16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

En buyuk fark ne biliyomusun
Eskiden hiç alışveriş yapmazdım. 1 kot bi tişort giyip saçımı tokardım. Nasılsa şişmanım saçımı neden yapayım , neden makyaj yapayım derdim.
Şimdi çeşit çeşit pantolonum , üstlerim var. Makyaj yapıp fön çekiyorum , oje suruyorum. Yeniden doğdum özgüvenimi kazandım. Eşim çok öemnun olmassda artık boyleyim ve daha iyi olacam

En buyuk fark ne biliyomusun
Eskiden hiç alışveriş yapmazdım. 1 kot bi tişort giyip saçımı tokardım. Nasılsa şişmanım saçımı neden yapayım , neden makyaj yapayım derdim.
Şimdi çeşit çeşit pantolonum , üstlerim var. Makyaj yapıp fön çekiyorum , oje suruyorum. Yeniden doğdum özgüvenimi kazandım. Eşim çok öemnun olmassda artık boyleyim ve daha iyi olacam

insanın nasıl özgünei geliyo demi,zayıflamanın verdiği bu his paha biçilemez :KK36:

hiç sorun değil birilerinin uyarması olmazsa bilinçsiz yapmaya devam edeceğim
en azından düzene oturturum :KK76:

kızlar bugünkü sabah ve öğlen menüm,öğlen bulguru yemiycektim ama sırf yanında yoğurt yokken içindeki demirden faydalanayım diye yedim:dondurma:

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 yumurta
* 1 kurabiye:olamaz:
* peynir
* domates/salatalık
* 4 zeytin

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 12:00)
* kuru fasulye
* salata
* bulgur pilavı

kızlar bugünkü sabah ve öğlen menüm,öğlen bulguru yemiycektim ama sırf yanında yoğurt yokken içindeki demirden faydalanayım diye yedim:dondurma:

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 yumurta
* 1 kurabiye:olamaz:
* peynir
* domates/salatalık
* 4 zeytin

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 12:00)
* kuru fasulye
* salata
* bulgur pilavı
:kk77::kk77:
adişyet olsun

kurabiyeler nerden geliyo böyle :KK11:

şimdi yiyorsun ya öğle yemeğini 1 tabak mı yiyorsun

:kk77::kk77:
adişyet olsun

kurabiyeler nerden geliyo böyle :KK11:

şimdi yiyorsun ya öğle yemeğini 1 tabak mı yiyorsun

kurabiyeleri kendim yaptım,dün akşam misafirim geldi,bu akşamda geliyomuş
F frenzy80 arkadaşlar kestane toplamaya gitmiş, akşam size geliyoruz kestane yapalım dediler :KK70:sanırım bu aralar yoğun bi kestane dönemi yaşıyacam:işsiz:

canım yemekler 1 tabak kuru fasulye,4 yemek kaşığı kadarda bulgur pilavıydı.

canım o kadar çok kilon yok neden bu kadar takıyo :sinirli:
sen bozma moralini, burda birbirimize destek olarak vericez kilolarımızı :KK76:

ilk önce kendin için zayıflamalısın öyle deme eşler söyler durur takma o lafları sen
İnşallah canım inşallah zayiflicam benim hatam huyunu biliyorum yemesem olurdu
Hayır dışarı çıkıyorum afetler eve geliyorum fıçı demesi canımı pek sıkmadı da
Özdemir asaf kafiyelerden masa üstüne kaydetmesi ne anlama gelir yani bu adamın niyeti nedir çok sorunluyuz şu an hayırlısı
2016-09-30 12.45.41.jpg 2016-09-30 12.45.16.jpg 2016-09-30 12.44.50.jpg 2016-09-30 12.44.26.jpg
İşte bunlar daha fazlası var
Biliyorum kilo yüzünden yapıyor
Bağırmak çağırmak yerine akıllı olup guzelleseyim kendime bakayim ağzının payını vereyim evliliğim hayırla yol alsın. Çocuklar analı babalı büyüsün

İnşallah canım inşallah zayiflicam benim hatam huyunu biliyorum yemesem olurdu
Hayır dışarı çıkıyorum afetler eve geliyorum fıçı demesi canımı pek sıkmadı da
Özdemir asaf kafiyelerden masa üstüne kaydetmesi ne anlama gelir yani bu adamın niyeti nedir çok sorunluyuz şu an hayırlısı
Eki Görüntüle 1891606 Eki Görüntüle 1891607 Eki Görüntüle 1891608 Eki Görüntüle 1891609
İşte bunlar daha fazlası var
Biliyorum kilo yüzünden yapıyor
Bağırmak çağırmak yerine akıllı olup guzelleseyim kendime bakayim ağzının payını vereyim evliliğim hayırla yol alsın. Çocuklar analı babalı büyüsün

eşin mi bunları masa üstüne kaydetmiş :KK64:neyin kafasını yaşıyo acaba??
başta tabiki kendimiz için zayıflıyoruz ama zayıfladıkça eşimizdeki mutlulukta bizi mutlu ediyo yani dolaylıda direkte olsa zayıflamak her türlü güzel, sen sakın bu diyeti bırakma çıpçıtır bi hatun olup mutlu ol,bağırıp çağırma zaten sakin ol ve herşeyi zamana bırak inan zayıfladıkça sen mutlu o mutlu olcak:KK9:

eşin mi bunları masa üstüne kaydetmiş :KK64:neyin kafasını yaşıyo acaba??
başta tabiki kendimiz için zayıflıyoruz ama zayıfladıkça eşimizdeki mutlulukta bizi mutlu ediyo yani dolaylıda direkte olsa zayıflamak her türlü güzel, sen sakın bu diyeti bırakma çıpçıtır bi hatun olup mutlu ol,bağırıp çağırma zaten sakin ol ve herşeyi zamana bırak inan zayıfladıkça sen mutlu o mutlu olcak:KK9:
İnşallah canım bu devirde evde her yönden mükemmel bir kadın istemesi normal.. Zaten mukemmelliyetci bir karakteri var ben ise evin tek çocuğu tam zitti zorlanıyoruz o yüzden..çok şükür yüzlere dayanmadım zararın neresinden dönsen karmis

İnşallah canım bu devirde evde her yönden mükemmel bir kadın istemesi normal.. Zaten mukemmelliyetci bir karakteri var ben ise evin tek çocuğu tam zitti zorlanıyoruz o yüzden..çok şükür yüzlere dayanmadım zararın neresinden dönsen karmis

her yönden mükemmel istemesi neden normal,kendi çok mu mükemmel ayrıca benim diyen hataya düşer yok öyle bişey:KK12::63:, ben öyle kişiye hande yenerin mor şarkısını hediye ediyorum izninle:rapci:

kendisi ne iş yapıyo merak ettim biyer müdür falansa iş arkadaşları yandı yani çünkü mükemmelliyetçi birine birşey beğendirmek imkansızla eşdeğer sanırım

Back