Ben bilinçli kaçamak yapsam olur muuukızlar merhaba,sanırım herkes hafta sonu tatilinde,ben işteyim ama bugün işte olmaktan hiç olmadığım kadar mutluyumçok şükür bin şükür
herkese güzel,mutlu,bol dinlenmeli hafta sonu tatili diliyorum,lütfen kaçamak yapmayalım
çarşambaya ne kaldı şunun şurasında
Ben bilinçli kaçamak yapsam olur muuuzira ne yaparsam yapayım gram oynamayan kilom benim sinirlerimi alt üst etti. Hafta sonunu biraz gevşek geçirip pazartesi senin listeye başlamayı düşünüyorum.Bi şoka sokayım şu vücudu bakalım nooluyo. Zahmet olmazsa şu listeyi biri atabilir mi tekrar ha bi de çarşambaya kadar tartılmayacağım
Hoşgeldin arkadaşımmmgünaydın kızlar aranıza yeni katıldım kahvaltım 1 avuc çiğ fıstık şimdide rezene ve anasonlu çayımı içiyorum bol eksiler
Bugün 1 hafta oldu kabızım
Haftasonu annemdeydim ve sıfır kaçamakla güzel geçirdim. 1 aydır gormediğim yiğenim beni görünce çok şaşırdı teyzee bu ne diye kal geldi :)) 64 düm onu gorduğumde 5 kg farketmiş baya.
Yalnız 1 haftadır yediklerim içimde olduğundan 61.4 geldim ve kocaman bir midem var şuan .. acıkmadığım için yiyemiyorum ağzıma kadar doluyum.
Bu durumlarda içtiğim bi çay var ama çok etkili olduğu için herzaman içmiyorum. Bol su içip lifli beslendim. Kurukaysı yedim 3 gün boyunca aç ve tok karnına ama çaysız olmayacak sanırım.
Kahvaltı bildirimim şuanlık yok
Hoşgeldin arkadaşımmm
Kızlar seda benim ilk topicden arkadaşım. Piko hastasıydı ve bebek sahibi olmak için diyet yapıyordu. Şuan 1 yaşında oğlu var ve tekrar kilo vermek için aramıza katıldı
Hoşgeldin arkadaşımmm
Kızlar seda benim ilk topicden arkadaşım. Piko hastasıydı ve bebek sahibi olmak için diyet yapıyordu. Şuan 1 yaşında oğlu var ve tekrar kilo vermek için aramıza katıldı
o zaman yeni annesedaaaaaaaaa ya aramıza hoşgeldin
bebişinde hayırlı olsun,güle güle,sağlıkla büyüt
İncirim yokta bak bunu bilmiyordum deneyim. Cevizi kuru yiyorum ama oylede deneyimcanım, varsa hemen en az 3 kuru incir ye bi süre sonrada peşine şekersiz t.kahvesi iç
bu akşamda bi büyük bardağa 1 ceviz ve inciri bölüpte koy,sabah kalkınca hem iç tanelerinide ye
şifalı gelecektir inşallah
Günaydıngünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?