16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Gripmi olcam bilmiyorum bi kırgınlık var. Canım bişey istemiyor ..ara çay içtim içim ısınsın diye. Çok uşuyorum ya hava bırden degişti ..
Yatsam yatarım ama salmayım kendimi dedim ve çocukların kışlıklarını ayarladım , dolabı boşalttım. Sıra bizimkinde ama bugunluk yeter artık. Ustume bişey olmuyor uzun surecek ayarlamam. Zayıflamakta bi yandan kötü kıyafet alamıyorum. Hedefim daha var alsam bollaşcak , dar alsam şuan kasacak.. ama olsun ya herseye deger..hele denedikçe eskileri bol geldikçe nasıl mutlu oluyorum
canım dikkat et,1 mandalina falan ye,sıcak tut kendini,evi güzel havalandır,bide başka iş yapma bugün yorma kendini
kıyafet alma sakın ben aldım,eskimeden vermek zorunda kaldım :KK43:şimdi zaten kış pek bi yere çıkılmıyo çıkılsada üzerimizde montlar, accıcık idare etmek en güzeli hem sen maşallah azimlisin kısa sürede hedefe varırsın,ocakta kıyamet indirimler başlıyo o zaman alırsın bişeyler:KK76:

gerçekten enterasan bünyen var mış :KK53: 2 gün yememeğe 2 kilo kesin giderdi benim
benim yemek yemem bir hobi
yemek yemeğe aşığım :KK67::KK37::KK37::KK37::KK37:

waffle ohhh mis afiyet olsun kaçamak iyidir iyi:KK75::KK75:

:kk77::kk77: afiyet olsun
ya sorma evde kalsam süper bir menü olcaktıda eltim işi bozdu :sinirli::KK70:

günaydınlar
kahvaltımı da yazayım ;

sabah : şekersiz çay
3 dlm çavdar ekmeği
domates salata
5 zeytin
1 üçgen peynir

bugün yumurta haşlamadık yiyemedim

arada yapmadım daha
ekmeği biraz fazla kaçırmışsın, bende sabah ekmek yemiyim ceviz yiyim diye dün 10 kilo kabuklu ceviz aldım :kk77:
yumurtada aslında hergün yense iyi bişey de bazen bıkkınlıkta geliyo açıkcası,menün genel olarak güzel:kk77:

ekmeği biraz fazla kaçırmışsın, bende sabah ekmek yemiyim ceviz yiyim diye dün 10 kilo kabuklu ceviz aldım :kk77:
yumurtada aslında hergün yense iyi bişey de bazen bıkkınlıkta geliyo açıkcası,menün genel olarak güzel:kk77:
öğle hiç ekmek yemem normalde işyerinde yemek çeşidi bol ekmek yiyesim gelmiyor
akşamda yemem heralde böylelikle dengeleyim
günlük 3 dlm ekmek yeme hakkım var :KK28::KK28::KK28:
kim verdiyse bu hakkı bana
:KK50:

kızlar ben bu sabah tartıda 1 kilo fazla çıktım :hasta::hasta::hasta:

ölüccem kahrıma adet günümdeyim ondan olabilir mi

öğle hiç ekmek yemem normalde işyerinde yemek çeşidi bol ekmek yiyesim gelmiyor
akşamda yemem heralde böylelikle dengeleyim
günlük 3 dlm ekmek yeme hakkım var :KK28::KK28::KK28:
kim verdiyse bu hakkı bana
:KK50:

kızlar ben bu sabah tartıda 1 kilo fazla çıktım :hasta::hasta::hasta:

ölüccem kahrıma adet günümdeyim ondan olabilir mi

oo haklara gel:KK70::KK70::KK70:
tamam o zaman öğlen ve akşam menünde k.hidrat görmeyelim yoksam çıkışta yakalarız seni :KK70::KK70::KK70:
özel dönemlerde kesinlikle ödem oluyo aldırış etme canım bittikten sonra çıkan kilonu baz alırsın,şimdi takılma buna

kızlar bugünkü sabah ve öğlen menüm:KK24:

Sabah (saat 07:45)
* 0,5 dilim ekmek
1 yumurta
* 3 ceviz
* peynir
* domates/salatalık
* maydanoz/roka
* bardak şekersiz çay

