• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 aylık kızımın dişi yok

elfgls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
16
1
36
Düzce
evet belki defalarca okudunuz buna benzer yazılar bebişim 16.ayında yürüyor çok sağlıklı ama dişimiz halen yok tedirginim doğal olarak .doktor normal diyor ama ... ne bileyim sizler karşılaştınız mı böyle bir durumla ya da ne yapmam gerekiyor .fikirlerininzi paylaşırsanız sevinirim.

annenize veya kayınvalidenize sorun sizin ya da eşinizin dişi geç çıkmış mı... geenetik oluyor..
benim kızımda 4 aylıkken çıkarmaya başladı çok sarstı kuzumu yıprattı ne çektik... herşeyin hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı olsunda bi kaç ay geç çıkarsın dişini ondan bişey olmaz...

babası yaşını 1 ay geçe çıkarmış ben yaşımdan önce çıkarmışım ama ..sorun olmasında geç çıksın . annelik tedirginim işte

inşallah tez zamanda çıkar dişleri kızının canım.
benim çok yakınımda görümcemin kızındada aynı şey oldu çocuk 15 aylıktı ama dişler iyoktu.gelişimi çok iyiydi,yemesi felanda iydi ,doktora götürdüler bir kaç kere ama sorun yok denilmişti. en son trabzonda bir doktora gitmişler yapılan tahlillerde çok şaşırmıştım ama kalsiyum fazlalığı tespit edilmiş. Çocuğur dişlerinin çıkmama nedeeni vücuttaki kalsiyum fazlalığıymış. Hemin süt ve ürünleri kesildi beslenmesinde. iki ay sonra yanı 17. ayındada dişleri çıkmaya başladı . sende bir doktoruna sor belki aynı sebeptendir kızının diş sorunun .

diş çıkarma genetiktir.bildiğim kadarıyla 18 aylığa kadar diş çıkarmaması normal ama ondan sonra araştırılması gerekir.İnşallah bir an önce çıkarır da siz de rahatlarsınız o da rahat beslenir.

oh sonunda dişimiz çıktı , hem de 2 tane birden. 2 side yolda geliyor. gerçekten çok rahatladım. darırsı çıkmayanların başına:1:

Back