16-17 haftalik hamileler burayaa

Mrb ben 16+6 haftaligim sürekli sol kasigim agriyor böyle bir durumla karşılaşan varmı.

Ben de 19+4 haftaligim :) dr um 14. Haftada kiza benziyor dedi 15. Haftada baska bir dr yuzde doksan kiz dedi. 18. Haftada kendi doktorum %100 kiz dedi :) son bir bucuk haftadir kasimlarimda oynadigini hissediyorum. Kayma seklinde daha dogrusu. Kilo almadim daha ama kocaman bir gobusum var :) catlak kremi vb kullanmiyorum cunku ilk dogumumda hem.bitkisel hem de dr yazidgi kremleri kullandim sonuc ayni yine catlak :)ve sanirim artik.cok cirkinim
. Benimde 11+4 ve 16+3 te bakildi ikisindede kiza benzetti bisiler alalim dedik bekleyin dedi. Bakalim sonuc kesinlessin diye bekliuoruz acaba kiz mi yoksa pipi mi gorcez isin sonunda :)) ne zaman kesinlesir diyoruz dogunca diyor doktorumuz sanirim ultrasyon cihazida cokbiui degil olmadi bi seferlik doktorumuzu aldaticaz :))

Merhaba herkese bizde dün 15+2 de cinsiyetimizi öğrendik:) 2. Prensesimiz geliyor Allahın izniyle. Babamızın keyfine diyecek yok :) kızım çok mutlu :) ben farketmez diyordum hep hayırlısını istedim Rabbim bir Prenses daha verdi şükür. Herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah... Allahım olmayanlarada nasip etsin...

Canim senin hamileliğin nasıl geçiyor?
çok uyuma isteği dışında hamile olduğumu belli edecek bir şey yok hala :) Göbeğim var biraz ama normalde de mide problemleri yaşadığıma şişkinliği çok olan biriyim. 5. ayımız bitiyor artık 6 aylık oluyoruz işyerinde hala hamileliğimi bilmeyenler var :) Detaylıyı bekliyorum, herhangi bir hareket hissedemediğime oradan anlayacağım herşeyin yolunda gittiğini. Çok teşekkür ediyorum ilgine.

Ayy cnm çok sevindim kaç haftalık doğum yaptın çok şükür bizde iyi gidiyoruz 18+4 günlük olduk suanlik herşey yolunda gibi inşallah böyle de gider
34+3 de yaptım 50 günlük oldular nerdeyse Allah sanada nasip etsin canım sağlıkla kucağına almayı

Benim de 17 . Haftam Dün kontrole gittiğimde doktorum oğluşun olucak Dedi :KK200: Walla bugüne kadar aklımdan kız erkek hiç geçmedi , hep dua edip şükrettim bana da nasip etti ya dedim Rabbim çok şükür :nazar: çünkü polikistik over vardı ve doktorum aman çocuk istediğinde en az 1 yıl önce bana gel Dedi , bende hemen düşünmedim , spora gidiyordum dikkat ettim ve süpriz :)
Rabbim bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK33:

Benim de 17 . Haftam Dün kontrole gittiğimde doktorum oğluşun olucak Dedi :KK200: Walla bugüne kadar aklımdan kız erkek hiç geçmedi , hep dua edip şükrettim bana da nasip etti ya dedim Rabbim çok şükür :nazar: çünkü polikistik over vardı ve doktorum aman çocuk istediğinde en az 1 yıl önce bana gel Dedi , bende hemen düşünmedim , spora gidiyordum dikkat ettim ve süpriz :)
Rabbim bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :KK33:
Amin inşallah:) canım hamileliğini nasıl geçiriyorsun?

Kızlar merhaba ben de 17. Haftadayım Saçlarımı artık boyamak istiyorum bilgisi olan var mı

Kızlar merhaba ben de 17. Haftadayım Saçlarımı artık boyamak istiyorum bilgisi olan var mı
Canim bu konu hakkında yaptır diyenler de olacak yaptırma diyenler de :) benim doktorum hiç bişey risksiz değildir der. O yüzden saç boyama ya da en iyisi, riske atma bebeğinin için yaptırma derdi.

X