- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.875
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benım güle güle git kızzz alsmıstım sana heee:gitme:zaten cok duygusalım bugun ağlarım sımdı:a015:
akasia nutella ank abla:mymeka: görün görün:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey kiskaniyolar kiz beni aklinialirimsmile aralarinda sabikasi en kabarik, ban kralicesi üye ben oldugum icin cekemiyolar iste lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey ben yokken geyik bile yapamiyolar ayhhh sırnaşık şeysırnaşık şey o kadan vahim durum yani sırnaşık şeysırnaşık şey artik gerisini ne sen sor nede ben anlatiyim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyTeşekkür ederim birtanem,yok,yok henüz senden kurtulma aşamasında değilim yeni kaynaşıyok kaydirigubbakcemile3
türkiyeye cnm :1rolleyes: 1 ay yokum:gitme:Nereye ? ben daha yeni gelmiştim ama bilmiyorumkismile
:gitme::gitme: bende size cok alistim yaaaaa:gitme: bi ay nasil dayanicam bilmiyorum valla ohaoldumsmilecnm benım güle güle git kızzz alsmıstım sana heee:gitme:zaten cok duygusalım bugun ağlarım sımdı:a015:
:dilcikar: tabi tabiiii:dilcikar:kızzz fıstıkkk sen gettin diye hazırlamadım sofrayııı herkezler yesin diye yaptıydımmm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :mymeka:
neyin var cnm?Aslı bende çok karışığım bu gün gel birlikte ağlayalım,şöyle tabiri caiz anıra,anıra derler ya öyle ağlayasım var :sinifsinif:
saol canim sanaad basarilar opuyorumnanaktanKızlar birçoğunuzu konulardan tanıyorum ama tekrar tanışmak için yazayım;
Adım SERAP özel bir şirkette çalışıyorum,12 yaşında bir kız annesiyim
yarşmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
kizlar bu sefer gidiyorum kendinize iyi bakin özlicem sizi:gitme:
gunaydın herkes ,o sofra neydı oyle ya uff cok acıktım gözüm döndü valla sempatiksalakcinni
fıstık bol bol gez opuyorumnanaktan
hic unutur muyum balim yaaaaaa hic aklimdan cikmicaksiniz en cokta bi aylik yorumlari nasil okucam diye kara kara düsünürüm kaydirigubbakcemile3saol canim sanaad basarilar opuyorumnanaktan
ula vistin garisi bende halay cektim gidyon diye bilmiyorumkismile
neyse kusum saka yapk tabi
kendine dikkat et, beni unutma benide dusun orda emi :mymeka:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
anlasilan cok dertlisin:1no2: üzülme cnm ins hersey hallolurCanım benim anlatmaya kalkarsam uçağın kaçar,gelemezsin buraya.
Hem neden ayrı kalıyorsun ki burada net yokmu
kaydirigubbakcemile3 sizin icin gitmicem dermisimeyvahhhohaoldumsmileohaoldumsmile
fıztıgggggggggggggggggggggggg kız ne ıyı ettın geldınnolumunekankayizsmile
sensız buraların tadı tuzu yok:gitme:
günaydin cnmmmopuyorumnanaktangunaydın herkes ,o sofra neydı oyle ya uff cok acıktım gözüm döndü valla sempatiksalakcinni
fıstık bol bol gez opuyorumnanaktan
neyse kizlar bu sefer gercekten gidiorum=)
kendinize cok cok cok iyi bakin
bi ay sonra döndügümde herkes yerli yerinde olsun, hickimse topigi terk etmesin:mymeka: ona göre
neyse kizlar bu sefer gercekten gidiorum=)
kendinize cok cok cok iyi bakin
bi ay sonra döndügümde herkes yerli yerinde olsun, hickimse topigi terk etmesin:mymeka: ona göre
:1hug:
beklemedeyim topiği
Alırız çiçeğem gel :1hug:Ama birtakım testlerden geçmen lazım:roflol:merhaba kızlara.s.
alırmısnız beni de aranıza:kedi:
Kaçta uçak fıstıkım?kizlarrrrrrrrr :gitme: son günümde doya doya konusuruz vedalasiriz dedim ama o kadarrrr cok is vardiki kafami bile kaldiramadim :çok üzgünüm: acayip yorgunum ama daha yapilcak birsürü sey var :çok üzgünüm: yarin sabah ucuyorum 1 ay yokum özleyin beni anacim :a015: az cok 1 ay icinde yazilanlari okuycam :a015: bi gün bile olsun adim gecmezse su topicte vay halinize sizin:mymeka::dilcikar: :a015::a015::a015: özlicem sizi, özleyin beni :a015::a015::a015::a015:
Mapısa bu kadar rağbet olacaığını söyleseler asla inanmazdımsırnaşık şeyBende takılabilermiyim sizlerle ? Bu aralar kafam çok dolu,dağıtmaya ihtiyacım var belki burada zaman geçirerek kurtulurum dedim olumunekankayizsmile
Aslı bende çok karışığım bu gün gel birlikte ağlayalım,şöyle tabiri caiz anıra,anıra derler ya öyle ağlayasım var :sinifsinif: