Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeim oğluşum olacak, ben iki akşamdır bir kıpırtı hissediyorum ama bir anlık sadece bu haftalarda sürekli uyurlarmış çünkü. çatlak kremi de lierac jel kullanıyorum. bir iki defa bebe yağı kullandım ama o sanırım bende alerji yaptı. lierac devam edeceğim. sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba anneler buradan gelisim durumlarimiza bakalim:) cinsiyet belli oldumu, gelisiminiz ne durumda, bebegini hisseden varmi, benim karnim baya belirginlesti catlak kremi olarak sadece badem yagimi kullanıyorsunuz.
Sol tarafa yatmak lazim mis zaten sag taraftan gecen buyuk bir damar varmis sirt ustude geriyor en iyisi sol taraf. Ben badem yagi yeni aldim baslicam doktorum 11. Haftada kiza benzettim dedi ama % de 100 demeden alismak istemiyorum hic bir cinsiyete:))
Bizde 17+6 günlük olduk yalnız bnm farkım var dorduzlerim olacak Allah nasip ederse dr 3 üne erkek dedi değeri göstermedi inşallah oda kızdır karnım nerdeyse 6 buçuk aylık hamile gibi bnde eczaneden aldığım krem var onu kullanıyorum çatlaklar için ve son 1 haftadır ara sıra kasiklarimda hafif tekmeler hissetmeye başladım öyle işte
Saol cnm amin insallah rabbim tüm herkezin evladını kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok zor bi hamilelik geçiriyorum ama bu gunlerimede çok şükürvay maşallah 4üz demek ,Allah kolaylık versin valla senin işin bizden de zormuş canım.Mucize gibi birşey,benim annem de tek yumurta ikizi benim çocuğumun da ikiz olma ihtimali vardı ama ilk çocuğumda bu olmadı kısmet. Hayırlı evlat olsunlar inşallah..
Fatmacım nasılsın doğum yaptım pek giremedim buralara üçüzler baya yoruyor bugün eşime dedim dördüzler napıyo acaba diye o da ara ara bakıyo siteye inşallah herşey yolundadır,Allah kolaylık versin hamileliktede doğduktan sonrada umarım yardım edecek birileri vardır sana biz kayınvalide ile akşamları ve haftasonu eşimde ancak yetişiyoruz 2 kişi bile zor oluyorBizde 17+6 günlük olduk yalnız bnm farkım var dorduzlerim olacak Allah nasip ederse dr 3 üne erkek dedi değeri göstermedi inşallah oda kızdır karnım nerdeyse 6 buçuk aylık hamile gibi bnde eczaneden aldığım krem var onu kullanıyorum çatlaklar için ve son 1 haftadır ara sıra kasiklarimda hafif tekmeler hissetmeye başladım öyle işte
Ayy cnm çok sevindim kaç haftalık doğum yaptın çok şükür bizde iyi gidiyoruz 18+4 günlük olduk suanlik herşey yolunda gibi inşallah böyle de giderFatmacım nasılsın doğum yaptım pek giremedim buralara üçüzler baya yoruyor bugün eşime dedim dördüzler napıyo acaba diye o da ara ara bakıyo siteye inşallah herşey yolundadır,Allah kolaylık versin hamileliktede doğduktan sonrada umarım yardım edecek birileri vardır sana biz kayınvalide ile akşamları ve haftasonu eşimde ancak yetişiyoruz 2 kişi bile zor oluyor
Amin canım:) nasıl geçiriyorsun hamileliğini?bebeim oğluşum olacak, ben iki akşamdır bir kıpırtı hissediyorum ama bir anlık sadece bu haftalarda sürekli uyurlarmış çünkü. çatlak kremi de lierac jel kullanıyorum. bir iki defa bebe yağı kullandım ama o sanırım bende alerji yaptı. lierac devam edeceğim. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Canim bende 16. Haftamdayım. Henüz cinsiyeti belli değil ama bu hafta umarım öğreneceğim. Çatlaklar için de bişey kullanmıyorum. İlk hamileliğimde bebek yağı kullanmıştım tavsiye üzerine. Bebeğimi arada hissediyorum, yalnız kelebek gibi :)Merhaba anneler buradan gelisim durumlarimiza bakalim:) cinsiyet belli oldumu, gelisiminiz ne durumda, bebegini hisseden varmi, benim karnim baya belirginlesti catlak kremi olarak sadece badem yagimi kullanıyorsunuz.
Canim senin hamileliğin nasıl geçiyor?benim de kısmetse oğlum olacak. göbeğim artık bariz belli oldu. herhangi bir krem kullanmıyorum , banyodan sonra zeytinyağı ile nemlendiriyorum sadece. bebeğimi hala hissedemedim
Aboooo allah kolaylık versin valla evet inşallah bari o kız olsun :)Bizde 17+6 günlük olduk yalnız bnm farkım var dorduzlerim olacak Allah nasip ederse dr 3 üne erkek dedi değeri göstermedi inşallah oda kızdır karnım nerdeyse 6 buçuk aylık hamile gibi bnde eczaneden aldığım krem var onu kullanıyorum çatlaklar için ve son 1 haftadır ara sıra kasiklarimda hafif tekmeler hissetmeye başladım öyle işte