16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

Süt sagildigindan ilk 7 dk içinde vitamin değerleri Max ondan ictim.çok sifa.bebeğinizede çig süt verdiniz hatırlayın..
Dun aklımla midem karısiklikti.. yufka eşim getirmiş pek severim babam dondurma vs getirmiş ama daha çok yiyordum ben kizlar gün gün azaltayim boyle haftada 2 kilo versem yeter.pazartesi hedef 63.5
Değerlendirmeniz için tesekkurler..

Evvet kızlar inadımla başardım tablomuzu yapmayı:KK48: işallah bol eksili guncellerimiz olur:KK68:girmeye unuttugum isim varsa hatırlatırsınız , pzrt de bilgileri tamamlarız :KK73:

Üye AdıHedef KgBaşlangıç Kilo26.09.201603.10.201610.10.201617.10.201624.10.2016
dry_ik dry_ik 57.00 kg64.04...............
SendebenBendesen SendebenBendesen ....................
@serifeben ....................
begum75 begum75 ....................
F frenzy80 ....................
@sandriyon ....................
bahar616 bahar616 ....................

[Tr]

[/Tr]
[/QUOTE]

günadyın hayırlı cumalarrr

beni de ekle bakalım eksik kalmayammm :KK53::KK53::KK53:

boy : 1.65
kilo: 69,50
hedef :60

kızlar günaydın, dünkü menüm tam liste, bol k.hidratlı olmuş bende yazınca farkettim :kızgın:
akşam 17.30 daki ara öğünüm normalde olmaz ama benim arada şeker dengem bozuluyo yemek yapıyodum tam o sırada bi titreme geldi bende hemen yoğurtla ekmek yedim :KK43:

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

Ara Öğün (saat 10:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

Ara Öğün (saat 15:30)
* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* üzüm

Ara Öğün (saat 17:30)
* 2 kaşık yoğurt
* 2 dilim ekmek

Akşam (saat 19:00)
* 1 küçük salatalık turşusu
* 1 tutam kapuska turşusu
* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek

Son Öğün (saat 22:00)
* 1 mandalina

Dalak ve keçi sutu nasıl hemde çiğ ,niye çiğ dokunmazmı
Dalak Yemenin Faydaları

Dalak kansızlık rahatsızlığının giderilmesinde yüksek etki gösterir. Demir deposu zengin olan dalağı bol yeşillik ile tükettiğinizde etkisi artacaktır. Özellikle bayanlar haftada 2 kere dalak tüketimi gerçekleştirirlerse kansızlık sorununu çözmüş olurlar.

Dalak Yemenin Faydaları Nelerdir?

1. Eğer kansızlık probleminiz var ise dalak yemek size fayda sağlayacaktır. Kansızlık problemlerinizi giderebilmek için kullandığınız birçok kimyasal ilaca göre; dalak yemenin etkisi çok daha hızlı görünür.
  2. Eğer, çocuklarınızda besin eksikliğiseziliyor ise dalak yedirilebilir. Dalak yiyen çocuk, eksik öğünde kalsa bile problem yaşamaz. Tabi bu durumun uzun süre tekrar etmesi problemli sonuçlar doğurabilir.
  3. Dalak demir bakımından zengindir, demir eksikliği problemini dalak yiyerek giderebilirsiniz.
  4. Her aile et yeme konusunda çok şanslı olmayabilir. Bu durumda ise; protein eksikliğini giderebilmek için başvurulacak en iyi yolun dalak yemekten geçtiğini hatırlatmak gerekir.
  5. Çocuklarınızın vücut gelişiminin sağlıklı olmasını sağlar, çocuklarınıza dalak yedirerek vücut gelişimini hızlandırabilirsiniz.
  6. Dalak fiyatları ekonomiktir, normal bir ete göre 4/1 oranında olan dalak aile bütçesine katkı sağlar.

