Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadıın kadın! bunu bulamayanlar da var bakın öküzün üstünde.....diye anladın heralde guclubacismilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
pandoram çok merak ediyorum sen hiç banlandın mı kaydirigubbakcemile3mapıs? gençliği burada gecelere akmış ,smileyler coşmuş
ulaaaaaaaaan :mymeka: yapilcak seymi bu:mymeka: kizim deseydinya ule herif kutlama yapiok bugün kapaliyim diye :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygizlar ben cikyorum canlarim
pc catlamadan
herif cagiriiiii
2 saattir
hadin gittim ben
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyKonu sahibesi alınganlık gösterince,eşi ile övünüyor diye,ben de kimi kk kartıyla övünür,kimi de kocasıyla,çok normal çookkk... deyince banlandım.KK kartı hafife alıp ezip geçmişim,demek.ohaoldumsmile Ordan biri kk karttan behsetmişti ona istinaden o örneği vermiştim.Zaten toplu kıyım olmuştu.sempatiksalakcinni
yüksek müsadenizle ohaaaaaaaaaaaaaaaaa diyoruumm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nan ben bunu nasil kacirmisim yaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey niye haber vermedin gizz:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygecende yeni uye gelmiş kocasıyla haftada 2 defa sey yapıolarmıs az gelio fln die
amonrada onu bulamayanlarda var yazmıs
ama alttada 4 lük imza
kadın o imzayı yorum sanmıs
cevaba bak
o dörtlük banamı amonra böyle bişi yaptıgımı sanmıyorum:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey killi saziye sankimherifbehlül en favorilerim bunlar ama hepsi mikemmelll yaaaawwwwwwwwwburda böyle çubuğa bakıcan hareketi yapıcan zemuszemus aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
hangi birini ayırsam bilemedim hepsine gebermiştim ama en çok bu favorim behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
dicem ama diğerleri de cuk oturmuştu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böyle şirin etiketler silinir mi ya :hulya: kaydirigubbakcemile3
ben onu mapısdayken okudum geberdim resmendelikafadulden bi de diyo ama benim çıkış noktama bakın asıl dediğime bakın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu yaşam mantıklı demedim akıl mantık almıyor... ben nerede sinirlendim ona bir dönelim.... yani benim çıkış noktam farklı... sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şey ösırnaşık şeyvsırnaşık şeykendini savunuo kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmileohaoldumsmile
yapma yaa :1shok: ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile :roflol::roflol:almadın işte ondan sinir olmustum saaakaydirigubbakcemile3 bi ben banlanmıstım la banlanma mesajımı yayınlıyorum
'' benim sorunum sizin yorumunuza değil imalı konusmanıza''
ahanda bunu yazdım die banlandımdelikafaduldendelikafadulden
pnun adı vıstık smili kaydirigubbakcemile3''''akasia bu ne laaa:dance::roflol:
inanmıyorum ge ber dimmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkadının nıckı sabriydi bide sen erkeksin dedim kadına oda dioki yok sabrina yazacaktım sabri cıktı nasıl oldu anlamadım
sonra bunu banlamıslar yeni nıck alıp gelmiş dioki benim nıckım sabriydi onlan giremiom ben bunu aldım sormak için delikafaduldendelikafadulden
yüksek müsadenizle ohaaaaaaaaaaaaaaaaa diyoruumm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nan ben bunu nasil kacirmisim yaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey niye haber vermedin gizz:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
o üye tekrar gelip niye konularim silinio yazmisti sonra amonrada imzami üstüne alinan biri vardi o senmisin demisti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey meger isin asli bu muydu sırnaşık şey koptum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
baska caresi kalmadi napsin şakkıdısırnaşık şey
yapma yaa :1shok: ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile :roflol::roflol:
pnun adı vıstık smili kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum ge ber dimmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
amaninnnn kimler gelmissssssssssssssssss opuyorumnanaktanmapıs? gençliği burada gecelere akmış ,smileyler coşmuş
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bak yawww insan sevinir fistik ban almadi diye haiinnnn kanka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyalmadın işte ondan sinir olmustum saaakaydirigubbakcemile3 bi ben banlanmıstım la banlanma mesajımı yayınlıyorum
'' benim sorunum sizin yorumunuza değil imalı konusmanıza''
ahanda bunu yazdım die banlandımdelikafaduldendelikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey daha yenimi görüon inanamiorum sana sırnaşık şeysırnaşık şey daha bu neki nikonla akasiada daha neler var neler delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey''''akasia bu ne laaa:dance::roflol:
evet evettt sabriiymis sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey tühhh silinmeden önceki konusunu kacirmisim mafoldumbendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkadının nıckı sabriydi bide sen erkeksin dedim kadına oda dioki yok sabrina yazacaktım sabri cıktı nasıl oldu anlamadım
sonra bunu banlamıslar yeni nıck alıp gelmiş dioki benim nıckım sabriydi onlan giremiom ben bunu aldım sormak için delikafaduldendelikafadulden
sırnaşık şey pandoram bizim gibimmi la o uslu bi kereee -tatlicadiarzu-pandoram çok merak ediyorum sen hiç banlandın mı kaydirigubbakcemile3
oooooooooooooooooooooooooooooooooopandoram çok merak ediyorum sen hiç banlandın mı kaydirigubbakcemile3
