16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

GÜNAYDIN

akşam kestaneler meşhur sizin orda galiba

bizim oranın kestaneside gelmeye başlar yakında

benimde senden eksi yanım yok akşam

arkadaşıma gitiim hamsi ve bol salata yedim ekmeksiz

birde 4 sarma yedim

ondan önce işten geldiğimdede bahçeden koparılmış 2 incir yemiştim

günaydın canım
evet kestane meşhurdur,geçen sene eşimle 30 kg toplayıp yemiştik,pazardan aldıklarımızı saymıyorum bile,eşim çok sever, her akşam 1 kilo yapsan yemem demez

çok haklısın cnm ya akşam aslında önemli olan ama bizde akşam zıvanadan çıkıyoruz buna dur demek lazım
aslında çok değil ben 1 ay kendimi deneyeilsem bir
Gece 1 i geçiyodu yattığımızda , eşim kurukaysı yiyordu banada sordu okadar açtımki yemekten sonra 7 saat geçmiş ve dünkü oğunlerim azdı yemedim. 50 kalori ne gerek var dedim direk yağa donuşuyor çünkü.. azcık sabır kilomuz çok degil istesek 1.5 ayda veririz.

Günaydın kızlar
Akşam 5 deki paylaşımdan sonra birşey yemedim..

Sabah 8.00
Alkali 1 bardak su

8.15
1 kurukayısı

Yuruyuste tamam okuldan geldim şimdi kahvaltımı hazırlıyorum

Kızlar gun içindeki menuden ziyade akşamları çok önemli
Ben oğlen yemediğim halde akşam 1 dilim ekmekle çok basit geçiştiriyorum. Açlıktan karnım sallanıyor resmen ama acıkmadan diyet olmaz. 1 hafta deneyin 2. Haftada alışçak bunyeniz duzene. Bende kahvaltı hiç yapmazdım zaten kilo almamamın sebebi buydu çok duzensiz yerdim ne bulursam. Şimdi saatlerimde yemeye alışınca saatim gelene kadar idare ediyorum ama 4 demi yiyorum o saatte midem uyarı veriyor yada 9da kahvaltıya alıştığım için artık acıkıyorum yiyebiliyorum kahvaltımı. Akşamları çok acıkırsanız ıvır zıvır yerine 1 kase yoğurt yiyin yada sut ıçın tarçın serpip hem yağ yakımını hızlandırır hemde açlığınızı bastırır.

doğru söylüyosun,önemli olan akşamki menüler ama bizdede akşam gidip gelmeler çoktur, haftada 1 ya biri gelir ya biz gideriz,hal böyle oluncada ikramlardan kaçmak zorlaşıyor:KK43:

Bu aralar balık sezonu açıldığı için menulerinizde balık çok

Kızartma yapmadan fırında yapın istediğiniz kadar yiyin salatayla sakıncası yok ama kızartma olunca felaket kalorili oluyor ve balık kızartılınca omega degeri düşüyor

Küçük ayrıntılar aslında okadar onemliki

bugün ne desen haklısın üstüne laf diyemem
dün akşam eşime dedim balığın birazını fırında yapayım diye,misafir gelcek ya bu seferlik de kızartalım kendimize yaparken sana fırına süreriz dedi:işsiz:

Gece 1 i geçiyodu yattığımızda , eşim kurukaysı yiyordu banada sordu okadar açtımki yemekten sonra 7 saat geçmiş ve dünkü oğunlerim azdı yemedim. 50 kalori ne gerek var dedim direk yağa donuşuyor çünkü.. azcık sabır kilomuz çok degil istesek 1.5 ayda veririz.

kaloriden ziyade ben hep şunu düşünürüm,yağ yakımını sağlayan leptin hormonu en son yedikten 4 saat sonra salgılanıyormuş ya bunun bozulmasını istemiyorum, çünkü ağzımıza bir lokma atınca leptin gidip yerine tekrar insülün salgılanıyomuş 1 lokma için tekrar 4 saat beklemek saçma olur diye düşünüyorum

ama bende mide sorunu var uzun süre açlıklarda reflümden dolayı yemek borumdaki yaram kanıyo ve ağzımdan kan geliyo, buna sebebiyet vermemek için çok uzun süreli aç kalmamam gerekiyo,yarada iyleşmedi idare ediyorum işte :işsiz:

günaydın canım sanada hayırlı cumalar
puf kötü olmuş bende dün kurabiye yedim :kızgın:
bu saate kadar neden bişey yemedin kendinimi cezalandırıyosuno_O

aman sorma yaaaaa

ama neyse normalde 1 saatte 5 km yürüyordum dün 6km yaptımm suç bastırdımm

aç değilim kahvaltım yanımdaa ama yiyesim yok gibii

Günaydın kızlar
Akşam 5 deki paylaşımdan sonra birşey yemedim..

