- 2 Şubat 2022
- 12
- 4
- 29
-
- Konu Sahibi munibe citir
Pek bilgim yok ama sut alerji mi yapiyo acaba ,yad hazimsizlik . bi sure sutu kesseniz . yemek yedirin . deneme yanilma ile ogrenirsiniz ancak . benimde 7 aylik bebegim var kabiz oldu . iki gun once biskuvi tatirmistim onu vermeyince gecti . anladim ki yaramiyo . umarim sikintisi neyse bulursunuz . geçmiş olsun . bide yemeklere kimyon katip verseniz faydasi olur belkiMerhaba,
Benim 16 aylık bir kızım var geceleri uyku sırasındayken alttan gaz çıkaramiyor bunun için ağlıyor deliksiz uyuduğu bir gece olmadı henüz. 11 aylıkken rota virüsü geçirdi ondan öncesinde böyle bir sorunu yoktu bu hastalığı geçirdikten sonra böyle bir gaz sorunu kaldı doktor sütten olduğunu söyledi su kat rahatlar dedi ama yinede düzelmedi bu konuyla alakalı bilgisi olan yada daha önce yaşayan varsa. bilgi vermesini çok isterim.
Eğer emziriyorsanız kimyon çayı içebilirsiniz be laktozsuz sütü içirmeyi deneyebilirsinizMerhaba,
Benim 16 aylık bir kızım var geceleri uyku sırasındayken alttan gaz çıkaramiyor bunun için ağlıyor deliksiz uyuduğu bir gece olmadı henüz. 11 aylıkken rota virüsü geçirdi ondan öncesinde böyle bir sorunu yoktu bu hastalığı geçirdikten sonra böyle bir gaz sorunu kaldı doktor sütten olduğunu söyledi su kat rahatlar dedi ama yinede düzelmedi bu konuyla alakalı bilgisi olan yada daha önce yaşayan varsa. bilgi vermesini çok isterim.
Olabilir canim belki laktozu sindiremiyordur . laktozsuz dene istersen yada dr gotur bi .o daha iyi bilgi verirhayır emzirmiyorum 14 aylıkken ayırdım anne sütünden laktozsuz süt rahatlatır mi ben tam yağlı süt veriyorum çünkü.
kimyonu neredeyse her yemege atıyorum ayriyeten rahatlasın diye acı elma yağı ile karnına masaj yapıyorum sadece gece uyurken sorunu var gündüz gazını rahat çıkarıyorPek bilgim yok ama sut alerji mi yapiyo acaba ,yad hazimsizlik . bi sure sutu kesseniz . yemek yedirin . deneme yanilma ile ogrenirsiniz ancak . benimde 7 aylik bebegim var kabiz oldu . iki gun once biskuvi tatirmistim onu vermeyince gecti . anladim ki yaramiyo . umarim sikintisi neyse bulursunuz . geçmiş olsun . bide yemeklere kimyon katip verseniz faydasi olur belki
bi gecede laktozsuz süt vereyim belki işe yarar umarım olmazsa tekrar gideriz Dr teşekkürler çok sağolunOlabilir canim belki laktozu sindiremiyordur . laktozsuz dene istersen yada dr gotur bi .o daha iyi bilgi verir
Bide ayaklarini sicak tutmaya calis belki usutuyoda olabilirbi gecede laktozsuz süt vereyim belki işe yarar umarım olmazsa tekrar gideriz Dr teşekkürler çok sağolun
Gece beslenmesi için büyük uyumadan 2 saat önce son beslenmesini yapsa daha rahatbi gecede laktozsuz süt vereyim belki işe yarar umarım olmazsa tekrar gideriz Dr teşekkürler çok sağolun
ayakları hep panduflu hiç çıkarmaz ayağındanBide ayaklarini sicak tutmaya calis belki usutuyoda olabilir
çok denedim ama yinede gece ağlarken süt istiyor su ile geçmiştirmeye çalışıyorum fakat nafile sulugu atıyor zaten uyku düzeni diye bir şey kalmadı ondada sanci yüzündenGece beslenmesi için büyük uyumadan 2 saat önce son beslenmesini yapsa daha rahat
Ağlayarak herşeyi yaptırıyorlar maalesefçok denedim ama yinede gece ağlarken süt istiyor su ile geçmiştirmeye çalışıyorum fakat nafile sulugu atıyor zaten uyku düzeni diye bir şey kalmadı ondada sanci yüzünden
tekrar denemek lazım ozamanAğlayarak herşeyi yaptırıyorlar maalesefbu konuda birkaç gecenizi feda edip deneseniz sonrası rahat ederdiniz. Eşiniz destek olursa halledebilirsiniz bence tam inanarak kararlı başlamak lazım
banada aynı cevabı veriyor doktor. Süt alerjisi zadece gaz yapmıyor ki öyle olduğunu düşünmüyorum. Laktozsuz süte başlicam bugün umarım onun faydasını görürüm.Benim bebeğim 9 buçuk aylık ve dediğiniz gibi geceleri sancı çekiyor uyumuyor.doğduğundan beri çok gazlı bir bebekti zaten ama özellikle ekgıdadan sonra her gece bu şekilde.yalnız benim bebeğimin süt alerjisi vardı diyet yaptım aylarca ondan kaynaklı değil bu gaz. Daha bir kaç gündür diyeti açmaya başladım. Bu kadar ay oldu hala gaz damlası kullanıyoruz. Doktor bazı bebeklerde oluyor deyip geçiştiriyor. Bir çare bulamadım buna
Bebeğinizin kakası ishal gibi mi? Eğer laktoz sıkıntısı varsa ishal oluyorlar.banada aynı cevabı veriyor doktor. Süt alerjisi zadece gaz yapmıyor ki öyle olduğunu düşünmüyorum. Laktozsuz süte başlicam bugün umarım onun faydasını görürüm.
hayır değilBebeğinizin kakası ishal gibi mi? Eğer laktoz sıkıntısı varsa ishal oluyorlar.
Benim doktorumun söylediği bu şekildeydi laktoz intoleransında çoğunlukla ishal şikayeti olurmuş. İnanın o kadar zor durumdayız ki ne uyku kalıyor ne keyif. Çocuğum gece hep sancılı.oturup ağlıyorum onunla birlikte. Gücüm tükendihayır değil
Benim kızımda ishal yok sanci da gecede 3 yada 4 kez vuruyor belli olmuyor yanında yatmak zorunda kalıyorum geceleri umarım sizinde biran önce düzelir durumunuzBenim doktorumun söylediği bu şekildeydi laktoz intoleransında çoğunlukla ishal şikayeti olurmuş. İnanın o kadar zor durumdayız ki ne uyku kalıyor ne keyif. Çocuğum gece hep sancılı.oturup ağlıyorum onunla birlikte. Gücüm tükendi