- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
gayet güzel,afiyet olsun,palamutu yağdamı yapıyosun fırındamı?merhaba kızlar
akşam bende 120 ip atladımne kadar çok dimi
bir orta palamut yedim kıvırcık salatası yedim
bir tane de bademli küçücük şeker yedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet güzel,afiyet olsun,palamutu yağdamı yapıyosun fırındamı?merhaba kızlar
akşam bende 120 ip atladımne kadar çok dimi
bir orta palamut yedim kıvırcık salatası yedim
bir tane de bademli küçücük şeker yedim![]()
fırında paptım cnm genelde balığı fırında yada ızgarada severimgayet güzel,afiyet olsun,palamutu yağdamı yapıyosun fırındamı?
planlanan menü çok güzelkızlar,sabah ve öğlen yemeğimi yedim günü kalanı için planladıklarımı da yazıyorum
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 3 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* domates
* 1 bardak şekersiz çay
Ara Öğün (saat 09:15)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* 1,5 dilim ekmek
* musakka
Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* üzüm
Akşam (saat 19:00) (planlanan)
* biraz salatalık turşusu
* biraz kapuska turşusu
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
Son Öğün (saat 22:00) (planlanan)
* 1 mandalina
fırında paptım cnm genelde balığı fırında yada ızgarada severim
planlanan menü çok güzel
turşuyu seviyorsun heralde
Günaydın hanımlar kahvaltım 1 bardak şekersiz çay ekmekle yediğim 7 lokma melemen.
Bugün öğle yemeğim ve kahvaltimin arası çok yakın oldu bu yüzden o kadar yedim. Bir de bu defa ben kendime sebze meyve yoğurt hariç öğünlerde toplamda 7 lokmayı aşmayacak şekilde bi yemek alışkanlığı oluşturmaya çalışıyorum. Bu şekilde hem çeşitli hem az yemiş olmayı planlıyorum.az yemişsin canım,kahvaltıda peynir zeytinde yesen güzel olur
Canım afiyet olsunkızlar,sabah ve öğlen yemeğimi yedim günü kalanı için planladıklarımı da yazıyorum
Sabah (saat 07:45)
* 1,5 dilim ekmek
* 3 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* domates
* 1 bardak şekersiz çay
Ara Öğün (saat 09:15)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* 1,5 dilim ekmek
* musakka
Ara Öğün (saat 15:30) (planlanan)
* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* üzüm
Akşam (saat 19:00) (planlanan)
* biraz salatalık turşusu
* biraz kapuska turşusu
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek
Son Öğün (saat 22:00) (planlanan)
* 1 mandalina
Çok guzel savah için idealGünaydın hanımlar kahvaltım 1 bardak şekersiz çay ekmekle yediğim 7 lokma melemen.
Canım afiyet olsun
İşyerinde zorunlusun ama akşamları bence daha hafif geçmelisin
Hem fasulye hem ekmek =karbonhıdrat
Turşuda tuzlu odem yapar
Oğlende musakka heleki toplu yemeklerde yağlı olur.(Ben evde peçetede bekletip kıymasını kavururkende yağ koymuyorum) kızartma ve ekmek ne bileyim burada uyarı için toplanıyoruz alınmıyosun demi
Çok guzel savah için ideal
7 lokmalık yeme alışkanlığı bunu ilk defa duydum,daha neler duyacaz bakalım :)Bugün öğle yemeğim ve kahvaltimin arası çok yakın oldu bu yüzden o kadar yedim. Bir de bu defa ben kendime sebze meyve yoğurt hariç öğünlerde toplamda 7 lokmayı aşmayacak şekilde bi yemek alışkanlığı oluşturmaya çalışıyorum. Bu şekilde hem çeşitli hem az yemiş olmayı planlıyorum.
Universitedeyken 11 lokma yapmıştım o halde kilo vermiştim :) böyle güzel oluyor canım ne isterse onu yiyorum ama sayarak. E sebze meyve yoğurt serbest hiç zor olmuyor. Kendimi duzginlemeyi öğreniyorum7 lokmalık yeme alışkanlığı bunu ilk defa duydum,daha neler duyacaz bakalım :)
Universitedeyken 11 lokma yapmıştım o halde kilo vermiştim :) böyle güzel oluyor canım ne isterse onu yiyorum ama sayarak. E sebze meyve yoğurt serbest hiç zor olmuyor. Kendimi duzginlemeyi öğreniyorum![]()
Universitedeyken 11 lokma yapmıştım o halde kilo vermiştim :) böyle güzel oluyor canım ne isterse onu yiyorum ama sayarak. E sebze meyve yoğurt serbest hiç zor olmuyor. Kendimi duzginlemeyi öğreniyorum![]()
güzelmiş,tebrik ederim seni![]()
iyilik canım senden naber?buralardayım bekçilik yapıyorumben de ilk defa duydum
güzel bir fikirmişşşşşşş
naber begummmmmmmm
iyilik canım senden naber?buralardayım bekçilik yapıyorumsende yoğun bir gündesin sanırım :)
selam kızlar bugun biraz yoğundum şimdi bitti sayılır işlerrr
bende bugun
kahvaltı : 1 yumurta-1 lokma peynir-1 çay bardağı süt -yarım ceviz
ara: 1 hurma-4 badem-1 türk kahvesi
öğle -1 muz-1 şeftali-2 yk yulaf-4 yk kadar yoğurt
ara: süt-1 avuç kadar antep fıstığı
akşam - evde çorba ve etli patates yemeği var bakalım (sade patatesin etlerini yer bir kepçe çorba içerim) salata olur
begum75 bende turşuyu çok severim ama şimdilik yemiyorummm
bugunde yürüş yapıcam havalar güzel iken yürüş yapayım yağmur başaldımı evde yaparım birşeyle artıkımmm