sabah ve akşamın güzel,öğlenleri yemek yerine genelde meyva yiyiyosun,sen alıştın bu beslenme tarzına,belki işyerimde yemek çıkmasa bende öyle yapardım
bide zeytin pek sevmiyosun heralde?
bilmeiyorum kicanım bu fazla değil mi ya?
EVT öğlen dışardan yemek istemiyorummmmm nasılsa yıllardır yedim tadını tuzunu biliyommm
yok zeytin severim bugun kahvaltımda var
bugun karnabahar köftesi getirdim öğleyeeeeee
açıkırsam yerim açıkmadan yemek yemiyorummmmmmmmm
yasemin ekmek tüket wasa y ara öğünlerde ye
hiç ekmek yemiyorsun bu uyarımı dikkate al
kan değerlerinle ilgili sorun var vitaminlerinle de ilgili sorun yaşamak ister misin canım ?
eminim istemezsin yazdıklarımı dikkate al
cnm iki gündür wasa yedimm ekmek almayı unutmuşum
dün aldımm bugun kahvaltıda yedimmmmmm
sağol uyarın içinnn
hımmbilmeiyorum kidiyetisyenin verdiği liste işte
diyetisyen 3 ana 3 ara öğün şeklinde veriyohımm
bana fazla geldi inan, biraz aç kalmak laızm yani kilo vermek için bence nacizane...
elimden gelidğince bakarım canım ben de diyetteyim ama elmden gelidğince az yemeye çalışıyorumm...diyetisyen 3 ana 3 ara öğün şeklinde veriyo
burda kalıp menülerime bakma şansın olursa yorumlarını beklerim
o marka ürünün ekmekleri gerçekten güzel oluyor ama beni tereddütde bırakan içerisindeki koruyuculararkadaşalr ekmek tüketmemeye çalışıyorum ama uno denge aldım bi paket ve arkasındkailere baktım geçrketen içerik çok kaliteli,
ben de o kalitei evde yakalamaya çalıştım, evde yaptım ve çok güzle kaliteli ve pastamsı ama tamamen tahıl ve içinde asla beyaz un olmayan güzel,vitamnli bir ekmek çıktı ortaya zaten az tükettiğimden bir hafta boyunca eşimi ve beni idare ediyor bu ekmek
ben de o yaptığım ekmeği dilimleyip buzlupa atıyorum canım iki üç günde bir yeyeceğim kadar çıkarıyorum,o marka ürünün ekmekleri gerçekten güzel oluyor ama beni tereddütde bırakan içerisindeki koruyucularnormal ekmekeğe göre daha uzun dayanıklı oldukları için almıyorum
annemde evde ekmek yapıyor,cevizli,zeytinli çokta güzel oluyor
aslında benim burda köyden aldığım bi ekmek var tamamen değirmenden çıkan buğdaydan yapılıyor,sıfır beyaz un,ve herzaman bulamıyosun,ama evdekiler yemiyo işte koca ekmekte bana fazla geliyo
He canım sana yollasaydımafiyet olsun,dünkü çikolatanı gördüm yarısnı yemişsindiğer yarısınıda gönderseydin ya bana
kahvaltın gayet güzel neden tek yumurtadan yaptın 2 bile yapabilirdin
ben de o yaptığım ekmeği dilimleyip buzlupa atıyorum canım iki üç günde bir yeyeceğim kadar çıkarıyorum,
herşeyin bir çözümü var değil mi?
yulaf ve yulaf unuyla ypıyorum , evde istediğin şeklde istedğin içerikte yapılıyor,
dediğin giib koruyucu madde olması beni de düşndrdü sonra içindekilere bakıp koruyucusuz olarka kendm yaptım
canım senin before after resmn var mı?He canım sana yollasaydımvalla o an canım çekyi nasılsa artık zayıf bir hatunum hakettim diyim yarısjnı gümlettim:)
Yumurta bana tek kaldk begüm olsaydı zaten hep çift yiyorum :) hem sevdiğimden hem protein olsın diye hemde tok tutuyor
aslında çok değil, akşam pilavı biraz daha azaltıp taze fasulyeyi biraz daha fazla yiyebilirsin,akşam mümkün olduğunda pilav,makarna yemiyelim bencemerhaba kızlar dünkü menümü yazayım bende çok oldu sanki
sabah: 1 dlm pizza annem sabah yapmış verdi çantama
peynir , lahana beyaz, yeşilçay
öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı, tavuk yemeği,ayran salata
ara: sunta
akşam : yarım tbk taze fasulye , 6 kaşık pilav ayran
ara : fındık
balık salatabugünde ;
sabah : 1,5 dlm çavdar ekmeği
peynir zeytin yumurta
ara: şekersiz kahve
öğlen : 1 dlm ekmek
1 tbk taze fasulye
2 kaşık çorba
ara: 1 elma
akşama balık salata yerim büyük ihtimal
bide birazdan arkadaşa pasta kesicez 1 dlm yemeyi planlıyorum
dün 400 ip atlamıştım
bugünde 500 mü yapsam 1000 mi o pastayı eritmek için
saol cnm aslında pasta yemesem iyide ben aldırıyorum yemeden dayanamam arkadaşın bugün son günü :)balık salataafiyet olsun
sabah ve öğlende gayet güzel, çorba az geldi bana 1 kepçe yiyebilirsin sorun olmaz
pasta için 1000 atla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?