kesinlikle bilinç altı insanı farkında olmadan yönetiyor,o yüzden ona doğru yön vermeyi bilmeliyizbilinçaltı öyle birşeyki
dün kendime dedim ki gün beynimde dolaştı bu soruuu nasıl odakladıysam kendimi
akşam yemek yemicem canım istemiyor dedi hakkaten iştahım yoktuuu
ama masaya oturunca yedimmm ki (aç olmadığım haldeee) midem bulana bulana düşünnnnnn
ne kadar yiyece içeceği odaklarsan kendi sürekli kendini birşey yerken bulursunnnnnn
kesinlikle bilinç altı insanı farkında olmadan yönetiyor,o yüzden ona doğru yön vermeyi bilmeliyiz
OFFF erken deseydim gelirdim bura musaittiiiii şimdi kızdım sana
ama ben gelirsem kereviz salatası istiyom sendennnn
şimde sen dedinya ben yemicemmm beyne yanlış sinyal verdin eğer yiyesin yoksa bilinçaltın öle demicek ufak birşeye atarlancan belki sinirini yemeden alacaksın kendini akşama odaklamaaaaaa
allahım nefisme hakkim olmamı eyle diye telkin et kendiniii
Selam
Ne kadar doğru şeyler konuşuyorsunuz sağolun varolun.. hepsini okumaya dersimi almaya çalışıyorum.
Kizlar artık rahatım diyet yapmıyorum şimdiye kadar epey hareket yaptım tüm kaslarım çalıştı şükür..
Yediklerim
1,5 ayva
1 bardak kahveli süt
5 adet keçi boynuzu
2 yumurta 1 t.k zeytinyağı 1 dilim kaşarla yedim ekmek yok.
1 çerez kasesi mercimek çorba doğal sirkeli turşu ile yedim.
Karnım şişti mutluyum.
evet diyet kaldırın kafanızdan ömür boyu diyet yapamayız ki
sadece vucuduumuz ihtiyacı kadar yiyelimmmmm bu vucud bize rabbim bir emaneti gereksiz yere doldurmayalımm
şükürler olsun bugunde karnın doydu allah olmayanları doyursunnnnnn
Amin gönlü geniş arkadaşımevet diyet kaldırın kafanızdan ömür boyu diyet yapamayız ki
sadece vucuduumuz ihtiyacı kadar yiyelimmmmm bu vucud bize rabbim bir emaneti gereksiz yere doldurmayalımm
şükürler olsun bugunde karnın doydu Allah cc. olmayanları doyursunnnnnn
Allah sabır güç kuvvet versin.Mükafatını artırsın inşaallah. Daha sağlıklı ve huzurlu günler görmenizi dilerim evladınızla birlikte.
Çok güzel yürümüşsünüz maşallah benim oğlum küçük olduğundan böyle yürüyüşler yapamıyorum ama çok özeniyorum çok faydalı çünkü.
Allah yardım etsin kolaylık ve sabretme gücü versin. Sıkıntıların hafifler umarım. O da bir mucize ilgine daha çok ihtiyaç duyan bir mucize.
canım Allah yardımcın olsun sana güç kuvvet versin,bu dünyada herkesin imtihanı başka başka ama bunun öteki tarafıda var sende diğer tarafta mükafatını alacak olanlardansın inşallah
16bin adım mıhay maşallah erirsin sen bu yürümeye
Sağolun arkadaşlar güzel dileklerinizden dolayı evet biraz zorlu bir sınav ama oğlumun bir gülücüğü bütün kederimi yorgunluğumu alıyor umarım bizim mucizemizde yakında gelir bulur bizi...canım allah kolaylık versin rabbim sana da güç kuvvet versin özel çocukların anneleri de özel olurrr
yeme düzenin bu koşuşturmada normal zamanla oda düzelirrr canımm
o zaman bahaenye gerek her daim çözüm arayışına girebilirizzz
amin yasminm amin
Amin gönlü geniş arkadaşım
Yani sadece kendini değil başkalarını da düşünüyorsun ne güzel.
Evet kesinlikle beyinde bitiyor artık doğru yoldayım .
cnm kendimi bildim bileli diyet yapıyorummmm ha veriyorum ama diyeti bıraktığım an geri alıyorumm baktım bu iş böyle olmayacakkkk kendi araştırmalarım kendi yöntemlerimle bu işin beyinde biteceğini anladım sadece tabi yardım aldığım kitaplar olduuuuuuuu
Begümm waayy senden boyle az menu gormek ne guzel. Bayadır kestanede yemiyosun olcak bu seferkızlar bugünkü menüm,akşama tarhana çorbası,kuru fasulye,pilav (ama ben yemiycem) salata+turşu+ayran var
benim misafirler tamamlanmış hasta çıkmış cümbür cemaat evdeler
çorbayı dünden fazlaca yapmıştım bugüne kalsın diye kuruyuda sabah ıslattım k.v. ben gidene kadar pişirirbide pilav için pirincide koydum masaya,ee ben gelene kadar çalışsın biraz demi ama
Sabah (saat 07:45)
* 3 kuru incir
* 4 ceviz
Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan türk kahvesi
Öğlen (saat 11:55 )
* 1 büyük bardak ayran (yoğun yaptım)
* yarım porsiyon makarna
* yarım porsiyon bezelye yemeği
Begümm waayy senden boyle az menu gormek ne guzel. Bayadır kestanede yemiyosun olcak bu sefer
:)))))kız aklına getirmesene kestaneleriiiiii
salçalı güzel de gelmiyor artıkkkkkkk
Herkeste bi hırs başladı ,menüler tam diyete dondu harikaMerhaba kızlar
Sabah 07.45
Yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
5 Yeşil zeytin
Bir dilim ezine peynir
2 çeri domates
Salatalık
1 çay kaşığı çilek reçeli
Ara. 10.20
Yeşil çay
Öğle 12.45
3 kuru kayısı
10 çiğ badem
2 ceviz
Merhaba kızlar
Sabah 07.45
Yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
5 Yeşil zeytin
Bir dilim ezine peynir
2 çeri domates
Salatalık
1 çay kaşığı çilek reçeli
Ara. 10.20
Yeşil çay
Öğle 12.45
3 kuru kayısı
10 çiğ badem
2 ceviz
:)))))
Ya bahar hiç girmiyo bakıyorum ona
Neoldu acaba
Begümm waayy senden boyle az menu gormek ne guzel. Bayadır kestanede yemiyosun olcak bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?