Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kizimdada aynisi oldu 12. Haftada cikinti var erkek dedi direk ayni hafta kanama nedeniyle baska bi doktora gittim cikinti var ama kizlardada olabilio dedi 18. Haftaya kadar erkek gibi dediler 22. Haftada ayrintili ultrasonda kiz oldugu kesinlesti. Simdi ikinci bebegimi bekliorum 12 16 20 26 haftalarda hep erkek dedi gercekten 12. Haftaki ultrasonlar ayni gibi bakalim yarın tekrar gidicem bidaha erkek derse alisverise baslicam:)Kızlar merhabalar,
11+ 3 haftalık iken doktora gittiğimde doktor bebeğin cinsiyeti erkek gibi konuşmuştu ama bazen kızlarda da bu çıkıntı oluyor erken haftalarda demişti.
Birkaç gün önce 15+ 5 haftalıkken gittiğimizde ise bebeğe kız dedi.
Benim sormak istediğim 15- 16. Haftalardan sonra bebeğinin cinsiyeti değişen oluyor mu acabaa Genital bölgesi geç oluşan ya da bu haftalarda pipisini saklayabilen erkek olma ihtimali oluyor mu bu gibi durumlarda kafam karıştı Yoğun bir şekilde erkek hissettiğim için biraz şaşırdım en sonki kontrolde
Tabi herşeyin hayırlısı, en başta sağlık olsun ama bilgisi olanlar ya da bu gibi bir durum başına gelenler yazarsa sevinirim
Bence erkek kızların bu haftada tamamen boş oluyo doktor ne dediÇok uzun olmuş ama benim ki ne ozaman
Doktor da erkek dedi ama ben daha önce kız dı diye belki kız olur ümidi bekliyorum ayın 3 ünde randevumBence erkek kızların bu haftada tamamen boş oluyo doktor ne dedi
Birde o gün gidince sorarsınız banada 17de erkek dediler ama şuan 19+3 oldum 27sinde pazartesi gideceğim tekrar soracağımDoktor da erkek dedi ama ben daha önce kız dı diye belki kız olur ümidi bekliyorum ayın 3 ünde randevum
Çok merak ettim değişecek mi bakın bakalım durum ne olacak ? Yazarsanız çok sevinirimBirde o gün gidince sorarsınız banada 17de erkek dediler ama şuan 19+3 oldum 27sinde pazartesi gideceğim tekrar soracağım
Aynen sırf cinsiyet için aldım tekrar randevu bakalm haber veririmÇok merak ettim değişecek mi bakın bakalım durum ne olacak ? Yazarsanız çok sevinirim
Heyecanla bekliyorumAynen sırf cinsiyet için aldım tekrar randevu bakalm haber veririm
Varmı canım bi haberHeyecanla bekliyorum
Doktor bugün bakmadı yarın için obstetrik USG randevusu verdi orda tam net belli olur dedi yarına kaldı yani aslında özelde 17 haftada erkek dedikleri için pek şüphem yok ama burda işte yanilmalardan konu açılınca okudukça terettut ettimVarmı canım bi haber
Ben hala tereddütteyim doktorum 16+ 2 de erkek dedi ondan 8 gün öncesi de kız demişti. Hep kız demişti ikili teste de . Ben hep aynı doktora gidiyorum ayın 3 ünde bakıcaz bakalım ne olcak . Belki yine kız dır.Doktor bugün bakmadı yarın için obstetrik USG randevusu verdi orda tam net belli olur dedi yarına kaldı yani aslında özelde 17 haftada erkek dedikleri için pek şüphem yok ama burda işte yanilmalardan konu açılınca okudukça terettut ettim
Benim değişmedi bugünde erkek dediler canm seninde 16dq erkek dediyseler bence degismezBen hala tereddütteyim doktorum 16+ 2 de erkek dedi ondan 8 gün öncesi de kız demişti. Hep kız demişti ikili teste de . Ben hep aynı doktora gidiyorum ayın 3 ünde bakıcaz bakalım ne olcak . Belki yine kız dır.