:roflol: nerden bulcan:roflol:ben kşfe çıkayım azcık hatunlar ,kendime nick bulacam
az gidim gelir,uğrar zıbarırım
hergün yasak böyle işlerde bilmin mi yasakkelimeaynen hadeee artik gel diyiii herufumm :icecream:
burda yazıyorum ya la vıstık :mymeka:e madem patron yani tanrica yok sempatiksalakcinni ne demeye buraya yazmiyosunuz sayin nikon kafali hanimefendüüüü
nihahahahha o smilin adi nikon kafa bundan sonra :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaynı benim herüf :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen öyleyim :roflol: smil karıya bah :roflol::roflol::roflol::roflol:
donumu bulamadim :roflol:
ya bilmiom ki ....:roflol: nerden bulcan:roflol:
ditmeeeeeeeeeeeeeeeeeee :gitme:
ayy bi nikon, nikoncanin taklidi akasia, nikoncanin taklidi akasianin taklidi pandora delikafadulden bi ben kaldim smilsiz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyharbi tanrıça nerelerde yaa,hiç göremiyorum bu ara nikonkomam
hergün yasak böyle işlerde bilmin mi yasakkelime
burda yazıyorum ya la vıstık :mymeka:
aynı benim herüf :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen öyleyim :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ya bilmiom ki ....
cindy yaparım herhalde.uğraşmıcam ..
tabi kazen ne dicek bilmiom
garilarr ben gidim gardaslarim
hadi kaynanacim opyom elinden
:roflol: temem bundan sonra snein adin sindy greyfurrttttt:lepi:
bi ara nickler degistirilmiyo diye bisey duymustum ama bilemiciiiimm :hulya:
yok kiz ne isi gicik oliim zatii :jeyyar:hergün yasak böyle işlerde bilmin mi yasakkelime
nihahahahha o smilin adi nikon kafa bundan sonra :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ppuahahahahahah hani la ekleyememissin smiliiii lülülülülülü
__fıstık al sana bunlar yaraşır
nereye ya:mymeka: siz giderseniz bende giderim bak hepiniz dagiliyosunuz:mymeka:
:roflol: hepsini anladimda o son smil niyeeee:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ivettt gülüm maalesefhadi yaaaağğğğğğğ
yok kiz ne isi gicik oliim zatii :jeyyar:
dedim ya bacim donumu bulamadim diye
visss kiyamam ben sanaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey geri gidip yatarsin sabah mirmirmirmirolmamii:roflol:6.30 uyancam kuzuu mirmirmirmir
yakinda evlenyon kiz ondan
hadin kuzular optum yarin dukkani acariz opuyorumnanaktan