- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
teşekkür ederim canımGönderdim cnm
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımGönderdim cnm
teşekkür ederim canım![]()
kiloluymuşsun baya ama çokta üstünde durmak istemedim hepimizin öyle zamanları oldu malesefYuzum 2 dunyamış demi :)
En buyuk fark ne biliyomusun
Eskiden hiç alışveriş yapmazdım. 1 kot bi tişort giyip saçımı tokardım. Nasılsa şişmanım saçımı neden yapayım , neden makyaj yapayım derdim.
Şimdi çeşit çeşit pantolonum , üstlerim var. Makyaj yapıp fön çekiyorum , oje suruyorum. Yeniden doğdum özgüvenimi kazandım. Eşim çok öemnun olmassda artık boyleyim ve daha iyi olacam
Selam kizlar
Bu hafta aldigim kilolari vermeye çalışıyorum bundan sonra kilo almak yok eşimi kaybedeceğim çok takıntılı bir insan nefret ettim ya neyse.
ilk önce kendin için zayıflamalısın öyle deme eşler söyler durur takma o lafları senSelam kizlar
Bu hafta aldigim kilolari vermeye çalışıyorum bundan sonra kilo almak yok eşimi kaybedeceğim çok takıntılı bir insan nefret ettim ya neyse.
kızlar bugünkü sabah ve öğlen menüm,öğlen bulguru yemiycektim ama sırf yanında yoğurt yokken içindeki demirden faydalanayım diye yedim
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 yumurta
* 1 kurabiye![]()
* peynir
* domates/salatalık
* 4 zeytin
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 12:00)
* kuru fasulye
* salata
* bulgur pilavı
adişyet olsun
kurabiyeler nerden geliyo böyle
şimdi yiyorsun ya öğle yemeğini 1 tabak mı yiyorsun
canım o kadar çok kilon yok neden bu kadar takıyo
sen bozma moralini, burda birbirimize destek olarak vericez kilolarımızı![]()
İnşallah canım inşallah zayiflicam benim hatam huyunu biliyorum yemesem olurduilk önce kendin için zayıflamalısın öyle deme eşler söyler durur takma o lafları sen
İnşallah canım inşallah zayiflicam benim hatam huyunu biliyorum yemesem olurdu
Hayır dışarı çıkıyorum afetler eve geliyorum fıçı demesi canımı pek sıkmadı da
Özdemir asaf kafiyelerden masa üstüne kaydetmesi ne anlama gelir yani bu adamın niyeti nedir çok sorunluyuz şu an hayırlısı
Eki Görüntüle 1891606 Eki Görüntüle 1891607 Eki Görüntüle 1891608 Eki Görüntüle 1891609
İşte bunlar daha fazlası var
Biliyorum kilo yüzünden yapıyor
Bağırmak çağırmak yerine akıllı olup guzelleseyim kendime bakayim ağzının payını vereyim evliliğim hayırla yol alsın. Çocuklar analı babalı büyüsün
İnşallah canım bu devirde evde her yönden mükemmel bir kadın istemesi normal.. Zaten mukemmelliyetci bir karakteri var ben ise evin tek çocuğu tam zitti zorlanıyoruz o yüzden..çok şükür yüzlere dayanmadım zararın neresinden dönsen karmiseşin mi bunları masa üstüne kaydetmişneyin kafasını yaşıyo acaba??
başta tabiki kendimiz için zayıflıyoruz ama zayıfladıkça eşimizdeki mutlulukta bizi mutlu ediyo yani dolaylıda direkte olsa zayıflamak her türlü güzel, sen sakın bu diyeti bırakma çıpçıtır bi hatun olup mutlu ol,bağırıp çağırma zaten sakin ol ve herşeyi zamana bırak inan zayıfladıkça sen mutlu o mutlu olcak![]()
İnşallah canım bu devirde evde her yönden mükemmel bir kadın istemesi normal.. Zaten mukemmelliyetci bir karakteri var ben ise evin tek çocuğu tam zitti zorlanıyoruz o yüzden..çok şükür yüzlere dayanmadım zararın neresinden dönsen karmis