kızlar günaydın, dünkü menüm tam liste, bol k.hidratlı olmuş bende yazınca farkettim :kızgın:
akşam 17.30 daki ara öğünüm normalde olmaz ama benim arada şeker dengem bozuluyo yemek yapıyodum tam o sırada bi titreme geldi bende hemen yoğurtla ekmek yedim :KK43:

* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* üzüm

* 2 kaşık yoğurt
* 2 dilim ekmek

* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek

* 1 mandalina
Bir bomba menüde begumden geldi ekmekler fazla bence diğerleri iyi

* 1 dilim ekmek
* 1 dilim peynir
* 3 tane zeytin
* maydanoz
* 1 bardak şekersiz çay

* 1 dilim ekmek
* 2 kaşık pilav
* patates yemeği
* salata

* 2 kaşık yoğurt
* 0,5 kaşık ruşeym
* üzüm

* 2 kaşık yoğurt
* 2 dilim ekmek

* kuru fasulye
* 1 dilim ekmek

* 1 mandalina

afiyet olsun canım
begüm zamanla yediklerimiz oturtacaz aceleye gerek yok

bunu yaşam biçimi haline getirecezzzz

Dalak Yemenin Faydaları

Dalak kansızlık rahatsızlığının giderilmesinde yüksek etki gösterir. Demir deposu zengin olan dalağı bol yeşillik ile tükettiğinizde etkisi artacaktır. Özellikle bayanlar haftada 2 kere dalak tüketimi gerçekleştirirlerse kansızlık sorununu çözmüş olurlar.

1. Eğer kansızlık probleminiz var ise dalak yemek size fayda sağlayacaktır. Kansızlık problemlerinizi giderebilmek için kullandığınız birçok kimyasal ilaca göre; dalak yemenin etkisi çok daha hızlı görünür.
  2. Eğer, çocuklarınızda besin eksikliğiseziliyor ise dalak yedirilebilir. Dalak yiyen çocuk, eksik öğünde kalsa bile problem yaşamaz. Tabi bu durumun uzun süre tekrar etmesi problemli sonuçlar doğurabilir.
  3. Dalak demir bakımından zengindir, demir eksikliği problemini dalak yiyerek giderebilirsiniz.
  4. Her aile et yeme konusunda çok şanslı olmayabilir. Bu durumda ise; protein eksikliğini giderebilmek için başvurulacak en iyi yolun dalak yemekten geçtiğini hatırlatmak gerekir.
  5. Çocuklarınızın vücut gelişiminin sağlıklı olmasını sağlar, çocuklarınıza dalak yedirerek vücut gelişimini hızlandırabilirsiniz.
  6. Dalak fiyatları ekonomiktir, normal bir ete göre 4/1 oranında olan dalak aile bütçesine katkı sağlar.

ah ah yiyebilsekkkk çok zengin bir proteinnn de

dünkü menüm ek olarak

kahvaltı : 09,00

2 dilim tam buğ.ekmeği arası peynir
1 tam ceviz
domates salatalık biber

ara : 1 muz+1çay bardağı süt

öğle : 1 şeftali+2 yk yulaf+3 yk yoğurt

ara: 1 bardak süt

akşam : salata +çorba+3 yk kaşığı kadar ciğer

ara: 1 erikk

gün içinde 3 lt su- yeşilçay- türk kahvesi

spor : 6 km yürüş yapıldı

Bir bomba menüde begumden geldi ekmekler fazla bence diğerleri iyi

afiyet olsun canım
begüm zamanla yediklerimiz oturtacaz aceleye gerek yok

bunu yaşam biçimi haline getirecezzzz

ah ah yiyebilsekkkk çok zengin bir proteinnn de

sormayın kızlar, yerken böyle gelmiyoda :kk77::halay:yazarken bende şaşırdım ne çok yemişim :kızgın::KK70:
haklısın canım benim, bazı şeyler zamanla değişiyo bir anda olmuyo,bugün daha güzel bir menü olcak inşallah:dua:

