- 24 Eylül 2016
- 289
- 352
- 48
- 32
- Konu Sahibi maloputifos
-
Teşekkür ederim inşallah emerÖncelikle sütünüzü sağın,yoksa mastit olma ihtimaliniz var allah korusun .
Böyle durumlarda doktorumuz ısrar etme ,o isterse tekrar emer demişti
Canım 4. Ayda bizim de bir bıraktı bir hafta emmedi neler çektim ama ek gıdaya geçtim hemen sonra döndü memeye inşallah daha da emer ben hep 2 yasa kadar emzirmek isterdimCanım inşallah tekrar tutar benim kızım da öyle öyle bıraktın ısrarcı olmak gerek Allah yardımcın olsun ama maşallah senin çocuğun 16 aylık mış bnim kız 4. Ayda bıraktı maalesef
Olsun canım inşallah yine döner . Ama en kaliteli sütün zamanında emmis maşallah üzülme devam eder inşallahCanım 4. Ayda bizim de bir bıraktı bir hafta emmedi neler çektim ama ek gıdaya geçtim hemen sonra döndü memeye inşallah daha da emer ben hep 2 yasa kadar emzirmek isterdim
Hangi pedagoglara göre:))))12 aydan sonra bırakmaya başlanıyor zaten.hatta pedagoglara göre 9-12 ay arasında bıraktırılmalıymış.bir süre sağıp biberona koyun isterseniz eğer yine emerse emsin diyorsanız.ama kendiliğinden bırakma zamanı gelmiş hatta sizi uğraştırmadan kendi bırakmış , bence yeniden başlaması için zorlamayın, yemekten de tiksinir yeme baskısı yaparsanız.ek gıdaya geçin.sütünüz gidecek bir süre sonra sağmazsanız kendiliğinden.
Bazı annelerin 3 gün emzirememesi emzirmenin önemini azaltmıyor malesef. Benim kızım hiç emmedi onun da ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.Bazı anneler 3 gün emziremiyo 16 aydır emzirmişsiniz abartmayın yani.
google'dan araştırabilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz ya da yapılan araştırmaları takip edebilirsiniz.evde otururken uydurmuyorum herhalde.Hangi pedagoglara göre:))))
16 ay erken değil.askere gidene kadar emzirmeye gerek yok.12 aydan sonra kesmek yeterli.gereken yerde çocuk kendi isteğiyle bile bırakıyor zaten.Bazı annelerin 3 gün emzirememesi emzirmenin önemini azaltmıyor malesef. Benim kızım hiç emmedi onun da ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.
16 ay emmeyi bırakması için erken.
Dünya Sağlık Örgütü en az 2 yıl diyor, devamını da destekliyor.
Sevgili konu sahibi, belki bir sağlık sorunu vardır oğlunuzun. Benim oğlum azı dişlerini çıkarırken ağzı aft olmuştu ve birkaç gün sadece uyku sırasında emmişti. Sabredip denemeye devam edin bence. Ama elbette itici bir şekilde ısrarcı olmayın.
Ha biz arastirmiyoruz, bilmiyoruz. Biz uyduruyoruz. 9-12 ay arasında anne sütü bıraktılir mi ekstrem bir durum yoksa.. hey Allahım ya . Bilgi sahibi ol adan fikir sahibi olunmasa keşke. Neyse yazmayacağım daha.google'dan araştırabilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz ya da yapılan araştırmaları takip edebilirsiniz.evde otururken uydurmuyorum herhalde.
Bazı annelerin 3 gün emzirememesi emzirmenin önemini azaltmıyor malesef. Benim kızım hiç emmedi onun da ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum.
16 ay emmeyi bırakması için erken.
Dünya Sağlık Örgütü en az 2 yıl diyor, devamını da destekliyor.
Sevgili konu sahibi, belki bir sağlık sorunu vardır oğlunuzun. Benim oğlum azı dişlerini çıkarırken ağzı aft olmuştu ve birkaç gün sadece uyku sırasında emmişti. Sabredip denemeye devam edin bence. Ama elbette itici bir şekilde ısrarcı olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?