- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.867
- 60
Ses ses deneme 1 - 2.Ses verin sesimekaydirigubbakcemile3
Ben de gidiyore.İyi geceleropuyorumnanaktan
iyi geceler kendicimm bende kaçarım birazdan :a015: opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ses ses deneme 1 - 2.Ses verin sesimekaydirigubbakcemile3
Ben de gidiyore.İyi geceleropuyorumnanaktan
madem isteklisin bu kadar sempatiksalakcinni
şimdi
vıstık, zıbın ve fascine takılırsan anında banlanırsın :roflol:
candye takılırsan bu aralar onda bi şans bi şans onun gibi bi uyarı alıp tekrar yaramazlık yapabilirsin delikafadulden
ank abalama takılabilirsin onda da bağımlılık yaptı bu aralar ekşın arayıp duruyo :roflol:
akasia be bana Allah büyüktür ne olacağı belli olmaz şöyle böyle bir piyango vurabilir :1rolleyes: :roflol:
mjoyya ııh hiç bulaşma onda banlanıcak göz yok, hatın ekşın yapıyo yapıyo ama ne uyarı ne ban :sm_confused: delikafadulden :roflol:
mavim daha yeni geldi yorgundur hatın dinlensin karar verir ne yapacağına delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Tosbağalar nirdesiniz :mymeka:
Fstk gacısı girdi çıktı yazmadı bişey :mymeka:
Fasci başbaşa kaldık gel bakem yamacıma yamaç paraşütüm benim aklinialirimsmile
geldim şekerim topik bize kaldı bu gece bunlar tavuk ya erkenden uyuyolar :içelim:
ohaoldumsmile erkenden yattılar ya uyuzlar olumunekankayizsmile
Nikom nirelerde acep özledim onunla geyik çevirmeyi
Bende de misafir vardı mirmirmirmir gider gitmez hemen geçtim forumun başına sanki kaçıyomuş gibi sempatiksalakcinni
Sen neler yaptın fasim olumunekankayizsmile
of valla şimdi bıktım misafirlerden dicem hadi demiyim bari sabahtan beri öldüm bende yarın misafirler geliyo ütü yapıyorum sabahtan beri yok masa örtüsü yok rannernış bilmem neymiş off kadın olmak zor be bacımÇok üzgünüm çoook
Benim de ütü var yapılacak ama oyalanıyorum işte..
Bu saatten sonra da yapamam zaten ..Yarına kaldı mirmirmirmir
Sen de benim gibi küloduna kadar ütüleyenlerdenmisin yoksam bayanssulusmile
aynen ütülemeden giymem asla külotumu hatta bornozu mu havlularımı bilem ütülüyorum hijyen hastalığı var bence aşırı ya:2:
Aynı hastalık bende de mevcut ohaoldumsmile
Allah razı olsun canımçok geçmiş olsn canım Şeniz
buna da şükür
olsun dışarı çıkamasan da bizler varız
iddia ediyoruz dışarıyı aratmayız sositososito
sevgiler ayburcumopuyorumnanaktana.s.
beklemedeyim topiği:teselli:
Ben de çok kızıyorum kendime ara verdik ama uzun bir ara oldu.
Bugün yarın açıyorum çiçeğem topiği tekrardan:lepi:
y[/B]
kk hatunlarının bu güzel desteği olduğu sürece bgnleride atlatırım inş
Verilmiş sadakanız varmış yaa.
Bunada şükür diyeceksin işte ..
Kolay değil tabi unutmak ama başka çarede yok unutacaksın ..
Amin canım kötü bir olay yaşadın sonuçta...
Amin sumağımayburum cok gecmıs olsun yenı duydum bne kuzum ya Allah bır daha yasatmasın
ben nikonum dediklerini dikkate alıyım yinedeanammm insanın bi defa adı çıkmaya görsün yaneeee yaa hemende fasciye takıl ban alırsın diyo bak bak olabiler hem ban alıyorum ama önemli olan gönüllerimiz bir olsun:dilcikar::kedi:
çevremdekilere işkenceye çeviriyorum bu yüzden hayatı ya aşırıyım rahat duramıyorum resmen telimi bile dokunamaz kimse benden başka off çok kötü durum her dokunduğum yerde olan mikropları düşündükçe ayy fena yani:sm_confused:
çevremdekilere işkenceye çeviriyorum bu yüzden hayatı ya aşırıyım rahat duramıyorum resmen telimi bile dokunamaz kimse benden başka off çok kötü durum her dokunduğum yerde olan mikropları düşündükçe ayy fena yani:sm_confused:
sendeki biraz fazlaymış yaaa
benim kuzen öyleydi
illallah ettirmişti artık bize