ben normalde fake konulara girip ekşın yapmıyorum ama bu kelamın nişanlısı benim çok asabımı bozdusırnaşık şey hani biri demiş ya 15 kişilik eve gelin gidecek birinibulmuş birde kılsızını arıyo, aynen o yüzden dellendim ohaoldumsmile alsanaalsanasmile kötükedihüso kaydirigubbakcemile3valla ya gulmekten ölduydum ogun benim rekorum 2
2 defa mapusa düştüm bu aralar 3. de yakın bi konu var dilimi tutamıcam diye korkuom ama hayırlısı
ay evet yaaa,okypetem :sinifsinif:okyden alıntı yapmama gerek yok herhalde o
A dese ban
B dese ban
yazık garibime :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey viledasini alip gitmistir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykocam cagrıo dedi gitti akasia eee smıleyde ne anlatmak istemiş acep
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yu nov giz bu deli caariye bu smilin adini vistik koydu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyapma yaa :1shok: ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile :roflol::roflol:
pnun adı vıstık smili kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum ge ber dimmmmmmmmmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey yaaa onu buldumda silinmeden önceki konusunu kaciridm sırnaşık şey keske konuyu kacirmasaydimda sonra geri gelip ben sabriydim demesini kacirsaydim sırnaşık şeysırnaşık şeyhe bulmusun iste bide demiomu benim nıckım sabriydi onla giremiom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 banlandı haberi yok
neeeeeeeeeeeee 2mi ohaoldumsmile pehhhhhhhhhhhhhhhhh iste buna gülerim tutmaiyn beni :roflol:valla ya gulmekten ölduydum ogun benim rekorum 2
2 defa mapusa düştüm bu aralar 3. de yakın bi konu var dilimi tutamıcam diye korkuom ama hayırlısı
ben normalde fake konulara girip ekşın yapmıyorum ama bu kelamın nişanlısı benim çok asabımı bozdusırnaşık şey hani biri demiş ya 15 kişilik eve gelin gidecek birinibulmuş birde kılsızını arıyo, aynen o yüzden dellendim ohaoldumsmile alsanaalsanasmile kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
senin 3.konu ne fıstıksız banlanırsan gücenir vala :1closedeyes: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hiç düşünemiyorum ohaoldumsmile delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:oooooooooooooooooooooooooooooooooo
hemde ne çoookk
az fındıklar kırmadım ben ....
ama şimdilerde vukuatlara çok dahil olmaıyorum ,bu aralar pek sarmıyor...
bir ara yine dönerim sahalara...
hatta yılın enlerinde en muhalefet üyelerde adım geçiyordudelikafadulden
duymuştummmm sırnaşık şey geçen iletimi yenilerken gözüme çarptı dedim ulen mail adresimi değiştirsem kk hiç aklıma gelmze yedim mi banı ancak o zaman anlarım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:larisada mailini değiştirip siteye belirtmedigi için banlanmıs :roflol:
okibu sefer bize içerden baktııı :a015: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:okyden alıntı yapmama gerek yok herhalde o
A dese ban
B dese ban
yazık kusaay evet yaaa,okypetem :sinifsinif:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey viledasini alip gitmistir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Dipcik Not : beni manyah sanmayin su konuya göz atarsaniz analrsiniz ne demek istediiimi sırnaşık şeyErkekler striptiz sever...Peki nasıl yapacağız? - Sayfa 26 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yu nov giz bu deli caariye bu smilin adini vistik koydu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şey yaaa onu buldumda silinmeden önceki konusunu kaciridm sırnaşık şey keske konuyu kacirmasaydimda sonra geri gelip ben sabriydim demesini kacirsaydim sırnaşık şeysırnaşık şey
neeeeeeeeeeeee 2mi ohaoldumsmile pehhhhhhhhhhhhhhhhh iste buna gülerim tutmaiyn beni :roflol:
senin daha 294973785 firin ekmek yemen lazim yivruuumm
ben buraya üye olusumun 2nci hafftasinda yediydim bani sen ne dioooooooooonn delikafadulden hemde ban sebebi geyiktendii gerisini sen düsün artik sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldenallahim allahim bu günleride gördümya artik ölsemde gam yemem sırnaşık şeysırnaşık şeyoooooooooooooooooooooooooooooooooo
hemde ne çoookk
az fındıklar kırmadım ben ....
ama şimdilerde vukuatlara çok dahil olmaıyorum ,bu aralar pek sarmıyor...
bir ara yine dönerim sahalara...
hatta yılın enlerinde en muhalefet üyelerde adım geçiyordudelikafadulden
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey her yok daha neleeeeeeeeerrrrrrrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay allahiimmm ne günlere kaldikkk sırnaşık şeylarisada mailini değiştirip siteye belirtmedigi için banlanmıs :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey okynin bi diger eside benim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyokyden alıntı yapmama gerek yok herhalde o
A dese ban
B dese ban
sırnaşık şeysırnaşık şey hem ben cok killiyim diyo -tatlicadiarzu- hemde 15 kisilik eve gelenini bulmusta kilsizini ariyo namissizz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyben normalde fake konulara girip ekşın yapmıyorum ama bu kelamın nişanlısı benim çok asabımı bozdusırnaşık şey hani biri demiş ya 15 kişilik eve gelin gidecek birinibulmuş birde kılsızını arıyo, aynen o yüzden dellendim ohaoldumsmile alsanaalsanasmile kötükedihüso kaydirigubbakcemile3
senin 3.konu ne fıstıksız banlanırsan gücenir vala :1closedeyes: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak bak bak okypetem :sinifsinif: diyo :mymeka: bikerede fistigim :sinifsinif: dedigini duymadim :çok üzgünüm:ay evet yaaa,okypetem :sinifsinif: