15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hah orda durr dur durr ayağını kaldır muhabbetin fıkırdadığı bir topiktesin şuan arkadaşım bizden ayrılmakaydirigubbakcemile3hem biri geyik ve muhabbeti bi ara kullanıp bana mı seslendi işte geldim burdayım ben bu işte ustayım yaneeeedelikafadulden

alemsin canım ya:dance:eek:lumunekankayizsmile

net olsa niye ben agit yakiyim haaa:mymeka: alemsin la :roflol: net olcak kkya girebilcem ama ahlanip vahlaniyim:roflol::roflol: :a015::a015::a015: hadi gel aglasalim :a015::a015::a015::a015::a015::a015:

valla senin o dilini koparırım ona göre bana uzadı o dilin ablalara öyle uzanmaz o dil elimde kalır bide dalgfa geçiyo bak bakalsanaalsanasmile:mymeka::mymeka:net olup omadığını nerden biliyorumacaba açıklamamı yaptın hıhh:dilcikar::dilcikar:

valla senin o dilini koparırım ona göre bana uzadı o dilin ablalara öyle uzanmaz o dil elimde kalır bide dalgfa geçiyo bak bakalsanaalsanasmile:mymeka::mymeka:net olup omadığını nerden biliyorumacaba açıklamamı yaptın hıhh:dilcikar::dilcikar:

lülülülülülü 1 ay kkya giremicem dedim daha ne deyiiiimmmmm delüüü sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aciklamami yaptin diyo ayhhh gebereceeeemm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sus sus psikoleeejimm yerle bir zatiiii -tatlicadiarzu- bide sen üstüme gelme sempatiksalakcinni kk'nin yokluguna nasil dayanicam la ben boshayallersmile

lülülülülülü 1 ay kkya giremicem dedim daha ne deyiiiimmmmm delüüü sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aciklamami yaptin diyo ayhhh gebereceeeemm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sus sus psikoleeejimm yerle bir zatiiii -tatlicadiarzu- bide sen üstüme gelme sempatiksalakcinni kk'nin yokluguna nasil dayanicam la ben boshayallersmile

defol git nan gıcık bacı ya:dilcikar:sensiz ne güzel eğlenicem kk da var ya ohh ohh yandan sağdan soldan göbek atıcaz hep kızlarla 300-500 dımtıs diye parti var fıstık gidiyo hehoyyaadelikafadulden

fstk bir şey sormak istiyorum canım imzanda ki etiketin sitenin rengiyle nasıl aynı renk oldu canım ben yapamadım dabilmiyorumkismile

defol git nan gıcık bacı ya:dilcikar:sensiz ne güzel eğlenicem kk da var ya ohh ohh yandan sağdan soldan göbek atıcaz hep kızlarla 300-500 dımtıs diye parti var fıstık gidiyo hehoyyaadelikafadulden
:1shok: fasci unutma bu dediklerini:mymeka: :dilcikar: dönüsüm muhtesem olcak fascination garusuuuuu aklinialirimsmile gül sen simdi gül son gülen iyi gülerrrr:mymeka: :roflol: suan itibariyleenn kankaliktan cikmis bulunmaktasin:dilcikar: gitttt gözüm görmesin gittttt:dilcikar yürüüü yürüüüüü yürüüüüüüüüüü gittttt:mymeka:
fstk bir şey sormak istiyorum canım imzanda ki etiketin sitenin rengiyle nasıl aynı renk oldu canım ben yapamadım dabilmiyorumkismile

cnmmm renk ayarlarinda renk sevmek yerine görünmeze tikliyosun, =)

:1shok: fasci unutma bu dediklerini:mymeka: :dilcikar: dönüsüm muhtesem olcak fascination garusuuuuu aklinialirimsmile gül sen simdi gül son gülen iyi gülerrrr:mymeka: :roflol: suan itibariyleenn kankaliktan cikmis bulunmaktasin:dilcikar: gitttt gözüm görmesin gittttt:dilcikar yürüüü yürüüüüü yürüüüüüüüüüü gittttt:mymeka:

