15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Ayburum :teselli:

Canım benim :1hug:

Konunu şimdi gördüm ve okudum.

Çok geçmiş olsun bitanem.

Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah :Saruboceq:

kizlarrrrrrrrr :gitme: son günümde doya doya konusuruz vedalasiriz dedim ama o kadarrrr cok is vardiki kafami bile kaldiramadim :çok üzgünüm: acayip yorgunum ama daha yapilcak birsürü sey var :çok üzgünüm: yarin sabah ucuyorum 1 ay yokum özleyin beni anacim :a015: az cok 1 ay icinde yazilanlari okuycam :a015: bi gün bile olsun adim gecmezse su topicte vay halinize sizin:mymeka::dilcikar: :a015::a015::a015: özlicem sizi, özleyin beni :a015::a015::a015::a015:

Mavicim Allah razı olsun
Rabbim kimseye yaşatmasın
fascination tek takıntın temizlik olsun ne güzel işte
kolosn hoşgeldin

kizlarrrrrrrrr :gitme: son günümde doya doya konusuruz vedalasiriz dedim ama o kadarrrr cok is vardiki kafami bile kaldiramadim :çok üzgünüm: acayip yorgunum ama daha yapilcak birsürü sey var :çok üzgünüm: yarin sabah ucuyorum 1 ay yokum özleyin beni anacim :a015: az cok 1 ay icinde yazilanlari okuycam :a015: bi gün bile olsun adim gecmezse su topicte vay halinize sizin:mymeka::dilcikar: :a015::a015::a015: özlicem sizi, özleyin beni :a015::a015::a015::a015:

zannımca türkiyeye geliyon fıstığım:eek:turkbayragi
hayırlı yolculuklar

gecmisi okumadim yaf bu arada:KK1: kolons tabikide cnm ne demek gel aramiza:jeyyar: fasci :mymeka: ban almadan almican mi kizi:mymeka: ne kaaa ayippp:dilcikar:
:a015: mavimde gelmis, fascimle zhebani kankaminda bani acilmis :a015: topigimize yeni bi arkadas gelmis :a015: ama ben gidiom :a015::a015::a015:

zannımca türkiyeye geliyon fıstığım:eek:turkbayragi
hayırlı yolculuklar

evet canisi trye gidiyorum :dance::a015: ay gülsem mi aglasam mi bilemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :a015: sagol balimmm Şeniz:a015::a015::a015:

Mavicim Allah razı olsun
kolosn hoşgeldin

evet canım ya bazı insanlar gibi mal mülk takıntım yok ya karakterden önce görünüşlle yargılamıyorum öyle takıntılarım yok ya bu olsun hem temizlikten biişi gelmez insana ne güzel temiz kokusu yani ohh :KK1:

kolay gelsin size ve iyi yolculuklaropuyorumnanaktan

Mavicim Allah razı olsun
kolosn hoşgeldin

teşekkür ederim hoş bulduma.s.

gecmisi okumadim yaf bu arada:KK1: kolons tabikide cnm ne demek gel aramiza:jeyyar: fasci :mymeka: ban almadan almican mi kizi:mymeka: ne kaaa ayippp:dilcikar:
:a015: mavimde gelmis, fascimle zhebani kankaminda bani acilmis :a015: topigimize yeni bi arkadas gelmis :a015: ama ben gidiom :a015::a015::a015:

hoş buldum teşekkür ederima.s.
seni burada bekleyeceğiz canım üzülmeopuyorumnanaktan

almıcam tabii ban alıcak hakedicek öyle delikafaduldennihahah kötüyüm ben köütüyüm köütüyüm ishal yapar kustururum domestos değilim ama dur hemen isim buluyorum fascinestos delikafaduldenşaka yapıyorum kuzum ya herkese açık topikimiz geyik seven buyursunlar gelsinler,hew bacım ya sonunda açıldı banım kavuştum sizlere özledin mi kız beni itiraf et gebertirim valla seni özlemediysen eğer :mymeka:

almıcam tabii ban alıcak hakedicek öyle delikafaduldennihahah kötüyüm ben köütüyüm köütüyüm ishal yapar kustururum domestos değilim ama dur hemen isim buluyorum fascinestos delikafaduldenşaka yapıyorum kuzum ya herkese açık topikimiz geyik seven buyursunlar gelsinler,hew bacım ya sonunda açıldı banım kavuştum sizlere özledin mi kız beni itiraf et gebertirim valla seni özlemediysen eğer :mymeka:

banının açıldığına sevindim öncelikle:teytey:
gecenin bu saatinde hele uyku yoksa çekilmiyor yanlız kadınlar klübü:nazar: muhabbet arıyor insan:kahve:

banının açıldığına sevindim öncelikle:teytey:
gecenin bu saatinde hele uyku yoksa çekilmiyor yanlız kadınlar klübü:nazar: muhabbet arıyor insan:kahve:

hah orda durr dur durr ayağını kaldır muhabbetin fıkırdadığı bir topiktesin şuan arkadaşım bizden ayrılmakaydirigubbakcemile3hem biri geyik ve muhabbeti bi ara kullanıp bana mı seslendi işte geldim burdayım ben bu işte ustayım yaneeeedelikafadulden

sus nan sus zaten kafam agriyo :nazar: ben yas tutuom burda sen daha kafama vuruyon:mymeka: gidiyom dedimmmm 1 ay yokum dedim :mymeka:: ama duyan kim:mymeka: :dilcikar:

sus nan sus zaten kafam agriyo :nazar: ben yas tutuom burda sen daha kafama vuruyon:mymeka: gidiyom dedimmmm 1 ay yokum dedim :mymeka:: ama duyan kim:mymeka: :dilcikar:

gittiğin yerde net yok mu kuzum senin niye hiç giremicekmişsin gibi üzülüosun yavru kuşum benim:teselli:

gittiğin yerde net yok mu kuzum senin niye hiç giremicekmişsin gibi üzülüosun yavru kuşum benim:teselli:

net olsa niye ben agit yakiyim haaa:mymeka: alemsin la :roflol: net olcak kkya girebilcem ama ahlanip vahlaniyim:roflol::roflol: :a015::a015::a015: hadi gel aglasalim :a015::a015::a015::a015::a015::a015:

X