16-17 haftalik hamileler burayaa

Wahayra

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
154
38
38
Merhaba anneler buradan gelisim durumlarimiza bakalim:) cinsiyet belli oldumu, gelisiminiz ne durumda, bebegini hisseden varmi, benim karnim baya belirginlesti catlak kremi olarak sadece badem yagimi kullanıyorsunuz.

Merhaba anneler buradan gelisim durumlarimiza bakalim:) cinsiyet belli oldumu, gelisiminiz ne durumda, bebegini hisseden varmi, benim karnim baya belirginlesti catlak kremi olarak sadece badem yagimi kullanıyorsunuz.
bebeim oğluşum olacak, ben iki akşamdır bir kıpırtı hissediyorum ama bir anlık sadece bu haftalarda sürekli uyurlarmış çünkü. çatlak kremi de lierac jel kullanıyorum. bir iki defa bebe yağı kullandım ama o sanırım bende alerji yaptı. lierac devam edeceğim. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua:

benim de kısmetse oğlum olacak. göbeğim artık bariz belli oldu. herhangi bir krem kullanmıyorum , banyodan sonra zeytinyağı ile nemlendiriyorum sadece. bebeğimi hala hissedemedim

Benim kızım olacak,12.haftada ikili test için gittiğimde öğrendim.Mide bulantılarım tamamen geçti ama gece yatarken sırt üstü yatamıyorum bişeyler batıyor göğsüme sanki o yüzden artık sol yanıma yatmaya çalışıyorum o zaman rahat ediyorum sizin de öyle mi ?? Göbeğim belirginleşmeye başladı artık birkaç hamile kıyafeti aldım kotlarımın düğmesi kapanmıyor artık :cry:, henüz bebek kıyafeti vs alışverişine çıkmadım ,7. ayımda çıkmayı düşünüyorum. Çatlak oluşmaması için Lierac-phytolastil kullanıyorum ve memnunum,tavsiye ederim.

Sol tarafa yatmak lazim mis zaten sag taraftan gecen buyuk bir damar varmis sirt ustude geriyor en iyisi sol taraf. Ben badem yagi yeni aldim baslicam doktorum 11. Haftada kiza benzettim dedi ama % de 100 demeden alismak istemiyorum hic bir cinsiyete:))

Bizde 17+6 günlük olduk yalnız bnm farkım var dorduzlerim olacak Allah nasip ederse dr 3 üne erkek dedi değeri göstermedi inşallah oda kızdır karnım nerdeyse 6 buçuk aylık hamile gibi bnde eczaneden aldığım krem var onu kullanıyorum çatlaklar için ve son 1 haftadır ara sıra kasiklarimda hafif tekmeler hissetmeye başladım öyle işte :KK200::anneadayı::anne::emir_bebek:

Sol tarafa yatmak lazim mis zaten sag taraftan gecen buyuk bir damar varmis sirt ustude geriyor en iyisi sol taraf. Ben badem yagi yeni aldim baslicam doktorum 11. Haftada kiza benzettim dedi ama % de 100 demeden alismak istemiyorum hic bir cinsiyete:))

Benim doktorum kesin kız dedi çok emin konuştu valla ben de şaşırdım 12.haftada cinsiyet öğrenmeyi beklemiyordum. hissetmeye başladın mı bebeğini ? ben henüz bişey hissetmiyorum.

Bizde 17+6 günlük olduk yalnız bnm farkım var dorduzlerim olacak Allah nasip ederse dr 3 üne erkek dedi değeri göstermedi inşallah oda kızdır karnım nerdeyse 6 buçuk aylık hamile gibi bnde eczaneden aldığım krem var onu kullanıyorum çatlaklar için ve son 1 haftadır ara sıra kasiklarimda hafif tekmeler hissetmeye başladım öyle işte :KK200::anneadayı::anne::emir_bebek:

vay maşallah 4üz demek :halay: ,Allah kolaylık versin valla senin işin bizden de zormuş canım.Mucize gibi birşey,benim annem de tek yumurta ikizi benim çocuğumun da ikiz olma ihtimali vardı ama ilk çocuğumda bu olmadı kısmet. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.. :emir_bebek::nazar:

vay maşallah 4üz demek :halay: ,Allah kolaylık versin valla senin işin bizden de zormuş canım.Mucize gibi birşey,benim annem de tek yumurta ikizi benim çocuğumun da ikiz olma ihtimali vardı ama ilk çocuğumda bu olmadı kısmet. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.. :emir_bebek::nazar:
Saol cnm amin insallah rabbim tüm herkezin evladını kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok zor bi hamilelik geçiriyorum ama bu gunlerimede çok şükür

