daha 3 bizde bunu 4le çarp 12 olmuştur netcen allan kırosuyou_know uyudu galiba mirmirmirmir
kizlar kac sayfa oldu merak ettim:roflol:
ben 40 mesajli seye ayarladigim icin merak ettim normalde kac sayfa diye
sen bırakırsın o başlar bizde öyle oldu nedense fisfisfis kaydirigubbakcemile3ay sorma çimdikliom ,dürtüklüom yapmayüsenağlama
ben 4 aydır kendimi makyaja vurmuşum ,kullanmadıklarımı da ona veriyom ,hadi kız yap gari diom ,ıhh:dilcikar: dio bana yaaaaÇok üzgünüm çoook
kardeşim epeydir girmio önceden çok aktifdi ama kaydirigubbakcemile2
vat taym izitfisfisfis :roflol::roflol::roflol: çıkma emi ben onu mu diyom 1 ay ortadan kaybolmanı diyom zemuszemus :mymeka: kaydirigubbakcemile3anaaaaa sen alintilayinca farkettim koparsak etiketler geldi yazmisim :roflol:
koparan etiketler yazcaktim sırnaşık şey geberdim manasinda sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden olaaarrrrrr ben artik burdan hic cikmam sempatiksalakcinni eksinlara bile katilamam burda gebercem diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
anaa niye o kadannn az yaaaa ühüüüüü :çok üzgünüm: caktirmayin konuyu acar acmaz 12 sayfa olmus göbek atcem simdi :dance:__fstk 12 sayfa standart düzende ...
normalde bende 20 lik düzeni kullanıom aslında....
ama biri link verince şapşuruyor sayfalar bunu yaptım yine ...
sima olarak şetettim ne bilim kaydirigubbakcemile3 senin bacın bizim de bacımız ha süprizzzzz kaydirigubbakcemile3
meg benim sarı şikerimm olumunekankayizsmile
benim kardeş reelde geyiktir, daha doğrusu eskidendi şimdi yeni yeni durgunlaştı bu sefer ben kafayı yedim sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
sen bırakırsın o başlar bizde öyle oldu nedense fisfisfis kaydirigubbakcemile3
:roflol: ona zaten ölüom bitiom geberiooommmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benimde imza yetkim olsaydi bi dakka durmaz aninda onu calardim haa ama kader utansin__fstk bu arada avatarı boşver sen ,yeni imajıma takıl ....
sloganım da ''ama anne burası istanbul ''delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şey görmemisin topigi olmus tutmus sayfasini sormus :roflol::roflol:daha 3 bizde bunu 4le çarp 12 olmuştur netcen allan kırosu:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bırakırsın o başlar bizde öyle oldu nedense fisfisfis kaydirigubbakcemile3
vat taym izitfisfisfis :roflol::roflol::roflol: çıkma emi ben onu mu diyom 1 ay ortadan kaybolmanı diyom zemuszemus :mymeka: kaydirigubbakcemile3
söyledim pandoram o daaldı bir de ben çok seviyorum onu, dediolumunekankayizsmilenikoncan papatyanil i biliyorum olumunekankayizsmileslm süleee
o imzayı gördüm espri zekana bir kere daha hayran kaldımboshayallersmile seviyorum ince espri :lepi: delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden__fstk bu arada avatarı boşver sen ,yeni imajıma takıl ....
sloganım da ''ama anne burası istanbul ''delikafadulden
söyledim pandoram o daaldı bir de ben çok seviyorum onu, dediolumunekankayizsmile
ben kardeşime geldim 1-2 gün kalcam bacoşta kaydirigubbakcemile2
o imzayı gördüm espri zekana bir kere daha hayran kaldımboshayallersmile seviyorum ince espri :lepi: delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
yok böyle iyi öteki türlü hayattan küsüyorum :asigim:anaa niye o kadannn az yaaaa ühüüüüü :çok üzgünüm: caktirmayin konuyu acar acmaz 12 sayfa olmus göbek atcem simdi :dance:
asil link verince sapitiyo bu yaaa :roflol:
ay bide böyle cok yavas aciliyo sayfalar ama diger türlü sayfa cok olunca okumaya üseniyodum mirmirmirmir o yüzden 40 iyidir iyi :lepi:
amannnnnnn sakin haaa eski haline döniim deme :içelim:sırnaşık şey
inşaallah pandoram azmin elinden ne kurtulmuş opuyorumnanaktanben sağlam yapıştım gibi ama bakalım ....
