16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Ben ilçedeyim o yüzden alamadım aslında unutmasam merkeze gidince birkaç kutu alsam ara öğünlerde güzel olur. Kullananlar çok beğeniyordu

bende çok sevdim

aslında kardeşim kızıyor(gıdacı kendisi paketleme vs ) kullanma böyle sallama çayları diyor bana ama kullanıyom işte

kafaya takma önce su iç geçmezse istek meyve ye

bende normalde meyve hiç yemezdim bu yaz meyveye alıştırdım kendim ha kesiyor mu tatlı isteğimi hayır

ama bende yememek için inatlaşıyorummmmm kendimleee

ben 1 oturuşta 1 kilo elma yerdim:kk77:,halada meyvayı çok severim:kk77: kendimi zor tutuyorum yememek için, akşam geçe kalmasın diyede genelde 15,30 daki ara öğünümde yerim

ben 1 oturuşta 1 kilo elma yerdim:kk77:,halada meyvayı çok severim:kk77: kendimi zor tutuyorum yememek için, akşam geçe kalmasın diyede genelde 15,30 daki ara öğünümde yerim

bende elmayı çok sevirim meyve olarak

muzu düne kadar yemezdim yeğenim alıştırdı sevmeye başladımmm

herşeyin fazlası zararrrr zatennn

Düzeltiyorum canım kilobaldırmayım sana :))

ok baby

Bende meyve sevmiyorum bi kiraza dur diyemiyorum

Ay çok hızlısınız yetişemedim. Ben yokum az kızlar utu yuzunden evi ihmal ettim, haftasonu kvalidemde kalcam o yuzden çanta hazırlayım bide arkadaşım geliyor :KK68:

oh negüzel valla çalışanlar içinn

öğretmensiniz herhaldee
Evet öğretmenim çok şükür. Bide norm fazlası olmasaydım iyiydi :) ben eskiden güvenmiyordum paket çaylara kendi çayımı yapıyordum elma kabuk tarçın kök zencefil zerdecal karanfil ve yeşil çay ile . Geçen yıl diyetisyene gittim o dogadanin 7 otlu çayı ile bi çayını önerdi ve benim yaptığımdan bir fark olmadığını söylemişti ve şaşırmıştım.

Evet öğretmenim çok şükür. Bide norm fazlası olmasaydım iyiydi :) ben eskiden güvenmiyordum paket çaylara kendi çayımı yapıyordum elma kabuk tarçın kök zencefil zerdecal karanfil ve yeşil çay ile . Geçen yıl diyetisyene gittim o dogadanin 7 otlu çayı ile bi çayını önerdi ve benim yaptığımdan bir fark olmadığını söylemişti ve şaşırmıştım.

norm fazlası ne demek?ne öğretmenisiniz?
bi arkadaşımda bu sallama çayları alıp poşetinden çıkarıp içiyodu,poşetide zararlı diyolar ya

Kahvaltıda kaşarı 3 katı hesaplamışım duzelttim
Bugun çok az cal almışım nerdeyse yarısı o yuzden belki kvalidemde çay yanına galeta vs yerim Screenshot_2016-09-23-15-57-38.png

ya evde yapılıyor sıkıntı olmuyorda iş YERİNDE zor oluyor o yüzden işte sadece yeşilçayı demle usulu
zaten paket bir mistik çay birde beyaz çay alırım

norm fazlası ne demek?ne öğretmenisiniz?
bi arkadaşımda bu sallama çayları alıp poşetinden çıkarıp içiyodu,poşetide zararlı diyolar ya
Norm fazlası okulda gerekli öğretmenden fazlası demek. Ben sınıf öğretmeniyim geçen yıl iki sınıf mezun oldu ve bu yil tek şube sınıf açıldı hizmet puanı en düsuk ben olunca sınıfımı onlardan birine verdiler beni de anasinifina geçici olarak görevlendirdiler.
Aslında en güzeli aktardan malzemeleri alıp kendi çayımızı kendimizin yapması. Ben çok almıyorum ama epeydir çayımı da yapmaz oldum

bende nescafe gold seviyordum günde koca bir fincanla 2-3 tane içerdim

öğrendimki bel kısmında yağlanamaya sebep oluyormuş (kardeşimin doktoru söyledi)

türk kahvesi daha faydalı imişş
Gerçekten mi aman Allahimmm oo zaman ben de içmeyeyim.:KK57: Peki işte içmek için hazır şekersiz türk kahvelerinden alsak nasıl olur?

Akşam 6 buçuk gibi 3 yada 4 parça karnabahar kızartması ve iki bardak ayran içtim. İnşallah bu kızartma sabah beni pişman etmez

Back