16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

sabah ve akşamın güzel,öğlenleri yemek yerine genelde meyva yiyiyosun,sen alıştın bu beslenme tarzına,belki işyerimde yemek çıkmasa bende öyle yapardım
bide zeytin pek sevmiyosun heralde?

EVT öğlen dışardan yemek istemiyorummmmm nasılsa yıllardır yedim tadını tuzunu biliyommm

yok zeytin severim bugun kahvaltımda var

bugun karnabahar köftesi getirdim öğleyeeeeee

açıkırsam yerim açıkmadan yemek yemiyorummmmmmmmm

yasemin ekmek tüket wasa y ara öğünlerde ye

hiç ekmek yemiyorsun bu uyarımı dikkate al

kan değerlerinle ilgili sorun var vitaminlerinle de ilgili sorun yaşamak ister misin canım ?

eminim istemezsin yazdıklarımı dikkate al

cnm iki gündür wasa yedimm ekmek almayı unutmuşum

dün aldımm bugun kahvaltıda yedimmmmmm

sağol uyarın içinnn

diyetisyen 3 ana 3 ara öğün şeklinde veriyo
burda kalıp menülerime bakma şansın olursa yorumlarını beklerim
elimden gelidğince bakarım canım ben de diyetteyim ama elmden gelidğince az yemeye çalışıyorumm...
baklaım benm nasıl olacak, burdaki arkadaşların yazılarını başarı öykülerini falan çok okudum, onlar da yol çizmme de yarımcı oldu, kesn net menüm yok ama elmden geldiğince dikkat etmye çalışıyorum bilhassa akşamları

arkadaşalr ekmek tüketmemeye çalışıyorum ama uno denge aldım bi paket ve arkasındkailere baktım geçrketen içerik çok kaliteli,
ben de o kalitei evde yakalamaya çalıştım, evde yaptım ve çok güzle kaliteli ve pastamsı ama tamamen tahıl ve içinde asla beyaz un olmayan güzel,vitamnli bir ekmek çıktı ortaya zaten az tükettiğimden bir hafta boyunca eşimi ve beni idare ediyor bu ekmek

o marka ürünün ekmekleri gerçekten güzel oluyor ama beni tereddütde bırakan içerisindeki koruyucular normal ekmekeğe göre daha uzun dayanıklı oldukları için almıyorum
annemde evde ekmek yapıyor,cevizli,zeytinli çokta güzel oluyor
aslında benim burda köyden aldığım bi ekmek var tamamen değirmenden çıkan buğdaydan yapılıyor,sıfır beyaz un,ve herzaman bulamıyosun,ama evdekiler yemiyo işte koca ekmekte bana fazla geliyo

ben de o yaptığım ekmeği dilimleyip buzlupa atıyorum canım iki üç günde bir yeyeceğim kadar çıkarıyorum,
herşeyin bir çözümü var değil mi?
yulaf ve yulaf unuyla ypıyorum , evde istediğin şeklde istedğin içerikte yapılıyor,
dediğin giib koruyucu madde olması beni de düşndrdü sonra içindekilere bakıp koruyucusuz olarka kendm yaptım

afiyet olsun,dünkü çikolatanı gördüm yarısnı yemişsin diğer yarısınıda gönderseydin ya bana
kahvaltın gayet güzel neden tek yumurtadan yaptın 2 bile yapabilirdin
He canım sana yollasaydım valla o an canım çekyi nasılsa artık zayıf bir hatunum hakettim diyim yarısjnı gümlettim:)
Yumurta bana tek kaldk begüm olsaydı zaten hep çift yiyorum :) hem sevdiğimden hem protein olsın diye hemde tok tutuyor

ekmek makinan mı var fırında kek kalıbında falan mı yapıyosun?(kek kalıbındada olurmu bilemiyorum saçma oldu ama merak ettim)
unu nereden alıyosun?

kızlar yeni listem,sanki diğer günlerden farkı yok gibi

Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık
* 3 zeytin
* 3 yeşil biber
* 30 gram beyaz peynir
* 1 tatlı kaşığı pekmez
* 2 dilim ekmek

Öğlen (saat 11:45)
* 4 tane fırın köfte (içinde havuç ve patlıcanlı)
* 1 kase cacık
* 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
* yarım dilim ekmek

canım senin before after resmn var mı?

merhaba kızlar dünkü menümü yazayım bende çok oldu sanki

sabah: 1 dlm pizza annem sabah yapmış verdi çantama
peynir , lahana beyaz, yeşilçay

öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı, tavuk yemeği,ayran salata

ara: sunta

akşam : yarım tbk taze fasulye , 6 kaşık pilav ayran

ara : fındık

bugünde ;
sabah : 1,5 dlm çavdar ekmeği
peynir zeytin yumurta

ara: şekersiz kahve

öğlen : 1 dlm ekmek
1 tbk taze fasulye
2 kaşık çorba

ara: 1 elma

akşama balık salata yerim büyük ihtimal

bide birazdan arkadaşa pasta kesicez 1 dlm yemeyi planlıyorum

dün 400 ip atlamıştım

bugünde 500 mü yapsam 1000 mi o pastayı eritmek için

aslında çok değil, akşam pilavı biraz daha azaltıp taze fasulyeyi biraz daha fazla yiyebilirsin,akşam mümkün olduğunda pilav,makarna yemiyelim bence

balık salata afiyet olsun
sabah ve öğlende gayet güzel, çorba az geldi bana 1 kepçe yiyebilirsin sorun olmaz
pasta için 1000 atla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…