Sabah 8.00
Alkali 1 bardak su

8.15
1 kurukayısı

Yuruyuste tamam okuldan geldim şimdi kahvaltımı hazırlıyorum

Kızlar gun içindeki menuden ziyade akşamları çok önemli
Ben oğlen yemediğim halde akşam 1 dilim ekmekle çok basit geçiştiriyorum. Açlıktan karnım sallanıyor resmen ama acıkmadan diyet olmaz. 1 hafta deneyin 2. Haftada alışçak bunyeniz duzene. Bende kahvaltı hiç yapmazdım zaten kilo almamamın sebebi buydu çok duzensiz yerdim ne bulursam. Şimdi saatlerimde yemeye alışınca saatim gelene kadar idare ediyorum ama 4 demi yiyorum o saatte midem uyarı veriyor yada 9da kahvaltıya alıştığım için artık acıkıyorum yiyebiliyorum kahvaltımı. Akşamları çok acıkırsanız ıvır zıvır yerine 1 kase yoğurt yiyin yada sut ıçın tarçın serpip hem yağ yakımını hızlandırır hemde açlığınızı bastırır.

bende sırf bu düzensilik yüzünden kilo alıyorumm düzenli beslenince hani kilo almasam bile koruyordum yıllardın doğru dürüst oturtamadımm artık iştahım yok değip kahbvaltı etmemezlik yapamyam
zaten hergün evde kahvaltı hazırlıyorummm

günaydın canım
evet kestane meşhurdur,geçen sene eşimle 30 kg toplayıp yemiştik,pazardan aldıklarımızı saymıyorum bile,eşim çok sever, her akşam 1 kilo yapsan yemem demez

hergün 1kg kastanemiii vay arkadaşş nasıl bu biz yılda bile 1kg yemeyizz

aman sorma yaaaaa

ama neyse normalde 1 saatte 5 km yürüyordum dün 6km yaptımm suç bastırdımm

aç değilim kahvaltım yanımdaa ama yiyesim yok gibii

yiyesin yoksa zorlama o vakti gelince sana haber veriyo nasılsa :KK70:

hergün 1kg kastanemiii vay arkadaşş nasıl bu biz yılda bile 1kg yemeyizz

yaa öyle canım, sadece kestanede değil, kışın vazgeçilmezlerimizi sayayım;patlak mısır,meyva,kestane,balık bunların hastası her akşam çeşit çeşit meyva yemek ister, havalar azcık daha soğusun başlarım patlak mısır yapmaya, bitene kadar kestane ve balık evden eksik olmaz,yine iyi bile dayanıyorum ben:işsiz:

yiyesin yoksa zorlama o vakti gelince sana haber veriyo nasılsa :KK70:

yaa öyle canım, sadece kestanede değil, kışın vazgeçilmezlerimizi sayayım;patlak mısır,meyva,kestane,balık bunların hastası her akşam çeşit çeşit meyva yemek ister, havalar azcık daha soğusun başlarım patlak mısır yapmaya, bitene kadar kestane ve balık evden eksik olmaz,yine iyi bile dayanıyorum ben:işsiz:

ama düzen olmayınca saat geçtikçe başka şeylere saldırıyorummmmm

mısır patlamak bizim burda meşhurdur akşamları meyvede öyle ama hazırlamamaya çalışıyommm