dünkü menüm ek olarak

kahvaltı : 09,00

2 dilim tam buğ.ekmeği arası peynir
1 tam ceviz
domates salatalık biber

ara : 1 muz+1çay bardağı süt

öğle : 1 şeftali+2 yk yulaf+3 yk yoğurt

ara: 1 bardak süt

akşam : salata +çorba+3 yk kaşığı kadar ciğer

ara: 1 erikk

gün içinde 3 lt su- yeşilçay- türk kahvesi

spor : 6 km yürüş yapıldı
hey maşallah:nazar:sporunda, içtiğin suda süper:KK9:, o eriği nasıl 1 tanecikte bıraktın kız :KK57:

sormayın kızlar, yerken böyle gelmiyoda :kk77::halay:yazarken bende şaşırdım ne çok yemişim :kızgın::KK70:
haklısın canım benim, bazı şeyler zamanla değişiyo bir anda olmuyo,bugün daha güzel bir menü olcak inşallah:dua:
Aynen ya önemli olan hatalardan ders almak böyle toplu yazınca hersey gün gibi meydana çıkıyor iyi bir yöntem hep böyle toplu yazalım kizlar birde içtiğimiz suyuda ekleyelim ben az içiyorum da

en azından paketli ürün yemiyoruzz yediğimiz şeyler sağlıklı böyle düşünnn

hey maşallah:nazar:sporunda, içtiğin suda süper:KK9:, o eriği nasıl 1 tanecikte bıraktın kız :KK57:

sorma o kadar göz kırptı ki banaaaa 1 tane yedimm gittiiiii

en azından paketli ürün yemiyoruzz yediğimiz şeyler sağlıklı böyle düşünnn

sorma o kadar göz kırptı ki banaaaa 1 tane yedimm gittiiiii

haklısın paketli gıda yok
afiyet olsun canım:eğlence:
bende kan hapını alırken bilerek mandalina yiyorum,çünkü kan hapının yanında c vitamini emilimini artırıyomuş,kendimce bişeyler yapıyorum gerçi ama ne kadar faydalı olur bilmem o_O

haklısın paketli gıda yok
afiyet olsun canım:eğlence:
bende kan hapını alırken bilerek mandalina yiyorum,çünkü kan hapının yanında c vitamini emilimini artırıyomuş,kendimce bişeyler yapıyorum gerçi ama ne kadar faydalı olur bilmem o_O

EVET DOĞRU BİLGİİİİİİ

BENDE ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

Günaydın kızlar:KK68:
Nerdesinizz
Ben okuldan şimdi geldim, yağmur var İstanbulda o yuzden kısa bir yuruyus oldu benim için. Spor olarakta evi temizleyecem artık:-)

Dalak Yemenin Faydaları

Canım faydasını biliyorum ne guzelki tuketebiliyosun. Benim b12 aşırı düşük sebebide et ve sakatat yememem zaten. Eti bile zor yiyorum çünkü. Balığı ve tavugu severim hatta en yakın arkadaşımla ton balığı delisiyiz haftada 3 kere yiyorum. Sen devam et ilk gayet guzel

Süt sagildigindan ilk 7 dk içinde vitamin değerleri Max ondan ictim.çok sifa.bebeğinizede çig süt verdiniz hatırlayın..
Dun aklımla midem karısiklikti.. yufka eşim getirmiş pek severim babam dondurma vs getirmiş ama daha çok yiyordum ben kizlar gün gün azaltayim boyle haftada 2 kilo versem yeter.pazartesi hedef 63.5
Değerlendirmeniz için tesekkurler..
Çiğ sütte bakteri oluyor hem memeden sagarken mikrop olabiliyor o yuzden şaşırdım. Bebeklrrimizi çiğ emziriyoruz ama bizim yapımıza uydugu için bakteri olmuyor , hayvanlarınki farklı. Mesela oğluma pastr. Olmayan sut dokunuyor ishal yapıyor . O yuzden şaşırdım sana dokunmasın:KK15:

Back