günaydın
Topic çok sessiz kaldı. Kızım bu aralar bırakmıyor beni. Onunla ilgilenirken telefonlada uğraşmak istemiyorum kaliteli vakit geçirmek için. Şu saat oldu sadece yatakları topladım. Spor yapmayacam bugun kırgınlık var üstümde boğazım batıyor. Bugun dinleneyim ki zaten yeni iyileşmişken tekrar hasra olmayım
İncirim yokta bak bunu bilmiyordum deneyim. Cevizi kuru yiyorum ama oylede deneyim
Saol canım. Bazen çeneleri düşüyor takip edemiyorum bazende susuyorlar boyle:) pazartesi sendromu herhalde :))bugunlük mola olsun canım sen iroşla ilgilen biz yazarız buraya
Kıs ben kahvaltı yapmadım. Akşama yemekte pırasa yapcam bağırsaklarıma iyi geliyor. İrem bugun engelledi beni yoksa oğlene kadar temizlik ve yemek bitiyordu.öğlen yaklaştı neler yenecek
Vay bune ozgüven sen tecrubelisin herhalde bizede anlat bakalım, kimsin kimlerdensin :)katılırım tabi ki diyet benden sorulur
Kıs ben kahvaltı yapmadım. Akşama yemekte pırasa yapcam bağırsaklarıma iyi geliyor. İrem bugun engelledi beni yoksa oğlene kadar temizlik ve yemek bitiyordu.
Saol canım. Bazen çeneleri düşüyor takip edemiyorum bazende susuyorlar boyle:) pazartesi sendromu herhalde :))
Beni biliyosun canım 77den 73 e zor inmiştim. Çok zor veriyorum malesef. Bende çözemedim kendimi bazen az yıyorum veremiyorum bazende fazla yediğimi düşünüyorum veriyorum. Şunu anladım dengeli yemek bana verdirmiyor. Bi az bi normal diyet yapınca gidiyor kilolar. Bide kabızlık ve ödemim var biliyosun o yuzden tartıya çok takılmıyorumben çalışıyo olunca saat 12 de yemeğe cıkıyorum pırasa süper olur bence sen ondan çok kilo verdin demi az öğün az yhemek
genicim sen nasılsın
Saol canım. Bazen çeneleri düşüyor takip edemiyorum bazende susuyorlar boyle:) pazartesi sendromu herhalde :))
Seda senin sabah çok az olmuş unuttum tazmayı. Sütün olması için saglıklı bişeyler ye. Ara oğun yapmışsın resmen kahvaltıda
Yarım simit yiyebilirsin zararı yok. Süt seviyorsan bide kutu süt al gem süt yapargeç kaldım canım sabah uyanamadım apar topar yetiştim o yüzden kahvaltı yoktu burda da kantinde simit poğaca falan var onlarda hamur işi olunca yemedim neyseki az kaldı yemeğe
Doğru canım biz bile evdeyken haftasonu işlerini yapıyoruz temizlik vs. Kolay gelsin :)iyidir canım burada hava soğudu üşüyoruz valla
senden naber ne var ne yok
yok yok sendrom yok canım olur mu öyle şey
işler güçler haftabaşı yoğunluğu kendi adıma en azından
Beni biliyosun canım 77den 73 e zor inmiştim. Çok zor veriyorum malesef. Bende çözemedim kendimi bazen az yıyorum veremiyorum bazende fazla yediğimi düşünüyorum veriyorum. Şunu anladım dengeli yemek bana verdirmiyor. Bi az bi normal diyet yapınca gidiyor kilolar. Bide kabızlık ve ödemim var biliyosun o yuzden tartıya çok takılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?