16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

kesinlikle bilinç altı insanı farkında olmadan yönetiyor,o yüzden ona doğru yön vermeyi bilmeliyiz

oooo yasminim ayıp ediyorsun seve seve yaparım sen yeterki gel

Selam
Ne kadar doğru şeyler konuşuyorsunuz sağolun varolun.. hepsini okumaya dersimi almaya çalışıyorum.
Kizlar artık rahatım diyet yapmıyorum şimdiye kadar epey hareket yaptım tüm kaslarım çalıştı şükür..
Yediklerim
1,5 ayva
1 bardak kahveli süt
5 adet keçi boynuzu
2 yumurta 1 t.k zeytinyağı 1 dilim kaşarla yedim ekmek yok.
1 çerez kasesi mercimek çorba doğal sirkeli turşu ile yedim.
Karnım şişti mutluyum.

evet diyet kaldırın kafanızdan ömür boyu diyet yapamayız ki

sadece vucuduumuz ihtiyacı kadar yiyelimmmmm bu vucud bize rabbim bir emaneti gereksiz yere doldurmayalımm

şükürler olsun bugunde karnın doydu allah olmayanları doyursunnnnnn

Amin gönlü geniş arkadaşım
Yani sadece kendini değil başkalarını da düşünüyorsun ne güzel.

Allah yardım etsin kolaylık ve sabretme gücü versin. Sıkıntıların hafifler umarım. O da bir mucize ilgine daha çok ihtiyaç duyan bir mucize.

Sağolun arkadaşlar güzel dileklerinizden dolayı evet biraz zorlu bir sınav ama oğlumun bir gülücüğü bütün kederimi yorgunluğumu alıyor umarım bizim mucizemizde yakında gelir bulur bizi...

amin yasminm amin

Amin gönlü geniş arkadaşım
Yani sadece kendini değil başkalarını da düşünüyorsun ne güzel.

cnm kendimi bildim bileli diyet yapıyorummmm ha veriyorum ama diyeti bıraktığım an geri alıyorumm baktım bu iş böyle olmayacakkkk kendi araştırmalarım kendi yöntemlerimle bu işin beyinde biteceğini anladım sadece tabi yardım aldığım kitaplar olduuuuuuuu

Evet kesinlikle beyinde bitiyor artık doğru yoldayım .

Begümm waayy senden boyle az menu gormek ne guzel. Bayadır kestanede yemiyosun olcak bu sefer

Merhaba kızlar

Sabah 07.45
Yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
5 Yeşil zeytin
Bir dilim ezine peynir
2 çeri domates
Salatalık
1 çay kaşığı çilek reçeli

Ara. 10.20
Yeşil çay

Öğle 12.45
3 kuru kayısı
10 çiğ badem
2 ceviz

Herkeste bi hırs başladı ,menüler tam diyete dondu harika

afiyet olsunnn

cnm nasılsınnn bakalım

görüşemiyozzzzzzzzz

:)))))
Ya bahar hiç girmiyo bakıyorum ona
Neoldu acaba

bende merak ediyon BAHARIII

Begümm waayy senden boyle az menu gormek ne guzel. Bayadır kestanede yemiyosun olcak bu sefer

bazen iştahta patlama oluyor bazende böyle durgunluk,hormonlar biraz değişken sanırım
kestane yakında pişer misafirler geldi onlar kestanecidir yakında görersiniz,dolapta var 2 kilo kadar,zaten misafirler gitmeden yapayımda bitirsinler hep dolap rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…