he ok kapito o zaman sorun yok ...vereliniortak:dance:ay asil sen ne dion sempatiksalakcinni
sen tanricayi sormussun nikon cvp vermis sende ona cvp vermissin bende nikonun cevabina bakarak bisi tahmin ettim sonra senin nikona verdigin cevabi okuyunca tahminimin dogru oldugu yönünde bi kaniya vardim sempatiksalakcinni
kız yazık yaaaa:sinifsinif:
nasıl kıydın nikonum a,zor durumda kalmaz umarım ...
nikon bize de onlara da kıyazmazken hemdesenağlama
çok fenalık ettin kııııı
sen çok heyecanlıısn anladım ben ....pandora ne dedin ne ettin diyerekten cok üstüme geliyon:mymeka:
ben daha istenilme olayinin sokunu üstümden atamadim sen bana neyden bahsedion kizaaam
püffffff dünyayla baglantilarim kesilmis sanirsamsempatiksalakcinni vistiiiniz servs disi :lepi: kafayi yimis durumdaay ne diom ben:roflol: biri bana benim ne dedigimi özetleyiversin allah askina :roflol:
neyyyy sempatiksalakcinni bugün beyin algilarim normal calismiyo pandora ne dedin cözemedim:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yine ne fenalik ettim ohaoldumsmile ne fenayim ben yaaaaaaaawwwsempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey off kafayi mi siyirdim neee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyy geberdimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyhh biri beni durdursunnnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
he ok kapito o zaman sorun yok ...vereliniortak:dance:
hııı kıyamazken hemi deee böhüüüükız yazık yaaaa:sinifsinif:
nasıl kıydın nikonum a,zor durumda kalmaz umarım ...
nikon bize de onlara da kıyazmazken hemdesenağlama
çok fenalık ettin kııııı
mutluluktan mi korkudan mi bilemicem artik:roflol: ayyy bunlar ne bicim duygularmis böyle sırnaşık şeysırnaşık şey karmancorman sırnaşık şeysen çok heyecanlıısn anladım ben ....
mutluluktan ayakların yere basmıyor sanırsam
delikafadulden
nikoncan nerde:uhm:
oyyyyyyyyy nikonum ,bu gelin olacak ya aklı şaştısempatiksalakcinnihııı kıyamazken hemi deee böhüüüü
gidicem sanırım, bir ara gelirim kardeşlerime ayıp oluyo kaydirigubbakcemile :2:nikoncan nerde:uhm:
biliyorsun vıstıım mavimin konusu beni çok etkiledi o günden beri :2:ben kendi yazdigim seyi kendim bile anlayamamisken sen nasl anladin yaaawsempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyy kendi kendime geberiom burda sırnaşık şeysırnaşık şey kendim söyleyip kendim gülüom hesabi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yeter artik kendii kendime güldügüm-mymeka- azda siz beni güldürün:mymeka:
bu niko garisi nereye gitti yine:mymeka: nikon iki gündür beni gülmekten gebertmedin ne oldu hayrola sende var bi anormallik sempatiksalakcinni
ben şu şoku bi atlatim göreceği var benim dilimden o :mymeka:oyyyyyyyyy nikonum ,bu gelin olacak ya aklı şaştısempatiksalakcinni
kıyamayız biz sana ....:1hug:
gelin olmusss gidiyorrrruuummmm, KKyaaa veda ediyoruuuuuuuuummmoyyyyyyyyy nikonum ,bu gelin olacak ya aklı şaştısempatiksalakcinni
kıyamayız biz sana ....:1hug:
gidicem sanırım, bir ara gelirim kardeşlerime ayıp oluyo kaydirigubbakcemile :2:
biliyorsun vıstıım mavimin konusu beni çok etkiledi o günden beri :2:
ben şu şoku bi atlatim göreceği var benim dilimden o :mymeka:klava:
kızlar bende yatıcam ,başım çok ağryor izninizlen ...olumunekankayizsmile
dün bu __fıstık karısı beni uyutmadı dakaydirigubbakcemile3.
bende bugün bir tuhaf oldum haliylen bilmiyorumkismile
öpüyorum sizi ii gecelr.