16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Aa harika oluyor biliyorum bende

tabi tabii özgüvenim ve kilolarım bol benim
yıllardır bu sitenin müdavimiyim yaseminle genic bilirler istikrar deyince hemen akla ben gelirim
neeedeennnnn çünkü yıllardır aynı kilodayım

ewt canım masallahın var 2 cocuga rağmen tas gibi hatunsun

yıllardır bu sitenin müdavimiyim yaseminle genic bilirler istikrar deyince hemen akla ben gelirim

o da bir başarı

İrem çizgifilm ve bisküviyle ikna olmuşken bende evi süpüreyim. Bi iki saat yokum kızlar hadi görüşürüz. Bildirimleri yapın sizde

kolay gelsin

güldürdün beni ya .. hepimiz biliyoruz ama uygulamada olamıyoruz işte.. biz burda bişeyler yapmaya çalışıyoruz ve azda olsa kurtuluyoruz fazlalıklardan.

kabızlık kötü o çok farkettiriyor canım,sen incirde al,hergün sabah türk kahvenide iç fayda görürsün inşallah

ewt canım masallahın var 2 cocuga rağmen tas gibi hatunsun
Heyt be sağol canım. Tanıştığımızda irem senin oğlun yaşındaydı ve şuanki kilondaydım. Ama düşün bebişin yoktu nekadar bekledin . Şimdi sen benim yerimdesin ve inanıyorumki vereceksin sende azinliydin çok iyi hatırlıyorum.

kabızlık kötü o çok farkettiriyor canım,sen incirde al,hergün sabah türk kahvenide iç fayda görürsün inşallah
İşallah canım. Cevizi kırcam şimdi koycam suya. Markettende incir aldırayım eşime. Çayı içtikten 4 saat sonra etkisini gösteriyor hala tık yok . Bugun rahatlayım senin tarifide gün aşırı yapacam. Aslında şurubum var ama dokunuyor çok gaz yapıyor ve ameliyattan sonra dr iç demişti 16 sene oldu ameliyat olalı hergünmü içecem zararlı ilaç sonuçta.

canım benm yaaa o zamnlar sadece aklımda bi bebeğimin olmasıydı sadece kilolarıma bağlı olduğu için vermem gerekiyodu 60 kilo düştüm hemen hamile kaldım şimdi sağlığım için yeniden vermem lazım 78 kiloyum şuan 60 olmak hedefim

60 kiloya düştüm diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…