o kıçını kaldırana kadar ,ben uzaya M.A.C fırlatacam delikafadulden:teytey:
aaaahhhhhh parasızlığın gözü çıksın:roflol: ona zaten ölüom bitiom geberiooommmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benimde imza yetkim olsaydi bi dakka durmaz aninda onu calardim haa ama kader utansin
sırnaşık şeysırnaşık şey görmemisin topigi olmus tutmus sayfasini sormus :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey van miniittt nikooo sırnaşık şey bilioz olmmm ben geriye kalan 20 günden bahsettiydim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
estağfirullah ben bilirim o kutuda neler varr :jeyyar: :lepi:ara ara bizde öyle yaparız malum hsretlik var arada 45 dk lık :smiley-cool:
çok öpüyorum ikinizi de...Şeniz
accuk ara ara bazen ,kafam çalışıo:1closedeyes:
sen bıyır topic agasının üstüne olir mı :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:uleeeeeeeeeee gangaligimiz etiket yüzünden olustu ama kendi topigimizdeki etiketler bosssssdelikafadulden :roflol:
olcak seymi :roflol:
hic yakistimi simdi bu bize :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ahhhh ulan ahhhhhhhh toplu katliam sonrasi aski memnu topiginde gacilar kazene KK Pro karti 5 tale yap hepimiz alalim dediler sengözlerimebaksanab ama nerde kazende o göz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyok böyle iyi öteki türlü hayattan küsüyorum :asigim:
inşaallah pandoram azmin elinden ne kurtulmuş opuyorumnanaktan
aaaahhhhhh parasızlığın gözü çıksın:roflol:
parlayanım da üye olacak kupayı istemiyo bi de vay be, üstü de kalsın der gibin:roflol::roflol::roflol::roflol:
uleeeeeeeeeee gangaligimiz etiket yüzünden olustu ama kendi topigimizdeki etiketler bosssssdelikafadulden :roflol:
olcak seymi :roflol:
hic yakistimi simdi bu bize :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
estağfirullah ben bilirim o kutuda neler varr :jeyyar: :lepi:
çok iyi oluyo bacı kalması kaydirigubbakcemile3 biz de seni öpüyoruz :kedi: Şeniz
sen bıyır topic agasının üstüne olir mı :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol:
al sana şair ruhumdan bir 4 lük
etiket etiket ,sen getirdin bize felaket ...
hala uslanmadı ,içimdeki yaban beni affet !
kimse koyamaz önümüze set
seninle varız biz seninle coştururuz topikleri ey yüce adalet :teytey::sm_cool::roflol::roflol:
bizim gacıkankaydı o kaydirigubbakcemile3 kupasız 10tale iyidir kaydirigubbakcemile3 ama ben almam gibi geliyo, ilerde ne olur bilemem ama kendimi kk pro hayal edemiyimguclubacismileahhhh ulan ahhhhhhhh toplu katliam sonrasi aski memnu topiginde gacilar kazene KK Pro karti 5 tale yap hepimiz alalim dediler sengözlerimebaksanab ama nerde kazende o göz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey he yawww deliiiiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
parlayanada haber verdim yetis gariii diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yarin bi gelsin ben onun ifadesini alirim bulmusta bulaniyo :roflol:
vaauuvvvvvvvv süprizzzzz pandora bu ya kutu mu sositososito kaydirigubbakcemile3 süperrr Şenizal sana şair ruhumdan bir 4 lük
etiket etiket ,sen getirdin bize felaket ...
hala uslanmadı ,içimdeki yaban beni affet !
kimse koyamaz önümüze set
seninle varız biz seninle coştururuz topikleri ey yüce adalet :teytey::sm_cool::roflol::roflol:
:roflol: ayyyyyyyyy delikafadulden ne sair ruhlusun pandoram sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bunlari etiketlemezsen bosa gider ama simdi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben banlanmadan duramam sırnaşık şeysırnaşık şey bagimlilik yapiiii :ecrin_bebek: zaTen patronun bana garezi var tümden zIndana atarsa beni bosa gider Pro Üyelik boshayallersmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybizim gacıkankaydı o kaydirigubbakcemile3 kupasız 10tale iyidir kaydirigubbakcemile3 ama ben almam gibi geliyo, ilerde ne olur bilemem ama kendimi kk pro hayal edemiyimguclubacismile
vaauuvvvvvvvv süprizzzzz pandora bu ya kutu mu sositososito kaydirigubbakcemile3 süperrr Şeniz
ya ama ben bu 4lüyü göremiom niyeki kafamçokkarıştıyazdım laaa
bastım etiketimi :lepi:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyyyyyyyy gebereeezaaaammmm sırnaşık şeyben bişi yapmadım :kedi:
sadece etik (et) tim durumu ....bu da çok etik bir davranış biçimi değilmidir ki boshayallersmile