cabbarla yol ayrımında gelemedi bi türlüharbi tanrıça nerelerde yaa,hiç göremiyorum bu ara nikonkomam
amaninn hangi konuymus o mesajini buraya alintilasana :roflol:şimdi farkettim
bugün bir knuda yorum yazdım 9 tane rep almışım ,konuyuda bugün yüzeysel okuyup özet çıkarmıştım heeekaydirigubbakcemile3
cabbarla yol ayrımında gelemedi bi türlüen son msnde ağlaştık çok zor bir dönemece girdi ama bilmiyorum şu an halini mafoldumben
sen niye nick değiştiriyorsun ben çok beğenmiştim ilk fakettiğimde, çok karizmatik gelmişti. pandora... zemuszemus
amaninn hangi konuymus o mesajini buraya alintilasana :roflol:
soruma cevap hanfendi :mymeka: :mymeka: :mymeka:hadi yaohaoldumsmile
hay allah üzüldüm ,ama onların kopabileceğini sanmıyorum ben ...
hayırlısı ne ise o olsun ...
muhtemelen kafasını ve kendini dinliyordurboshayallersmile
kınıyorum diye bir konu ,son msjlarda zaten bak ...sengözlerimebaksanab
akasia iyi geceler tatlım Şeniz
:hulya:bu arada nikimi değiştirmem belkide bloğumun adını görünen adını değiştirdim ,bakalım :hulya:
ohaoldumsmile demee zor bi dönem derken tahmin ettigim seymi yoksa ohaoldumsmile:gitme:cabbarla yol ayrımında gelemedi bi türlüen son msnde ağlaştık çok zor bir dönemece girdi ama bilmiyorum şu an halini mafoldumben
sen niye nick değiştiriyorsun ben çok beğenmiştim ilk fakettiğimde, çok karizmatik gelmişti. pandora... zemuszemus
heee pandoramin mesajida tahmin ettigim seyi özetlemishadi yaohaoldumsmile
hay allah üzüldüm ,ama onların kopabileceğini sanmıyorum ben ...
hayırlısı ne ise o olsun ...
muhtemelen kafasını ve kendini dinliyordurboshayallersmile
kınıyorum diye bir konu ,son msjlarda zaten bak ...sengözlerimebaksanab
akasia iyi geceler tatlım Şeniz
bu arada nikimi değiştirmem belkide bloğumun adını görünen adını değiştirdim ,bakalım :hulya:
ohaoldumsmile demee zor bi dönem derken tahmin ettigim seymi yoksa ohaoldumsmile:gitme:
heee pandoramin mesajida tahmin ettigim seyi özetlemis
galiba sanirsam tahmin ettigim sey :gitme: üzüldüm :gitme:
tamam bakiyorum hemen
yiyorsa yazim di miben olsam degistirmezdim
sonucta bu nickle taninyoruz
nickler degisince hooopppp tanidigimiz kisi taninmaz hale bürünüyo sempatiksalakcinni
bide sen iki ncik degistirdin vay haline senin sırnaşık şeysırnaşık şey neyseki ben seni gizliden takip ettigim icin rouge ve pandoranin ayni kisi oldugunu cözmüstüm :jeyyar:
la nikooo tanricanin topiginde saa tas attim bi bakiver hele sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bu arada nikimi değiştirmem belkide bloğumun adını görünen adını değiştirdim ,bakalım :hulya:
ohaoldumsmile olamazz ben ne ettim ohaoldumsmile__Fıstkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senvar ya çok finasın kız ne ettin sempatiksalakcinni
nikonum yazdım ya açıklammaı nik ile alakalı olumunekankayizsmile
ben olsam degistirmezdim
sonucta bu nickle taninyoruz
nickler degisince hooopppp tanidigimiz kisi taninmaz hale bürünüyo sempatiksalakcinni
bide sen iki ncik degistirdin vay haline senin sırnaşık şeysırnaşık şey neyseki ben seni gizliden takip ettigim icin rouge ve pandoranin ayni kisi oldugunu cözmüstüm :jeyyar:
la nikooo tanricanin topiginde saa tas attim bi bakiver hele sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
neyi tahmin ettiğini bilmiyorum ama ben tamamen nötr bakan biri olarak ,konu sahibini hiç tanımıyorum sohbetimde yok ,anladığı ,ve hissetiğimi özetledim ...
ama anladım ki ,benimle hem fikir olan bayağı çok muş replere göre...boshayallersmile
üzücü bir durum tabii:sinifsinif:
tanrıça topiğine daldın ya onu diom delikafaduldenohaoldumsmile olamazz ben ne ettim ohaoldumsmile
ama ne ettigimden haberim yok sempatiksalakcinni
yiyorsa yazim di mi
tanricayi tahmin ettim kuzuuu daha önceki mesajlarinin bikacinda sezmistim sende böyle yazinca onaylandi maalesef :sinifsinif:
tanrıça topiğine daldın ya onu diom delikafadulden
nikon la ilgili
ay kafam karıştı ,ben ne dedim ki laa....
ben bişi bilmiom ki
nikona sordum ,o da durumundan bahsetti..
sen neyi dion sempatiksalakcinni
ha öyle desene :roflol:
yaaa daldimda ne daldim:roflol: arap saci gibi yazmisim yazdiktan sonra farkettim ne yazdigimi:roflol: ben bile kendi yazdigimi anlamakta güclük cektim sempatiksalakcinni yazik kizlar nasil anlicak ben onu düsünüyom sırnaşık şeysırnaşık şey mesajida alintialmak istemedim sirnasiklarim gidiyo pandosum bilionmu mirmirmirmir o bakimdan biraktim o mesaji öyle arap saci halinde sırnaşık şeysırnaşık şey