çerez özellikle akşam oğlan hazırladı baya bakıştık yemememk için

kızlar günaydın
buraya da dahil olsam mı ki :110:
yönlendirilmeye ihtiyacım var benim de
Paylaşımlarınla hergun burda olacaksan biz yonlendiririz :))

doğru söylüyosun,önemli olan akşamki menüler ama bizdede akşam gidip gelmeler çoktur, haftada 1 ya biri gelir ya biz gideriz,hal böyle oluncada ikramlardan kaçmak zorlaşıyor:KK43:
Ozaman daha masum şeylere yonel cnm
Ceviz
Fındık
Gliserin gibi şeyler ..gittiğin yerde götür ben oyle yaptım , herkese diyette olduğumu soylediğim için bak diyette yiyor demesinler düşüncesiyle onlar ısrar ettikçe dahada kararlı oluyordum.hiç unutmuyorum diyetin ilkgünleri , kvalidemlerdeyiz ve oblar yemek yemeyi çok sever ne ararsan vardır evlerinde. Oyle bir yiyolarki doymayıp lahmacun soylediler. Benimde en dayanamadığım şeydir dokunmasa kahvaltıda bile yerim :)) ogun doymamıştım sadece salata yapmıştım ama yemedim. Kpederim dediki sen bu lahmacunu yemedinya gerçekten diyet yapıyormuşsun inandım vereceksin dedi. Sonuç 16 kilo verdim ;) o an insanın yiyesi geliyot ama onlar yiyip bitirdikten sonra vay be mükemmelim 5 dakikalık damak zevki için bisürü kalori alacaktım diye teselli oldum hep..
bugün ne desen haklısın üstüne laf diyemem
dün akşam eşime dedim balığın birazını fırında yapayım diye,misafir gelcek ya bu seferlik de kızartalım kendimize yaparken sana fırına süreriz dedi:işsiz:
Sen kimseyi dinleme canım, evde ufak guvecin yada borcamın yokmu hemen koy guvece , üstüne domates doğra tuz serp at fırına . Sen balığı kızartana kadar o pişer zaten
kaloriden ziyade ben hep şunu düşünürüm,yağ yakımını sağlayan leptin hormonu en son yedikten 4 saat sonra salgılanıyormuş ya bunun bozulmasını istemiyorum, çünkü ağzımıza bir lokma atınca leptin gidip yerine tekrar insülün salgılanıyomuş 1 lokma için tekrar 4 saat beklemek saçma olur diye düşünüyorum

ama bende mide sorunu var uzun süre açlıklarda reflümden dolayı yemek borumdaki yaram kanıyo ve ağzımdan kan geliyo, buna sebebiyet vermemek için çok uzun süreli aç kalmamam gerekiyo,yarada iyleşmedi idare ediyorum işte :işsiz:
Ozaman oğunlerini böleceksin. Sık ve az ye canım saglık hersryden önde
Bendede reflü var ama tam tersi gece bişey yersem azıyor uyuyamıyorum. Erken yemeye başlayınca reflüde gitti. Seninki farklı yara varmış

ama düzen olmayınca saat geçtikçe başka şeylere saldırıyorummmmm

mısır patlamak bizim burda meşhurdur akşamları meyvede öyle ama hazırlamamaya çalışıyommm

çerez özellikle akşam oğlan hazırladı baya bakıştık yemememk için
Mısırı patlatırken minumum duzeyde yağla pişirirsen 1 bardak mısır =1 dilim ekmek. Akşam ekmek yemezsen rahatlıkla yiyebilirsin
Çerez olarak ;fındık , badem, ceviz üçlüsünü ara oğun olarak yiyebilirsin

Kızlarr 61.5 im :halay::KK76::halay:
11 günde 3 kilo:rapci:pazartesiye kadar stebil kalırım işallah..çünkü h.sonu annemde olacam duzenim bozulcak. Sabah yuruyusu bana çok iyi geliyordu..geçen haftasonuda kvalidemdeydim az yesemde bozulmuştu duzenim ve fazla gelmiştim

Kahvaltım;
Dun akşam canım istemişti
2 dilim çavdar ekmeği
Beyaz penir
Domates
Zeytin ile tost

Bu sabah ekmek hakkım 1 dilimden 2 ye çıktı o yuzden oğlen yemeyecem

Ceviz
Fındık
Gliserin gibi şeyler ..gittiğin yerde götür ben oyle yaptım , herkese diyette olduğumu soylediğim için bak diyette yiyor demesinler düşüncesiyle onlar ısrar ettikçe dahada kararlı oluyordum.hiç unutmuyorum diyetin ilkgünleri , kvalidemlerdeyiz ve oblar yemek yemeyi çok sever ne ararsan vardır evlerinde. Oyle bir yiyolarki doymayıp lahmacun soylediler. Benimde en dayanamadığım şeydir dokunmasa kahvaltıda bile yerim :)) ogun doymamıştım sadece salata yapmıştım ama yemedim. Kpederim dediki sen bu lahmacunu yemedinya gerçekten diyet yapıyormuşsun inandım vereceksin dedi. Sonuç 16 kilo verdim :KK66: o an insanın yiyesi geliyot ama onlar yiyip bitirdikten sonra vay be mükemmelim 5 dakikalık damak zevki için bisürü kalori alacaktım diye teselli oldum hep..

