Aa harika oluyor biliyorum bendekız dün yeşilmercimekli pırasalı börek gibi bir şey yaptın
ins görmüştüm çok beğenmiştim
uzun bir süredir deneyecektim kısmet dün oldu
ve cidden çok güzel oldu hem uğraştırmıyor zahmetsiz hem de lezzetli tavsiye ederim
Doğru canım biz bile evdeyken haftasonu işlerini yapıyoruz temizlik vs. Kolay gelsin :)
Aa harika oluyor biliyorum bende
Tartı demişken şunu anladım kızlar bazen duraklamalarım oluyor ama kıyafetler bollaşmış yada veriyorum ama herzaman giydiğim pantolon aynı. Bunun sebebi yağdanmı kastanmı verdiğimiz. Aynı kiloda olan insanların yağ ölçümleri farklılık gosterdiğinde nasıl etki ediyor resimlemişker gerçekten doğru. Spor yapıp saglıklı beslenirsek kas degil yagdan gidiyor ve hemen dışgorunusumuze yansıyor. Aç gezmek sadece bedenimize zarar. Benim yuzum çökmedi bunun en buyuk sebebi yağdan verdim sanırjm
tabi tabii özgüvenim ve kilolarım bol benim
yıllardır bu sitenin müdavimiyim yaseminle genic bilirler istikrar deyince hemen akla ben gelirim
neeedeennnnn çünkü yıllardır aynı kilodayım
İrem çizgifilm ve bisküviyle ikna olmuşken bende evi süpüreyim. Bi iki saat yokum kızlar hadi görüşürüz. Bildirimleri yapın sizde
tabi tabii özgüvenim ve kilolarım bol benim
yıllardır bu sitenin müdavimiyim yaseminle genic bilirler istikrar deyince hemen akla ben gelirim
neeedeennnnn çünkü yıllardır aynı kilodayım
ayyy böyle bildiğiniz kolay ama sağlıklı tarfileriniz varsa yazın ne olur
benim gibi vakitsizlere böyle şeyler lazım
bizde barbunya,pilav turşu varmışöğlen yaklaştı neler yenecek
kabızlık kötü o çok farkettiriyor canım,sen incirde al,hergün sabah türk kahvenide iç fayda görürsün inşallahBeni biliyosun canım 77den 73 e zor inmiştim. Çok zor veriyorum malesef. Bende çözemedim kendimi bazen az yıyorum veremiyorum bazende fazla yediğimi düşünüyorum veriyorum. Şunu anladım dengeli yemek bana verdirmiyor. Bi az bi normal diyet yapınca gidiyor kilolar. Bide kabızlık ve ödemim var biliyosun o yuzden tartıya çok takılmıyorum
Heyt be sağol canım. Tanıştığımızda irem senin oğlun yaşındaydı ve şuanki kilondaydım. Ama düşün bebişin yoktu nekadar bekledin . Şimdi sen benim yerimdesin ve inanıyorumki vereceksin sende azinliydin çok iyi hatırlıyorum.ewt canım masallahın var 2 cocuga rağmen tas gibi hatunsun
İşallah canım. Cevizi kırcam şimdi koycam suya. Markettende incir aldırayım eşime. Çayı içtikten 4 saat sonra etkisini gösteriyor hala tık yok . Bugun rahatlayım senin tarifide gün aşırı yapacam. Aslında şurubum var ama dokunuyor çok gaz yapıyor ve ameliyattan sonra dr iç demişti 16 sene oldu ameliyat olalı hergünmü içecem zararlı ilaç sonuçta.kabızlık kötü o çok farkettiriyor canım,sen incirde al,hergün sabah türk kahvenide iç fayda görürsün inşallah
Heyt be sağol canım. Tanıştığımızda irem senin oğlun yaşındaydı ve şuanki kilondaydım. Ama düşün bebişin yoktu nekadar bekledin . Şimdi sen benim yerimdesin ve inanıyorumki vereceksin sende azinliydin çok iyi hatırlıyorum.
60 kiloya düştüm diyecektimcanım benm yaaa o zamnlar sadece aklımda bi bebeğimin olmasıydı sadece kilolarıma bağlı olduğu için vermem gerekiyodu 60 kilo düştüm hemen hamile kaldım şimdi sağlığım için yeniden vermem lazım 78 kiloyum şuan 60 olmak hedefim
milföyün arasına haşlayıp soğanla kavurduğun yeşil mercimeği koy fırınla sen yeme oğluşların yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?