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* kapuska yemeği
* yoğurt

Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 4 kaşık yoğurt
* 1 çay kaşığı tarçın
* 1 elma

akşama yumurtalı ekmekli kahvaltı tarzı düşünüyorum,çünkü yarın yemeğe misafirim gelcek balık yapıcam yemekler ziyan olmasın diye
ben bugün sabah yarım dilim ekmek yedim,başkada yemedim, akşam 1 tane yumurtalı ekmek yesem olur mu?:ıslık::ıslık::ıslık:

kızlar bugünkü sabah ve öğlen menüm:KK24:

Sabah (saat 07:45)
* 0,5 dilim ekmek
1 yumurta
* 3 ceviz
* peynir
* domates/salatalık
* maydanoz/roka
* bardak şekersiz çay

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* kapuska yemeği
* yoğurt

Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 4 kaşık yoğurt
* 1 çay kaşığı tarçın
* 1 elma

akşama yumurtalı ekmekli kahvaltı tarzı düşünüyorum,çünkü yarın yemeğe misafirim gelcek balık yapıcam yemekler ziyan olmasın diye
ben bugün sabah yarım dilim ekmek yedim,başkada yemedim, akşam 1 tane yumurtalı ekmek yesem olur mu?:ıslık::ıslık::ıslık:

olmaz mı ya olur tabi beyaz ekmek olmasın ama :sinirli::sinirli:

öğün güzel bizimde yarın balık günümüz bende akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum
taze fasulkye yapasım varda kalır diye karar veremedim.

olmaz mı ya olur tabi beyaz ekmek olmasın ama :sinirli::sinirli:

öğün güzel bizimde yarın balık günümüz bende akşam ne yemek yapsam diye düşünüyorum
taze fasulkye yapasım varda kalır diye karar veremedim.

bende aynı düşünceden dolayı yemek yapmak istemedim canım,gerçekten kalıyo,hem bizimkiler yumurtalı ekmeği çok seviyo arada değişiklik olmuş olcak bu sayede

tamam evde kepekli ekmeğim vardı,ondan yaparım o zaman :KK9:

Günaydın kızlar dokturmussunuz yine okuyamadım henüz aksam okurum inşallah. Sabah küçük bir poğaça yedim en cok iki yumurta büyüklüğünde bir pogacaydi.iki şekersiz kahve ve bir kayısılı çay . Yarım litre su. Eve geldim bi elma yedim az sonra birkaç lokma daha yiyip çıkacağım toplantı var. Bugün 300 gr eksik çıktım mutluyum

öğle yemeğim:

yarım kase çorba
yoğurtlu kızartma

şimdide çayımı içiyorum

kızartma olmaması gerek biliyorum ama bide makarna vardı
onu yemesem onu yicektim

öğle yemeğim:

yarım kase çorba
yoğurtlu kızartma

şimdide çayımı içiyorum

onu yemesem onu yicektim
bu saçma yemek menüleri bizdede çıkıyor malesef bende makarna yerine kızartmayı seçiyorum :KK43:aslında hiç istemiyorum ama mecbur (aslında içimden geçende ohh nede güzeldi :halay:):KK70:

öğle yemeğim:

yarım kase çorba
yoğurtlu kızartma

şimdide çayımı içiyorum

onu yemesem onu yicektim
Bence bi dahakine makarnayı kızartmaya tercih etmelisin. Makarna sanıldığı kadar kötü değil hele ki kızartmaya göre hiç kötü değil ;)

bu saçma yemek menüleri bizdede çıkıyor malesef bende makarna yerine kızartmayı seçiyorum :KK43:aslında hiç istemiyorum ama mecbur (aslında içimden geçende ohh nede güzeldi :halay:):KK70:

EVET güzeldi :KK9::KK9::KK9:

ama üstüne 150 gr yoğurt döktüm kızartmadan çok yoğurt yedşm HoppaHoppaHoppa

Bence bi dahakine makarnayı kızartmaya tercih etmelisin. Makarna sanıldığı kadar kötü değil hele ki kızartmaya göre hiç kötü değil :KK66:

aaaa gerçekten mi bi dahakine makarna seçerim :confused:

seni seçtim pikaçuuu :KK74::cool::cool:

Kızlarr tartıldım 61.9 ummm:halay::KK76::halay: ben pzrt için hedef koymuştum ama hızlı gittim işallah boyle giderim:dua::dua:10 gunde 64.4 den 61.9a indim..2.5 kilo super:rapci:

Oğlen yemedim iştahım yok
Kahvaltım hala yarım duruyor bitmedi.