Sen kimseyi dinleme canım, evde ufak guvecin yada borcamın yokmu hemen koy guvece , üstüne domates doğra tuz serp at fırına . Sen balığı kızartana kadar o pişer zaten

Bendede reflü var ama tam tersi gece bişey yersem azıyor uyuyamıyorum. Erken yemeye başlayınca reflüde gitti. Seninki farklı yara varmış
:nazar::nazar::nazar: önünde saygı ile eyiliyorum

evet aslında hepsinin tadını biliyoruzz ama işte nefisimize hakim olamıyoruzzz

Mısırı patlatırken minumum duzeyde yağla pişirirsen 1 bardak mısır =1 dilim ekmek. Akşam ekmek yemezsen rahatlıkla yiyebilirsin
Çerez olarak ;fındık , badem, ceviz üçlüsünü ara oğun olarak yiyebilirsin

evet ara öğün olarak kullanıyorum ama akşam yemesem olacakkkk daaa

Ceviz
Fındık
Gliserin gibi şeyler ..gittiğin yerde götür ben oyle yaptım , herkese diyette olduğumu soylediğim için bak diyette yiyor demesinler düşüncesiyle onlar ısrar ettikçe dahada kararlı oluyordum.hiç unutmuyorum diyetin ilkgünleri , kvalidemlerdeyiz ve oblar yemek yemeyi çok sever ne ararsan vardır evlerinde. Oyle bir yiyolarki doymayıp lahmacun soylediler. Benimde en dayanamadığım şeydir dokunmasa kahvaltıda bile yerim :)) ogun doymamıştım sadece salata yapmıştım ama yemedim. Kpederim dediki sen bu lahmacunu yemedinya gerçekten diyet yapıyormuşsun inandım vereceksin dedi. Sonuç 16 kilo verdim :KK66: o an insanın yiyesi geliyot ama onlar yiyip bitirdikten sonra vay be mükemmelim 5 dakikalık damak zevki için bisürü kalori alacaktım diye teselli oldum hep..

aldım onlardanda aldım, ama yemeği seviğimden görünce dayanamıyorum ama burda sizler böyle söyledikçe dahada güçleniyorum, inan sizlerin tavsiyeleri olmasa ben dahada cozuturdum yavaş yavaş düzene giriyorum ama

sendede maşallah diyim :nazar:sağlam irade var,senin isteyipte yapamadığın şey olmaz diye düşünüyorum

evet canım, endoskopi çektirmiştim doktor reflüden dolayı yemek borunda yara oluşmuş dedi, birde midede iltihaplanma vardı tedavi görmüştüm, uzun zamandır iyidim 1 ay önce falan yaram yine kanamaya başladı, gece çok erken yemek yiyip aç kalırsam sabah kalktığımda midem yanıyo ve kan geliyo, o yüzden çok erken bırakamıyorum yemeği yada kan hapı alıyorum demiştim ya onu yerken 1 mandalina yiyorum oda etki ediyo ozaman kanama olmuyo, böyle böyle idare ediyorum işte:işsiz:

Kızlarr 61.5 im :halay::KK76::halay:
11 günde 3 kilo:rapci:pazartesiye kadar stebil kalırım işallah..çünkü h.sonu annemde olacam duzenim bozulcak. Sabah yuruyusu bana çok iyi geliyordu..geçen haftasonuda kvalidemdeydim az yesemde bozulmuştu duzenim ve fazla gelmiştim
kız seni gördükçe hırsım geliyo maşallah sana yaa:nazar::nazar::nazar:
fotoğrafın varmı?yüzünü/kafanı kapatıp burdan yada özelden paylaşırmısın?

elbetteeeee :KK73:
anladığım kadarıyla yediklerinizi saati ile birlikte toplu olarak yazıyorsunuz
akşam yemeğinden hemen sonra rapor vereceğim :dua:
Evet cnm, uyarı için yazıyoruz
Alınma darılma yok ok ;)
1. Sayfada tablomuz var sende bilgilerini yazarsan ekleyim. Pazartesi tartı gunumuz

Back