gerçekten çok saçma,watsap ihbar hattından tv kanallarına gönder belki akıllanırlarBizim burda özel okul var ve öğrenciler kapıda sigara içiyor..öğretmenlerde 1 metre otede içiyorlar. Özel okullarda serbestmi çok tuhafıma gidiyor
Banyo yapacaktım çıplakken tartıldım -200 ile 61.6 çıkyım :)
Sabah anında tartılmam, wcye çıkıp hareket edip öyle tartılırım ve ust olarak çıkartmam çünkü ince oluyor genelde altımı çılarırım eşorfman yani :)
Vala bilemiyorum genelde aynı tip aynı saatte yiyorum çözemedim. İşallah yarın duz 61 olup artık birdaha 61 küsürü gormem. Dün 63 ü görünce ağlayacaktım sinirden
İyide canım tenefüste nasıl dışarı çıkabiliyolar ve öğretmen ve guvenliğin gözü onunde içiyorlar ona kızıyorum yoksa içen dışarda heryerde içer..cnm özel devlet fark etmiyor biliyormusun
gençler fırsat buldukça içiyorlarr
biz özel okuldayız oğlan anne abiler okuldan çıkar çıkmaz içiyorlar sigar diyor
yani sigara içen kişiler her yerde içer diye düşünüyorummm
İşallah canım umutluyumbenim bir eşortman altım var onla tartılınca hep fazla çıkıyorum,çünkü kumaşı biraz daha kalın
üstümde kısa kollu yada uzun kollu olursa o bile farkediyo,hep aynıya yakın şeylerle tartılmaya çalış.
belki farkında olamadığın bişey ödem yapmıştır senin gerçek kilon 61 lerde belli zaten bu 63 e aldanma sen
yarın daha güzel sonuç çıkacak bundan eminim
İyide canım tenefüste nasıl dışarı çıkabiliyolar ve öğretmen ve guvenliğin gözü onunde içiyorlar ona kızıyorum yoksa içen dışarda heryerde içer..
İşallah canım umutluyum
lütfen tok karna izleyin
ben yeni gördüm çok beğendim,belki izlemeyenler vardır diye hemen paylaşmak istedim,bide feride diyette var oda çok komikbunu ben çok oldu izleyeliiiiiiii koptum resmennn
amin sigara bana çok normalmiş gibi geliyor şuan ki bonzai illetini gördükten sonraartık kımsenın kımseye saygısı kalmadı ki
hele özelde okuyanlar öğrt. varya siz bizim paramızla maaş alıyorsunuz diyor
şimdiki gençlıok bitik
rabbim kimsenin evladını doğru yoldan şaşırtmasınnn
amin sigara bana çok normalmiş gibi geliyor şuan ki bonzai illetini gördükten sonra
sokakta herkesin içtiğin, gördükten sonra sigara ne ki der olsdumm
amin sigara bana çok normalmiş gibi geliyor şuan ki bonzai illetini gördükten sonra
sokakta herkesin içtiğin, gördükten sonra sigara ne ki der olsdumm
Donerden soğudum vallabunu ben çok oldu izleyeliiiiiiii koptum resmennn
serbest değil ama yakalandıklarında da büyük bir yaptırımı yok cezası yokBizim burda özel okul var ve öğrenciler kapıda sigara içiyor..öğretmenlerde 1 metre otede içiyorlar. Özel okullarda serbestmi çok tuhafıma gidiyor
evet canım lisedeyim hem de meslek lisesiay sen lise de mi öğretmensin
birde dün pakateleri alabildin miiii i
günaydınnnnnnGünaydın Kızlarrrrr
Geçen Hafta: 65,20kg
bu hafta : 63,60kg
fark: 1,6kg
Dünü menüsü:
sabah: 2 dilim ekmek arası peynir zeytin+biber+domates
öğle: 1 mandalin+10 adet badem
akşam: 2 kepçe tavuklu kerevizzz+yoğur+1 adet lahana sarmasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?