Oğlene doğru türkkahvesi içtim.

4 gibide arkadaşım gelecek ondan bahsedeyim :KK19:burayıda okuyor uye degil hiç sevmem kendisini :)) çalıştıgı için oğlunu ben alıyorum okuldan ,oda 4e doğru geliyor beraber yiyoruz. Akşamı onla yiyip bidaha yemiyorum.

Kızlarr tartıldım 61.9 ummm:halay::KK76::halay: ben pzrt için hedef koymuştum ama hızlı gittim işallah boyle giderim:dua::dua:10 gunde 64.4 den 61.9a indim..2.5 kilo super:rapci:

Oğlen yemedim iştahım yok
Kahvaltım hala yarım duruyor bitmedi.

Oğlene doğru türkkahvesi içtim.

4 gibide arkadaşım gelecek ondan bahsedeyim :KK19:burayıda okuyor uye degil hiç sevmem kendisini :)) çalıştıgı için oğlunu ben alıyorum okuldan ,oda 4e doğru geliyor beraber yiyoruz. Akşamı onla yiyip bidaha yemiyorum.

vay bee 10 gündürde yerimde sayıyorum iyimi :işsiz:
sen baya erken kapatıyosun dükkanı ne güzel, ben işten eve gidesiye yemek yapıp sofra kurasıya 6,30-7 oluyo yemek
arkadaşına selam söyle:KK25: afiyet olsun size:kk77:,yanlız ne güzel işi varmış öyle 4 e doğru evde oluyo demek :nazar:

kendini nasıl hissediyosun biraz düzeldin mi?

canım dikkat et,1 mandalina falan ye,sıcak tut kendini,evi güzel havalandır,bide başka iş yapma bugün yorma kendini
kıyafet alma sakın ben aldım,eskimeden vermek zorunda kaldım :KK43:şimdi zaten kış pek bi yere çıkılmıyo çıkılsada üzerimizde montlar, accıcık idare etmek en güzeli hem sen maşallah azimlisin kısa sürede hedefe varırsın,ocakta kıyamet indirimler başlıyo o zaman alırsın bişeyler:KK76:
Sagol canım.
Geçen senede mont almadım busenede idare etcem..ayaklarım bile ufaldı 37 giyiyordum 36 ayagımdan çıkıyor..alyanslarım olmuyor yururken bile duşuyor elimden :) zayıflamakta masraf ya:)

Sagol canım.
Geçen senede mont almadım busenede idare etcem..ayaklarım bile ufaldı 37 giyiyordum 36 ayagımdan çıkıyor..alyanslarım olmuyor yururken bile duşuyor elimden :) zayıflamakta masraf ya:)

vay bee 10 gündürde yerimde sayıyorum iyimi :işsiz:
sen baya erken kapatıyosun dükkanı ne güzel, ben işten eve gidesiye yemek yapıp sofra kurasıya 6,30-7 oluyo yemek
arkadaşına selam söyle:KK25: afiyet olsun size:kk77:,yanlız ne güzel işi varmış öyle 4 e doğru evde oluyo demek :nazar:

kendini nasıl hissediyosun biraz düzeldin mi?
Valla en dayanamadıüım şey lahmacundur ki yanımda lahmavun yerlerken ben marul kemiriyodum:) bana uymayan bişey mi var karnım açda olsa yememeyi tercih ediyorum. Bıktım kilodan artık toptan bitsin şu diyet istiyorum. Koruma doneminde başarılıyım o yuzden korkmuyorum.
Arkadaşımla okulda tanıştık, çok yalnızdım yeni taşınmıştık bu semte ve şimdi arkadaşım , kardeşim herseyim oldu..okulda çalışıyor yarım gun o yuzden erken çıkıyor..çalışmasından hiç memnun degilim bi anda oldu işe girmesi. Selamını soylerim cnm
Bu arada ilaç aldım iyiyim şuan ama akşam bitki karışımı yapıp yatacam , terlersem atarım belki

Back