır hemde açlığınızı bastırır.
çok haklısın cnm ya akşam aslında önemli olan ama bizde akşam zıvanadan çıkıyoruz buna dur demek lazım
aslında çok değil ben 1 ay kendimi deneyeilsem bir

günaydın kızlarrrrrrr hayırlı cumalarınız olsunnn

bende durumlar pek iç açıc değill

akşam: az et kavurma -1 dilim ekmek

ara: 1 eti puf

dün 1 saat yürüdümmmmmm

akşam resmen aç uyudumm su içe içe

sabahta kalınca bir bardak su

1 ç.b kadar süt

ve hala bişi yemedimmmm
günaydın canım sanada hayırlı cumalar
puf kötü olmuş bende dün kurabiye yedim :kızgın: