20.haftada ayrıntılı ultrasonda net belli olur
Aslında erkek çocuk 11 ve 12. haftada kendini gösterir iyi bi dr hemen tahminde bulunur %80-85 civarı
12 de erkek dedi .Oglum olcak insallah .
Benim de bi doktor erkek dedi, diğeri kıza benziyor dedi meraktan ölüyorum.
Hayırlısıyla gönlüne göre nasip etsin inş
Bende cok merak ediyorum cınsiyetini bebeşmin bi kızım var bunada 12+5 de kıza benzıyor dedi acaba kesin kızmı? 18 haftada detaylıda sorduğumda başim ağıyor cok yoğunum 12 haftada kız dediysem kızdır dedi, ama yınede tam emin olmadığim için hiç bi şey alamadım, 30-32 hafta arası 3 untrasonum olucak o zaman kesinleşir umarım gerci cinsiyet öğrenmek için ekstra ucret isdiycek ama olsun ne yapalım. O zamanda öğrenemesem bebeğim ablasnın kıyafetleriyle idare eder yenisi alınana kadar.
Bende biraz gicik oldum ama ne yapa bilirim ki, turkiyede değilim burda 4 kes untrasona girıyorsun hamilelik boyunca, gecen girdiğimdede cinsiyeti öğrenmek için ekstra ucret isdedi, şimdi gitsem öğrenirim ama boşuna masraf yapmak isdemiyorum kendim için 30-32 haftada ücretsiz bi muayne yıne var o zaman sadıce cınsiyet öğrenmek için para vericem. Doğumum özelde olucak bu yuzden hamileliymi masrafsız bitirmek isdiyorum (tabi yıne pek olmuyor) kızımda cok masraf yaptım acemilikden ve heycandan.şaşırdım nasıl yani başım ağrıyor 12. haftada kız dediysem kızdır nedir yaa12. haftadaki cinsiyet tahminlerinin %40ı yanlış çıkar bi kere, nasıl bir daha bakmaz cinsiyete. şuanda başka bir doktora gitsen %99 söyler sana bebeğinin cinsiyetinin ne olduğunu... istanbulda mı oturuyorsun canım ve devlet hastanesine mi gidiyorsun merak ettim
Ya şimdiye kadar 2 defa untrason olxu 13 haftada kız dedi, 18 söylemedi, 30 da untrason var ama herkes bu jadar bekledin burak süpriz olsun diyor ama soran olduğunda kız diyorum, şimdi acaba gercekden kızmı diye merak etdim.Arkadaslar bu durumu ben arastirdim doktoruma da sordum hatta.15.haftaya kadar sadece kemik yapisiyla ilgili anne babanin merakini gidermeye yonelik tahminde bulunduklarini soyledi.yani kafa kemik yapisi kalinsa erkek narinse kiz diyoruz ama bilimsel dayanagi yok dedi.oyuzden cinsiyet degismiyor sadece doktorlar tahminde bulunuyorlar 15.haftadan sonra netlesince kii doktor iyi isinin uzmaniysa cinsiyeti net soyluyor..abimin bebegi de 11.haftada %80 erkek dedi doktoru.13.haftada kiza benziyor ama net konusmak icin 16.haftayi bekleyelim dediler.smdi doktor ariyorlar net bilgi icin :))
18.haftada neden soylemedi ki sormadiniz mi acaba ? Valla gittiginizde mutlaka konuşun bende 16.hafta bitiminde gidip ogrenecegim ins.zaten saglikli olsun kizi erkegi yok ama guzel bir isim koymak kiyafet almak icin istiyorum ben acikcasi supriz olmasini hic istemezdim bebegimle konusurken ismiyle hitap etmek isterim..Ya şimdiye kadar 2 defa untrason olxu 13 haftada kız dedi, 18 söylemedi, 30 da untrason var ama herkes bu jadar bekledin burak süpriz olsun diyor ama soran olduğunda kız diyorum, şimdi acaba gercekden kızmı diye merak etdim.
Doktorumuz 16+4 te kesin erkek dedi sizce değişiklik olur mu?