15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

harbi tanrıça nerelerde yaa,hiç göremiyorum bu ara nikonkomam
bfdbefa8060or.gif
cabbarla yol ayrımında gelemedi bi türlü:nazar: en son msnde ağlaştık çok zor bir dönemece girdi ama bilmiyorum şu an halini mafoldumben
sen niye nick değiştiriyorsun ben çok beğenmiştim ilk fakettiğimde, çok karizmatik gelmişti. pandora... zemuszemus

şimdi farkettim
bugün bir knuda yorum yazdım 9 tane rep almışım ,konuyuda bugün yüzeysel okuyup özet çıkarmıştım heeekaydirigubbakcemile3
amaninn hangi konuymus o mesajini buraya alintilasana :roflol:

cabbarla yol ayrımında gelemedi bi türlü:nazar: en son msnde ağlaştık çok zor bir dönemece girdi ama bilmiyorum şu an halini mafoldumben
sen niye nick değiştiriyorsun ben çok beğenmiştim ilk fakettiğimde, çok karizmatik gelmişti. pandora... zemuszemus

hadi yaohaoldumsmile
hay allah üzüldüm ,ama onların kopabileceğini sanmıyorum ben ...
hayırlısı ne ise o olsun ...
muhtemelen kafasını ve kendini dinliyordurboshayallersmile

amaninn hangi konuymus o mesajini buraya alintilasana :roflol:

kınıyorum diye bir konu ,son msjlarda zaten bak ...sengözlerimebaksanab

akasia iyi geceler tatlım Şeniz

bu arada nikimi değiştirmem belkide bloğumun adını görünen adını değiştirdim ,bakalım :hulya:

hadi yaohaoldumsmile

soruma cevap hanfendi :mymeka: :mymeka: :mymeka:

ohaoldumsmile demee zor bi dönem derken tahmin ettigim seymi yoksa ohaoldumsmile:gitme:
hadi yaohaoldumsmile

heee pandoramin mesajida tahmin ettigim seyi özetlemis
galiba sanirsam tahmin ettigim sey :gitme: üzüldüm :gitme:
tamam bakiyorum hemen

__Fıstkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senvar ya çok finasın kız ne ettin sempatiksalakcinni

nikonum yazdım ya açıklammaı nik ile alakalı olumunekankayizsmile

bu arada nikimi değiştirmem belkide bloğumun adını görünen adını değiştirdim ,bakalım :hulya:

ben olsam degistirmezdim
sonucta bu nickle taninyoruz
nickler degisince hooopppp tanidigimiz kisi taninmaz hale bürünüyo sempatiksalakcinni
bide sen iki ncik degistirdin vay haline senin sırnaşık şeysırnaşık şey neyseki ben seni gizliden takip ettigim icin rouge ve pandoranin ayni kisi oldugunu cözmüstüm :jeyyar:

la nikooo tanricanin topiginde saa tas attim bi bakiver hele sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ohaoldumsmile demee zor bi dönem derken tahmin ettigim seymi yoksa ohaoldumsmile:gitme:

heee pandoramin mesajida tahmin ettigim seyi özetlemis
galiba sanirsam tahmin ettigim sey :gitme: üzüldüm :gitme:
tamam bakiyorum hemen

neyi tahmin ettiğini bilmiyorum ama ben tamamen nötr bakan biri olarak ,konu sahibini hiç tanımıyorum sohbetimde yok ,anladığı ,ve hissetiğimi özetledim ...
ama anladım ki ,benimle hem fikir olan bayağı çok muş replere göre...boshayallersmile

üzücü bir durum tabii:sinifsinif:

ben olsam degistirmezdim
nickler degisince hooopppp tanidigimiz kisi taninmaz hale bürünüyo sempatiksalakcinni
bide sen iki ncik degistirdin vay haline senin sırnaşık şeysırnaşık şey neyseki ben seni gizliden takip ettigim icin rouge ve pandoranin ayni kisi oldugunu cözmüstüm :jeyyar:

la nikooo tanricanin topiginde saa tas attim bi bakiver hele sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yiyorsa yazim di mi :nazar:

__Fıstkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senvar ya çok finasın kız ne ettin sempatiksalakcinni

nikonum yazdım ya açıklammaı nik ile alakalı olumunekankayizsmile
ohaoldumsmile olamazz ben ne ettim ohaoldumsmile
ama ne ettigimden haberim yok sempatiksalakcinni

ben olsam degistirmezdim

rouge iken biz seninle tanışmıyorduk ama kaydirigubbakcemile2
niye beni gizliden takip ediodun ki ,ne yamuğu gördün :eek:

neyi tahmin ettiğini bilmiyorum ama ben tamamen nötr bakan biri olarak ,konu sahibini hiç tanımıyorum sohbetimde yok ,anladığı ,ve hissetiğimi özetledim ...
ama anladım ki ,benimle hem fikir olan bayağı çok muş replere göre...boshayallersmile

üzücü bir durum tabii:sinifsinif:

tanricayi tahmin ettim kuzuuu daha önceki mesajlarinin bikacinda sezmistim sende böyle yazinca onaylandi maalesef :sinifsinif:

ay okumadim ben hemen okuyup geliyim o yorumu :eek:

tanricayi tahmin ettim kuzuuu daha önceki mesajlarinin bikacinda sezmistim sende böyle yazinca onaylandi maalesef :sinifsinif:

ay kafam karıştı ,ben ne dedim ki laa....
ben bişi bilmiom ki
nikona sordum ,o da durumundan bahsetti..
sen neyi dion sempatiksalakcinni

tanrıça topiğine daldın ya onu diom delikafadulden
nikon la ilgili

ha öyle desene :roflol:
yaaa daldimda ne daldim:roflol: arap saci gibi yazmisim yazdiktan sonra farkettim ne yazdigimi:roflol: ben bile kendi yazdigimi anlamakta güclük cektim sempatiksalakcinni yazik kizlar nasil anlicak ben onu düsünüyom sırnaşık şeysırnaşık şey mesajida alintialmak istemedim sirnasiklarim gidiyo pandosum bilionmu mirmirmirmir o bakimdan biraktim o mesaji öyle arap saci halinde sırnaşık şeysırnaşık şey

ay kafam karıştı ,ben ne dedim ki laa....
ben bişi bilmiom ki
nikona sordum ,o da durumundan bahsetti..
sen neyi dion sempatiksalakcinni

ay asil sen ne dion sempatiksalakcinni
sen tanricayi sormussun nikon cvp vermis sende ona cvp vermissin bende nikonun cevabina bakarak bisi tahmin ettim sonra senin nikona verdigin cevabi okuyunca tahminimin dogru oldugu yönünde bi kaniya vardim sempatiksalakcinni

ha öyle desene :roflol:
yaaa daldimda ne daldim:roflol: arap saci gibi yazmisim yazdiktan sonra farkettim ne yazdigimi:roflol: ben bile kendi yazdigimi anlamakta güclük cektim sempatiksalakcinni yazik kizlar nasil anlicak ben onu düsünüyom sırnaşık şeysırnaşık şey mesajida alintialmak istemedim sirnasiklarim gidiyo pandosum bilionmu mirmirmirmir o bakimdan biraktim o mesaji öyle arap saci halinde sırnaşık şeysırnaşık şey

kız yazık yaaaa:sinifsinif:
nasıl kıydın nikonum a,zor durumda kalmaz umarım ...
nikon bize de onlara da kıyazmazken hemdesenağlama

çok fenalık ettin kııııı

X