16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

10 günde 1 kg versem ne güzel olacakk ama nerdeee

1 tane olabilir canım hatta benden bi tarif olsun..
Çavdar yada esmer ekmek daha iyi olur..
Bi kapta yumurta, peynir istediğin kadar istediğin çeşit,maydonoz ve baharatla karışım yapıp ekmeklerin uzerine dok ve sivribiber donateste koyabilirsin.Kızartma yerine fırınlarsan 2 tane
Bile yersin
Dengelemen guzel ve eksiye sevindim adına

alkışlar alkışlar

bende
saat 11,00 gibi 1 muz
saat 13,00 gibi 1 şeftalı
saat 15,00 gibi 1 bardak ayra içtimmmmmm

afiyat olsun

meyve yemeğe devam

Bence bi dahakine makarnayı kızartmaya tercih etmelisin. Makarna sanıldığı kadar kötü değil hele ki kızartmaya göre hiç kötü değil

hadi yaa bende hep kızartmayı tercih ediyorum ama bu haksızlık
Makarnayı kalorili soslar yerine sade yada sebzeli tüketirsek , yanında o oğünde başka karbonhidrat almazsak gayet saglıklı bir yemek. Kızartmayla kıyaslanmaz bile doğru diyorsun

10 günde 1 kg versem ne güzel olacakk ama nerdeee

Niye ümitsizsin vereceğiz hepberaber , ben çok şartlı olduğum için daha hızlı gidiyorum. Ben dayananiliyorum ama herkesin bunyesi bir degil saglıktan olmadan hayatı zindana cevirmeden sakin sakin gidecek kilolar

alkışlar alkışlar

afiyat olsun

meyve yemeğe devam

en kolay yol buu napammmm

evet ümitsilik yok yavaş yavaş gitsinnnnnn

Cok sevindim canım mutlu kal hep.
bende geçen yaptigim kacamaklardan yaklaşık iki kilo aldım nefret ediyorum ama asla umitsiz olmayacağim sizlerinde yardımıyla vereceğim.
Canım içimde hala sukur ben yasiyorum

Su hayatta sevmek sevilmek çok guzel
Aman güzelim hasta olma ..

Akşam menum
2 dilim çavdar ekmeğine tost
İçinde ; domates ,bpeynir, zeytin vardı
ÇayEki Görüntüle 1890692
4.489 adım
385 kalori ile bitiriyorum
Wawwwww adamlar 1000 kalorilik diyet zararlı diyor sen 385 diyorsun ama senden yanayım uzmanlardan değil ben 4 buçuk gibi 1 çay bardağı beyaz leblebi yedim. Az önce bir parça karnabahar yedim. Şimdi de kızım çorba içerken yoğurt içine limon sıkıp pulbiber atıp yemeyi planlıyorum

İştahsızım bu aralar herhalde yemeye yemeye midem küçüldü. Aslında saglıksız gidiyorum ama içim almıyor.
Birde çok yoğunum , eşimde geç geliyor bazen yemiyor duzenimiz bozuldu. Sabahtan öğlene kadar evi toparlayıp yemek yapıyorum bu arada okula gidip geliyorum. Oğleden sonrada çocukları almaya gidip geliyorum , onların yemeğiydi ödevi derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum vakit su gibi geçiyor..
Kurufasulye yaptım onuda ben yiyemiyorum dokunuyor diye aparatif gittim yarın yaptıgımdan yerim artık 1000 kalori olur çünkü hedefim 1000 di

Yoğunluk güzel aslında açlık hissettirmez. Ben nasıl bir yapidaysam aç olmasam iştahım olmasa ve sevmediğim borcsey olsa yine yiyorum . Nasıl bir iştir yıllardır anlam veremiyorum tatlı tuzlu farjetmez tadı kötü bile olsa zorla yiyorum. Çocukluğuma inilmeli galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…