16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

:KK48::KK48::KK48::KK48: ee tabi tadına bakıcan göz göre göre yedircen mi öleee

ben de evde pasta börek yapmaya korkuyorummmm :KK53::KK53:
Bende yapmıyorum diye eşim alıp geliyor :)) ama oğluma ve kızıma sütle yapılan tatlılar dokunuyor o yuzden yapmıyorum. Bendede bir huy var kendi yaptıgım pasta böreği yiyemiyorum :)

Bende yapmıyorum diye eşim alıp geliyor :)) ama oğluma ve kızıma sütle yapılan tatlılar dokunuyor o yuzden yapmıyorum. Bendede bir huy var kendi yaptıgım pasta böreği yiyemiyorum :)

ayy ne güzel huymuş,sen bu huyla nasıl kilo aldın,ben daha yaparken başlıyorum tatmaya

kurabiye katı yağla olduğundan senede bikaç kez yaparım,ama nedense busefer canım kurabiye çekti, genelde kek yaparım :rapci:

bahar616 bahar616 bende evde taşıyamıyorum buyuk ekran bide ağır geliyor. Bazıları yanlış olçuyor denemeler yapıp ayarla cnm. Benim telefonum note sheart diye bi program var çok guzel hem günlüknaktiviteni hemde yediklerinin kalorisini hesaplayıp nekadar saglıklı besleniyosun vitamin vs hepsini hesaplıyor. 2 senedir telefonu kullanıyorum yeni buldum bunu iyimi :))))

benimki fit diye bi program dün indirdim üstünde kalp remi var deniyim biraz bakalım

Ara
Dun yemediğim profiterolden 3 tatlı kaşığı yedim 90 kal.
Bunu yediğim için öğlen yemeyecem 4-5 arası akşam yemeğimi yicem. Ya tavuk yada ton balığı

ayy ne güzel huymuş,sen bu huyla nasıl kilo aldın,ben daha yaparken başlıyorum tatmaya

kurabiye katı yağla olduğundan senede bikaç kez yaparım,ama nedense busefer canım kurabiye çekti, genelde kek yaparım :rapci:
Kokudan tiksiniyorum sanırım. Ozenip yapıyorum sonra koku tıkıyor beni

kızlar bugünkü sabah ve öğlen yemeğim

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 10:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* cacık
* kıymalı yumurta
* 1 dilim ekmek
* 1 galeta

kıymanın yanında yoğurtlu şey yenmemeliydi biraz yedikten sonra aklıma geldi :KK43:
yanlız hala doymadım,açım:KK43:

ben sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak süt içip gelmiştim kahvaltımı şimdi yedim

birde saat 10 gibi 1 ficab kahve öğleye kadar 1,5lt su içtimm

kahvaltı: 1 yumurta+az peynir+domates+biber+2 dilim t.b ekmeği+1 muz

begum75 begum75 cnm yeterince su içmiyormusun acabaa

ben sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak süt içip gelmiştim kahvaltımı şimdi yedim

birde saat 10 gibi 1 ficab kahve öğleye kadar 1,5lt su içtimm

kahvaltı: 1 yumurta+az peynir+domates+biber+2 dilim t.b ekmeği+1 muz

begum75 begum75 cnm yeterince su içmiyormusun acabaa

canım size göre az içiyorum evet ama şuana kadar yarım litre içtim ve 4 kerede wc ye gittim,(sabah evdekiler hariç) zaten içtikten 5-10 dk sonra direk tuvaletim geliyo,sanki içtiğim midemden böbreğe gitmeden direk keseye gidiyo :mad:

senin maşallahın var, iyi dayanıyosun,öğlenki menünde gayet güzel olmuş

kızlar bugünkü sabah ve öğlen yemeğim

Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* peynir
* domates
* salatalık
* biber
* 3 ceviz

Ara Öğün (saat 10:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:45)
* cacık
* kıymalı yumurta
* 1 dilim ekmek
* 1 galeta

kıymanın yanında yoğurtlu şey yenmemeliydi biraz yedikten sonra aklıma geldi :KK43:
yanlız hala doymadım,açım:KK43:
afiyet olsun neden yenmez kız

canım size göre az içiyorum evet ama şuana kadar yarım litre içtim ve 4 kerede wc ye gittim,(sabah evdekiler hariç) zaten içtikten 5-10 dk sonra direk tuvaletim geliyo,sanki içtiğim midemden böbreğe gitmeden direk keseye gidiyo :mad:

senin maşallahın var, iyi dayanıyosun,öğlenki menünde gayet güzel olmuş

aynı ben
ben korkuyorum millet bana prostat dicek diye herkesin önünden geçip wc ye gidyoru m bide git git bıktım

aynı ben
ben korkuyorum millet bana prostat dicek diye herkesin önünden geçip wc ye gidyoru m bide git git bıktım

aynen zaten bi kere lafı bile oldu sen ne çok gidiyon diye:110:,ama dikkat çekmiycek gibi değil, diğerleri bi sabah 1-2 de öğleden sonra gidiyo ben sadece sabahtan 4-5 kez gidiyorum,mesai bitene kadar 14 defa gittiğimi bilirim :KK43:

et/kıyma/köfte vss türevleri yanında yoğurt ayran yenmez/içilmezmiş, sebebi etteki demirin etkisin yok edip vücuda fayda sağlamamasıymış, hani iskenderin yanında yoğurt,köftenin yanında ayran içerizya (sırf asitli şeyler zararlı diye) oda fayda etmesini etkiliyomuş işte :KK43:aslında en güzeli bol yeşillik salataymış :işsiz:

aynen zaten bi kere lafı bile oldu sen ne çok gidiyon diye:110:,ama dikkat çekmiycek gibi değil, diğerleri bi sabah 1-2 de öğleden sonra gidiyo ben sadece sabahtan 4-5 kez gidiyorum,mesai bitene kadar 14 defa gittiğimi bilirim :KK43:

et/kıyma/köfte vss türevleri yanında yoğurt ayran yenmez/içilmezmiş, sebebi etteki demirin etkisin yok edip vücuda fayda sağlamamasıymış, hani iskenderin yanında yoğurt,köftenin yanında ayran içerizya (sırf asitli şeyler zararlı diye) oda fayda etmesini etkiliyomuş işte :KK43:aslında en güzeli bol yeşillik salataymış :işsiz:
yeni bişey daha öğrendim ama kuru kuruda yiyemiyoz genede

Bende şimdi öğrendim olabilir balığın yanında içmeyin diyorlar duydum da.
Canım canın cekmedi mi su fazla içme sende demekki bir reaksiyon var suya bedeninin zorlama bence böbrekler hastalanır Allah cc. Korusun

Kahvaltı üç parmak büyüklüğünde fındık kremalı bazlama ve iki fincan şekersiz kahve öğle çok yedim ya iki domates yarım kase yoğurt 6.7 lokma ekmekle yediğim kavurmalı yumurta :KK34:bugün sabah 62.8 geldim iyi dedim bi şey yemem bugün ama okul cook kötü geçti bugün. Maalesef ben de sıkıntımı yiyerek atabiliyorum offf:kızgın:

Enteresan ya ,hadi sevdiğin bişeyi yemek istersinde herseyi istemek garip. Sigara kullanıyodun bıraktınmı aklıma o geldi, dayımda sigarayı bırakınca boyle olmuştu
Hiç içmedim. Ama maalesef böyle bi huyum var. Üniversitede ev arkadaşlarım bana sormazlardi yemekle ilgili şeyleri sen literatür değilsin diye gülerlerdi:)

Back