, =)

vayy anasını bi şakayla hemen kankalıktan atıyosun demek:mymeka: iyi gidiyorum bak ne kadar üzüldüm şuan:a015:

cnmmm renk ayarlarinda renk sevmek yerine görünmeze tikliyosun, =)

beyaz oluyo canım o zaman da ya yapamadım ofmafoldumben

olduualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

vayy anasını bi şakayla hemen kankalıktan atıyosun demek:mymeka: iyi gidiyorum bak ne kadar üzüldüm şuan:a015:
1 aylik ayrilik yüzünden psikolojim kaldiramayabülüüü saka maka:nazar: sen gitme ben gidiorum:a015:
olduualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktan

rica ederim balim zemuszemus

1 aylik ayrilik yüzünden psikolojim kaldiramayabülüüü saka maka:nazar: sen gitme ben gidiorum:a015:

rica ederim balim zemuszemus

sus sussss psikolojisi kaldırmazmış :mymeka: çıktım ben artık kankalıktan bende bu lafı kaldırmıyorum yıkıldım hah işte küstüm sana küs küs git şimdi gideceğin yere :dilcikar::dilcikar::umursamaz:

haydiiinn kankalarimmm gelin vedalasakk :a015:
nikonum :a015:
akasiam :a015:
zhebanim :a015:
shekerim :a015:
ank ablam :a015:
mjoyyum :a015:
aslim :a015:
fascim :a015:
mavim :a015:
chessim:a015:
amonram :a015:
oky'm :a015:
you_knowu'm:a015:
hevinim :a015:
ayburum :a015:KK43:gecmis olsun bu arada yeni okudum kaza gecirdigini)
Sumakim:a015:
kolosn'm:a015:

nickini yazmadigim varsa kusura bakmayin :a015: :a015::a015::a015::a015::a015: yoklugumu hissettirmeyin :mymeka: bi gün olsun su topicte beni anmazsaniz varyaaaaaaaaaaa:mymeka: iste o zaman sorarim ben size:mymeka::dilcikar: gider ayak bile geyik yapiom yaa su halime bakin:roflol: napcam ben 1 ay sizler olmadan geyiksiz neyimsiz :a015: neyseeee kalin saglicaklaaa :a015::a015:

Dipcik not: ses bir ki bir kiii(smilim yok nikonunkilerle idare edin artikin) ben trdeyken msnime bisi yazmayin kankalarim benimki msnime girip okuyodasempatiksalakcinni :a015:
:a015::a015::a015:

sus sussss psikolojisi kaldırmazmış :mymeka: çıktım ben artık kankalıktan bende bu lafı kaldırmıyorum yıkıldım hah işte küstüm sana küs küs git şimdi gideceğin yere :dilcikar::dilcikar::umursamaz:

sus sus :mymeka: önce beni kov sen yokken ne geykler yapcaz diye beni kiskandirmaya calis:mymeka: sonrada bana küs:mymeka: oh ne ala memlekez: neyse gel öpüsekte barisak gidorum hadi Şeniz :a015::a015:
bu son valla cikmam lazim artik :a015::a015::a015:

sus sus :mymeka: önce beni kov sen yokken ne geykler yapcaz diye beni kiskandirmaya calis:mymeka: sonrada bana küs:mymeka: oh ne ala memlekez: neyse gel öpüsekte barisak gidorum hadi Şeniz :a015::a015:
bu son valla cikmam lazim artik :a015::a015::a015:

kıskandırırım ohh iyi yapmışım o laflarına karşılık senin gider ayak dövücem seni dur bi çakayım bari:mymeka::mymeka:neyse şimdi barışma kısmına gelebilirim Şenizözlicem kız seni:gitme:çabuk gel

Bende takılabilermiyim sizlerle ? Bu aralar kafam çok dolu,dağıtmaya ihtiyacım var belki burada zaman geçirerek kurtulurum dedim olumunekankayizsmile

X