- 24 Eylül 2015
- 676
- 265
Valla dr hepsi erkek gibi dedi ya bakalım bi umut belki yanılmıştir diyorum ama tabiki cinsiyet önemli değil sağlıklı gelsinler de :)Aboooo allah kolaylık versin valla evet inşallah bari o kız olsun :)
Tüp bebek mi ?Valla dr hepsi erkek gibi dedi ya bakalım bi umut belki yanılmıştir diyorum ama tabiki cinsiyet önemli değil sağlıklı gelsinler de :)
Yok cnm klomen+çatlama ignesiyle ilk ay da hamile kaldımTüp bebek mi ?
Ne bilim şaşırdım o zaman ailede var :)Yok cnm klomen+çatlama ignesiyle ilk ay da hamile kaldım
İkiz varda dördüz olarak ilkim :)Ne bilim şaşırdım o zaman ailede var :)
Allah yardımcın olsun bol sabır sağlık versin sana da valla :)İkiz varda dördüz olarak ilkim :)
Saol cnm inşallah herşey iyi olurAllah yardımcın olsun bol sabır sağlık versin sana da valla :)
. Benimde 11+4 ve 16+3 te bakildi ikisindede kiza benzetti bisiler alalim dedik bekleyin dedi. Bakalim sonuc kesinlessin diye bekliuoruz acaba kiz mi yoksa pipi mi gorcez isin sonunda :)) ne zaman kesinlesir diyoruz dogunca diyor doktorumuz sanirim ultrasyon cihazida cokbiui degil olmadi bi seferlik doktorumuzu aldaticaz :))Ben de 19+4 haftaligim :) dr um 14. Haftada kiza benziyor dedi 15. Haftada baska bir dr yuzde doksan kiz dedi. 18. Haftada kendi doktorum %100 kiz dedi :) son bir bucuk haftadir kasimlarimda oynadigini hissediyorum. Kayma seklinde daha dogrusu. Kilo almadim daha ama kocaman bir gobusum var :) catlak kremi vb kullanmiyorum cunku ilk dogumumda hem.bitkisel hem de dr yazidgi kremleri kullandim sonuc ayni yine catlak :)ve sanirim artik.cok cirkinim
çok uyuma isteği dışında hamile olduğumu belli edecek bir şey yok hala :) Göbeğim var biraz ama normalde de mide problemleri yaşadığıma şişkinliği çok olan biriyim. 5. ayımız bitiyor artık 6 aylık oluyoruz işyerinde hala hamileliğimi bilmeyenler var :) Detaylıyı bekliyorum, herhangi bir hareket hissedemediğime oradan anlayacağım herşeyin yolunda gittiğini. Çok teşekkür ediyorum ilgine.Canim senin hamileliğin nasıl geçiyor?
34+3 de yaptım 50 günlük oldular nerdeyse Allah sanada nasip etsin canım sağlıkla kucağına almayıAyy cnm çok sevindim kaç haftalık doğum yaptın çok şükür bizde iyi gidiyoruz 18+4 günlük olduk suanlik herşey yolunda gibi inşallah böyle de gider
Saol cnm inşallah rabbim bana da 30 lu haftaları gormeyi nasip eder34+3 de yaptım 50 günlük oldular nerdeyse Allah sanada nasip etsin canım sağlıkla kucağına almayı
Amin inşallah:) canım hamileliğini nasıl geçiriyorsun?Benim de 17 . Haftam Dün kontrole gittiğimde doktorum oğluşun olucak DediWalla bugüne kadar aklımdan kız erkek hiç geçmedi , hep dua edip şükrettim bana da nasip etti ya dedim Rabbim çok şükür çünkü polikistik over vardı ve doktorum aman çocuk istediğinde en az 1 yıl önce bana gel Dedi , bende hemen düşünmedim , spora gidiyordum dikkat ettim ve süpriz :)
Rabbim bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canim bu konu hakkında yaptır diyenler de olacak yaptırma diyenler de :) benim doktorum hiç bişey risksiz değildir der. O yüzden saç boyama ya da en iyisi, riske atma bebeğinin için yaptırma derdi.Kızlar merhaba ben de 17. Haftadayım Saçlarımı artık boyamak istiyorum bilgisi olan var mı
Bebegin için sabret derim :) ben yaptırmış olsaydım içim içime yerdi pişman olurdum :)Benimde pek içime sinmiyor ama dürtüler