16 aylık bebekte gece gaz sorunu

munibe citir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
12
4
29
Merhaba,
Benim 16 aylık bir kızım var geceleri uyku sırasındayken alttan gaz çıkaramiyor bunun için ağlıyor deliksiz uyuduğu bir gece olmadı henüz. 11 aylıkken rota virüsü geçirdi ondan öncesinde böyle bir sorunu yoktu bu hastalığı geçirdikten sonra böyle bir gaz sorunu kaldı doktor sütten olduğunu söyledi su kat rahatlar dedi ama yinede düzelmedi bu konuyla alakalı bilgisi olan yada daha önce yaşayan varsa. bilgi vermesini çok isterim.

Pek bilgim yok ama sut alerji mi yapiyo acaba ,yad hazimsizlik . bi sure sutu kesseniz . yemek yedirin . deneme yanilma ile ogrenirsiniz ancak . benimde 7 aylik bebegim var kabiz oldu . iki gun once biskuvi tatirmistim onu vermeyince gecti . anladim ki yaramiyo . umarim sikintisi neyse bulursunuz . geçmiş olsun . bide yemeklere kimyon katip verseniz faydasi olur belki

Eğer emziriyorsanız kimyon çayı içebilirsiniz be laktozsuz sütü içirmeyi deneyebilirsiniz

kimyonu neredeyse her yemege atıyorum ayriyeten rahatlasın diye acı elma yağı ile karnına masaj yapıyorum sadece gece uyurken sorunu var gündüz gazını rahat çıkarıyor

çok denedim ama yinede gece ağlarken süt istiyor su ile geçmiştirmeye çalışıyorum fakat nafile sulugu atıyor zaten uyku düzeni diye bir şey kalmadı ondada sanci yüzünden
Ağlayarak herşeyi yaptırıyorlar maalesef bu konuda birkaç gecenizi feda edip deneseniz sonrası rahat ederdiniz. Eşiniz destek olursa halledebilirsiniz bence tam inanarak kararlı başlamak lazım

Benim bebeğim 9 buçuk aylık ve dediğiniz gibi geceleri sancı çekiyor uyumuyor.doğduğundan beri çok gazlı bir bebekti zaten ama özellikle ekgıdadan sonra her gece bu şekilde.yalnız benim bebeğimin süt alerjisi vardı diyet yaptım aylarca ondan kaynaklı değil bu gaz. Daha bir kaç gündür diyeti açmaya başladım. Bu kadar ay oldu hala gaz damlası kullanıyoruz. Doktor bazı bebeklerde oluyor deyip geçiştiriyor. Bir çare bulamadım buna

banada aynı cevabı veriyor doktor. Süt alerjisi zadece gaz yapmıyor ki öyle olduğunu düşünmüyorum. Laktozsuz süte başlicam bugün umarım onun faydasını görürüm.

Benim kızımda ishal yok sanci da gecede 3 yada 4 kez vuruyor belli olmuyor yanında yatmak zorunda kalıyorum geceleri umarım sizinde biran önce düzelir durumunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…