16-17 haftalik hamileler burayaa

Bizde 17+6 günlük olduk yalnız bnm farkım var dorduzlerim olacak Allah nasip ederse dr 3 üne erkek dedi değeri göstermedi inşallah oda kızdır karnım nerdeyse 6 buçuk aylık hamile gibi bnde eczaneden aldığım krem var onu kullanıyorum çatlaklar için ve son 1 haftadır ara sıra kasiklarimda hafif tekmeler hissetmeye başladım öyle işte :KK200::anneadayı::anne::emir_bebek:
Allah yardımcın olsun. Biz tek gebelikte bu kadar zorluk çekiyoruz. 4 taneyi düşünemiyorum bile:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Ama dünyanın en güzel duysu:KK200: Rabbim sağ salim dördünüde kucağına almayı nasip etsin inşallah

16. haftadayım 12. ve 15. haftada göstermedi benim minnoşum:emir_bebek: Dr.um da ihtimal vermiyor. Herhalde emin olmak istiyor. 2. gebeliğim ilkinde az biraz çatlağım oldu. Şimdi herhangi bir krem kullanmıyorum. Hiç mide bulantım olmadı, hiç aşermedim. İlk gebeliğimin tam tersi... İlkinde oğlum olmuştu. Bakalım şimdi bizi ne bekliyor:KK200::KK200::KK200:

Selam kizlar. Benimde oglusum olacakmis dun ogrendim ama hala bebegimi hissedemiyorum :KK43: gelisimi de haftasina gore guzel dedi doktor cok sukur. Ama cok hareketli bir bebekmis:)

Amin inşallah:) canım hamileliğini nasıl geçiriyorsun?

Cnm şimdilik güzel geçiyor , makarna , pilav , çikolata gibi bir sürü Abur cubur ve beyaz undan tamamen uzak duruyorum ama tabi ödül günlerim de var :) bir de akşamları mutlaka 2-3 km eşimle yürüyorum , gelip duş alıp uyuyorum . Rahat bir hamilelik şimdilik . Allah kimseye sıkıntı vermeden güzelce sonlandırsın inşallah

merhaba kizlae bizde 17 haftalik hamileyim kizimiz olucakmis insallah sagsalim kucaklarimiza aliriz annisler. buarada hangi ilaclari kullaniyosunuz doktorum bana ferplex fol40 mg demir ilaci veri ama siseleri oldukca buyuk 10 yane var icinde gunde bir tane sabah ac karniyla icilicekmis oyle yaziyo recetesinde ama kzilar ya buyuk oldugu icin acaba cokmu gelir bebise yarisini bi sabj diger yarisinida obur gun icsem olurmu. bu ilaci kullanan varmi acaba

Kızlar merhaba ben de 17. Haftadayım Saçlarımı artık boyamak istiyorum bilgisi olan var mı

Selam kızlar bende yeni katıldım..20. haftadayım doktorum kesinlikle saç boyama yok dedi..Bende malesef boyayamıyorum :KK43: ki doktorum rahat birisi kolay kolay herşeyi yasaklamıyor..

X