Paylaşımlarınla hergun burda olacaksan biz yonlendiririz :))
Ozaman daha masum şeylere yonel cnm
Ceviz
Fındık
Gliserin gibi şeyler ..gittiğin yerde götür ben oyle yaptım , herkese diyette olduğumu soylediğim için bak diyette yiyor demesinler düşüncesiyle onlar ısrar ettikçe dahada kararlı oluyordum.hiç unutmuyorum diyetin ilkgünleri , kvalidemlerdeyiz ve oblar yemek yemeyi çok sever ne ararsan vardır evlerinde. Oyle bir yiyolarki doymayıp lahmacun soylediler. Benimde en dayanamadığım şeydir dokunmasa kahvaltıda bile yerim :)) ogun doymamıştım sadece salata yapmıştım ama yemedim. Kpederim dediki sen bu lahmacunu yemedinya gerçekten diyet yapıyormuşsun inandım vereceksin dedi. Sonuç 16 kilo verdim
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
o an insanın yiyesi geliyot ama onlar yiyip bitirdikten sonra vay be mükemmelim 5 dakikalık damak zevki için bisürü kalori alacaktım diye teselli oldum hep..
Sen kimseyi dinleme canım, evde ufak guvecin yada borcamın yokmu hemen koy guvece , üstüne domates doğra tuz serp at fırına . Sen balığı kızartana kadar o pişer zaten
Ozaman oğunlerini böleceksin. Sık ve az ye canım saglık hersryden önde
Bendede reflü var ama tam tersi gece bişey yersem azıyor uyuyamıyorum. Erken yemeye başlayınca reflüde gitti. Seninki farklı yara varmış