16 kg verdim son 7 kiloyu vermek için varmı benden daha iradeli ve inatçı

ya bu saatte bir iki tane sigara böreği yesem olur mu akşam hiç ekmek yemesem
akşam büyük ihtimal hamsi olacak bol salata

Benim de hedefim 55 kilo . İnşallah yeni yıla 55 olarak girerim. Ondan sonra bi mucize olsa ve ben sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam etsem ve 50 kilo olsaamm bir daha o kiloları geri almasam offfff ne hoş olurdu yahuuuu:21:

Bugün 63.8 çıktım . Okulda yatım litre su içtim. Bugün yeterince yürüdüm ve ayakta kaldım çok yorgunum aslında kıza bakan olsa biraz dinlenip tekrar çıkabilirim ama öyle eş nerde:işsiz:
Ooo kızlar ne çok konusmussunuz. Ben bugün çok yoğundum sabah 7 buçukta 4.5 eti form yedim 11 buçukta şekersiz çikolatalı duble türk kahvesi içtim. 3 buçukta 1 elma 1 kase tarçınlı zerdecalli yoğurt ve 4 eti form yedim. Akşam ise ızgara balık yada tavuk göğsü yiyeceğim inşallah. Benim sorunum su ile . İçemiyorum bir kaç gün içecek gibi oluyorum ama içemiyorum en iyi içtiğim zamanlar 1 litre taş çatlasın 1 buçuk . Normalde bir iki bardakla gün bitiririm

Canm nekadar az yemişsin gun içinde o yuzden halsizsin bence:stop:
Suyu bende sevmiyorum buna formul buldum ben , çocuklar çok su içer benimkiler öyle ve onlara her verdiğimde bende 1 bardak içiyorum . Her akşam yatarken ve sabah kalkıncada içiyorum faydssını goruyorum ödem gidiyor resmen

Benim de hedefim 55 kilo . İnşallah yeni yıla 55 olarak girerim. Ondan sonra bi mucize olsa ve ben sağlıklı bir şekilde kilo vermeye devam etsem ve 50 kilo olsaamm bir daha o kiloları geri almasam offfff ne hoş olurdu yahuuuu:21:
Agzından bal damlıyor:dondurma:

Evvet kızlar inadımla başardım tablomuzu yapmayı:KK48: işallah bol eksili guncellerimiz olur:KK68:girmeye unuttugum isim varsa hatırlatırsınız , pzrt de bilgileri tamamlarız :KK73:

Üye AdıHedef KgBaşlangıç Kilo26.09.201603.10.201610.10.201617.10.201624.10.2016
dry_ik dry_ik 57.00 kg64.04...............
SendebenBendesen SendebenBendesen ....................
T Tombulgelin ....................
begum75 begum75 ....................
F frenzy80 ....................
sandriyon sandriyon ....................
bahar616 bahar616 ....................

[Tr]

[/Tr]
[/QUOTE]

Eveeett 3 kaşık çorba ve küçük bir levrek , domates, roka ve dereotu ile yapılmış limonla tatlandirilmus balık salatası oldu akşam yemeğim. Bir de erken yemiş olsaydım çok iyiydi:super:

Eveeett 3 kaşık çorba ve küçük bir levrek , domates, roka ve dereotu ile yapılmış limonla tatlandirilmus balık salatası oldu akşam yemeğim. Bir de erken yemiş olsaydım çok iyiydi:super:
Benim bilgileri de girebilirsiniz başlangıç kilo 64.0 hedef 55 :dua:

Bilgileri ekledim cnm, menüde super:KK9:

4 adet incir
3 küçük yudum çig keçi sütü
2 kasik puding
1 bardak Form cayi
2 fındıklı gofret
2 adet şeftali
2 kucuk salatalik
1 dalak
1 top dondurma
1 kizarmis yufka
2 yumurta