15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

aman diim sakin haaaaaa
hic katar miyizzz:roflol:
sen zaten cok uyusuksun bide bisi katsak nolur acep sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

su sitede benden cok vukuatli üye var midir acep cok merak ediomm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
uyuşuk senin nikondur allan vıstıı :nazar:
ha gayret uğraşıyorsun 100 puana ulaşmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

pek bi sessiz kaldin yevriiiiiiiimmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yakinda acilirsin merak etme sırnaşık şeysırnaşık şey
topikimizin anasi meyve suyu istemistir bende getirmisidir aggam
kro%20%2825%29.jpg

ben tecavuzcu coskunmuyum laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey editlemeden önceki hali nasildi ama o meyvesuyunun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
coskun diyo yaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

la a m o n r a'ya haber vermeyi unuttum olamaz böyle bisiiiii delikafadulden
bende diom bi eksiklik var ama ne meger a m o n r a'ymis : roflol::roflol::roflol::roflol:
akasiam sen hizlisin allah rizasi icin sen haber ver nikoya desem 10 saatte anca gelir
ehhh malum bende topic actim yorgunum :roflol::roflol:

topikimizin anasi meyve suyu istemistir bende getirmisidir aggam
kro%20%2825%29.jpg

ben tecavuzcu coskunmuyum laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aboooo tipe bah :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bilmem, meyve suyundan bu kadar korktuysam gazozunu görsem napardım kimbilir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah canini almasin gelir gelmez beni gülmekten gebertmeye basladin sırnaşık şeysırnaşık şey hemde dizlerime vurarak sırnaşık şeysırnaşık şey analdin sen oniii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
mesaj attim cikmis galiba sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey direk dikti sonra gittii:jeyyar:
hızını alamadı mı acep kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 :tomato:

bende diom bi eksiklik var ama ne meger a m o n r a'ymis : roflol::roflol::roflol::roflol:
akasiam sen hizlisin allah rizasi icin sen haber ver nikoya desem 10 saatte anca gelir

neysem bariiiiiiiii
haber verip gelyom:eek:

uyuşuk senin nikondur allan vıstıı :nazar:
ha gayret uğraşıyorsun 100 puana ulaşmak için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok artik kendi topigimiz var eksin yapcaam zaman ordan alinti yapip buraya yazarim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayni küfürlü konuda tanrica garisinin mesajlarini alintiladigim gibi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey formülünü buldum artik ban yemicem :sm_cool: cok merak ediom acaba kac gün bu sözümü tutcam sırnaşık şeysırnaşık şey eger 2 ay banlanmazsam ödülümü isterim ona göre :mymeka:
sonunda bu topigi acti ya antep fitigimi tebrik ediyom

tebrikler.gif

heytttt beeeeeeeeee tisssssküürrr ederimmmmmmm bayanssulusmile
emmeeeeeee ben zabahletiiiyin acciyodumda siz garular ciktiniz acamadim :mymeka:
hep sizin yüzünüzden yoksa ben 294372875643875620 kere actiydim bikere :dilcikar:

ogun eksın gunum deeldi ben yırtmıstım valla
amonra uyuyo sabah gelir kaydirigubbakcemile3 hatta carsıdan aldım 1 tane eve geldim 15 tane yazmıs banlandı 4 gunkaydirigubbakcemile3 sonra kısa bir çıldırma anından sonra uyeligini sildirdi ısrarlarıma dayanamayıp geri geldi

ula niko cekirge gibisin laaaa
cekirgenin yavas versiyonuuu ama sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Hayırlı uğurlu olsuna gelmiştim ben.:kedi:

yemezler gülüm:mymeka:
coktan bu topigin 15li kankasi oldun bile :nazar: bi giren bidaha cikamaz ona göre :mymeka:sempatiksalakcinni

fıstık su edanın bir konusu vardı hatırladın mı kadının biri kocam cok kurcalamıs fln bişi demişti senlen ben girişmiştik sonra konuda bi ben banlanmıstım la nassı zoruma gittiydi hatırladım şincik sen görunce

az önce kardeşime meşhur etiketlerimizi göstermiştim haber yokmuş kaydirigubbakcemile3
gülmekten kırıldık gecenin şu saati sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hangi etiket kimin çıksın ortaya lo :nazar:

* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....

ogun eksın gunum deeldi ben yırtmıstım valla
amonra uyuyo sabah gelir kaydirigubbakcemile3 hatta carsıdan aldım 1 tane eve geldim 15 tane yazmıs banlandı 4 gunkaydirigubbakcemile3 sonra kısa bir çıldırma anından sonra uyeligini sildirdi ısrarlarıma dayanamayıp geri geldi

amaninnnnnnnnn delikafadulden yu novum gelmis hosgeldiniz efemmmmmmmm buyrunnnnnnnnn bi kankamiz daha olduu ne bereketli topiccc yaffffffff zemuszemus
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey duydum amonranin hayat hikayesini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zaten nikoncan beni gülmekten dünyayla baglantilarimi kesmisti bide kizcaaazin eksi rep yüzünden ban yedigini duyunca tümden geberdim gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sürü halinde yasayan bir canlı ırkı bulundu

:roflol::roflol:
kimin la bu

amaninnnnnnnnn delikafadulden yu novum gelmis hosgeldiniz efemmmmmmmm buyrunnnnnnnnn bi kankamiz daha olduu ne bereketli topiccc yaffffffff zemuszemus
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey duydum amonranin hayat hikayesini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zaten nikoncan beni gülmekten dünyayla baglantilarimi kesmisti bide kizcaaazin eksi rep yüzünden ban yedigini duyunca tümden geberdim gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet ya yavrum eksi rep vermiş sadece - yapmıs neden yazmamıs banlandı 2 gun kaydirigubbakcemile3

X