4 uz valla kolay gelsin zor ama mukemmel:)) ben tik tik hissediyorum arada ama damarmi tekmemi cozemiyorum:)) ilk soylenen cinsiyet dogrumu cikiyor bilemedim 11+5 bide gormeden benzetince

Benim 16 haftaya girdik fakat henüz cinsiyeti belli değil bu hafta sonu tekrar kontrolüm var bakim ne diyecek fakat çok zayıfladım ne Zaman kilo almaya başlayacam görenler hastamısın diyor kötü görünüyormuşum yıpranmış gibi

17. haftadayız şimdiye kadar cinsiyeti sormadım bile onlarda söylemedi:) haftaya kontrolum var bakalım ne çıkacak benim pıtırcık :) daha yeni kilo almaya başladım çatlak için aktardan aldığım bir yağ karışımı kullanıyorum.

Bende kendimi araya sıkıştırsam sizin aranıza :) 20+1 oldum bugün 16-17 haftalarım geride kaldı :) ben 15.hafta itibariyle bağırsak hareketleri gibi hissetmeye başladım ama tam anlamıyla 20.hafta başında pıt pıt vurmalarını hissediyorum :) oğlum olucak allah'ın izniyle bazen hala şaka gibi geliyo bi bebeğimin olucağı sonra kendini bana hatırlatmak için bi daha pıt pıt vuruyo :) sağlıklı ömürleri olsunn inşallah :) çatlak için ben sadece duşta kan dolaşımımı hızlandırmak için özellikle karın ve bacak bölgelerimi lifliyorum hem rahatlatıyo hemde kan dolaşımı hızlandıgı için kanın aynı yere toplanmasını engelleyip istenmeyen görüntüleriin oluşmasını engelliyo :) üstüne bide kurulanmadan bebe yağını sürüyorum 5 dk bekleyip bornoz sonra da kremleniyorum :) resmen ritüel :))

Fatmacım nasılsın doğum yaptım pek giremedim buralara üçüzler baya yoruyor bugün eşime dedim dördüzler napıyo acaba diye o da ara ara bakıyo siteye inşallah herşey yolundadır,Allah kolaylık versin hamileliktede doğduktan sonrada umarım yardım edecek birileri vardır sana biz kayınvalide ile akşamları ve haftasonu eşimde ancak yetişiyoruz 2 kişi bile zor oluyor

Fatmacım nasılsın doğum yaptım pek giremedim buralara üçüzler baya yoruyor bugün eşime dedim dördüzler napıyo acaba diye o da ara ara bakıyo siteye inşallah herşey yolundadır,Allah kolaylık versin hamileliktede doğduktan sonrada umarım yardım edecek birileri vardır sana biz kayınvalide ile akşamları ve haftasonu eşimde ancak yetişiyoruz 2 kişi bile zor oluyor
Ayy cnm çok sevindim kaç haftalık doğum yaptın çok şükür bizde iyi gidiyoruz 18+4 günlük olduk suanlik herşey yolunda gibi inşallah böyle de gider

bebeim oğluşum olacak, ben iki akşamdır bir kıpırtı hissediyorum ama bir anlık sadece bu haftalarda sürekli uyurlarmış çünkü. çatlak kremi de lierac jel kullanıyorum. bir iki defa bebe yağı kullandım ama o sanırım bende alerji yaptı. lierac devam edeceğim. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :dua:
Amin canım:) nasıl geçiriyorsun hamileliğini?

Canim bende 16. Haftamdayım. Henüz cinsiyeti belli değil ama bu hafta umarım öğreneceğim. Çatlaklar için de bişey kullanmıyorum. İlk hamileliğimde bebek yağı kullanmıştım tavsiye üzerine. Bebeğimi arada hissediyorum, yalnız kelebek gibi :)

Ben de 19+4 haftaligim :) dr um 14. Haftada kiza benziyor dedi 15. Haftada baska bir dr yuzde doksan kiz dedi. 18. Haftada kendi doktorum %100 kiz dedi :) son bir bucuk haftadir kasimlarimda oynadigini hissediyorum. Kayma seklinde daha dogrusu. Kilo almadim daha ama kocaman bir gobusum var :) catlak kremi vb kullanmiyorum cunku ilk dogumumda hem.bitkisel hem de dr yazidgi kremleri kullandim sonuc ayni yine catlak :)ve sanirim artik.cok cirkinim

Aboooo allah kolaylık versin valla evet inşallah bari o kız olsun :)

X