ayyyyyy ben sana yazcam diye baskasina mi yazmisim yani ohaoldumsmilerezilliikkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeySelam bıyıhlıcım...vereliniortak sempatiksalakcinni
Şuanda ben de gayet bıyıhlıyım bilin mi ? zemuszemus a.s
Ne kadar çok ortak noktamız var değil mi ? sempatiksalakcinni
Rahatsızın biri ya gafayı yimiş benneyaptımki
Yok hayatım.
Arada konuyu okuyorum da
Bir tane April09 var,
O başka birisi...
O okuyor olabilir... kaydirigubbakcemile5
yok yok kapismiyoz artik :icecream:kapismayin emi vistin garisi:mymeka:
surda 1 gun kalsim sabret yuz yuze kapisirsiniz delikafadulden delikafadulden delikafadulden sempatiksalakcinni
bu vistin da ne gari yaww:hulya: :hulya: :hulya:
bi yandan yaziyo bi yandan telde konusyo
oyle mi ayy cok sevindim yaww :dance: :dance: :dance:
gel opecem valla Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
gel biyihli opsun seni
hadin garilar biyihli kacar
tirlatmis hakkat :roflol:
Selam bıyıhlıcım...vereliniortak sempatiksalakcinni
Şuanda ben de gayet bıyıhlıyım bilin mi ? zemuszemus a.s
Ne kadar çok ortak noktamız var değil mi ? sempatiksalakcinni
Rahatsızın biri ya gafayı yimiş benneyaptımki
Yok hayatım.
Arada konuyu okuyorum da
Bir tane April09 var,
O başka birisi...
O okuyor olabilir... kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şeysırnaşık şeyhe bababababaaa hemende nikonun arkasina saklaniyooo sırnaşık şeysırnaşık şey duygu sömrüsü yapiyo bide:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey
koyle mi ayy cok sevindim yaww :dance: :dance: :dance:
gel opecem valla Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
gel biyihli opsun seni
ayyyyyy ben sana yazcam diye baskasina mi yazmisim yani ohaoldumsmilerezilliikkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Zati Niko da beni a böle ortada bırakıp gitti görüyo musun... bilmiyorumkismile :gitme: eyvahedigeldismile :roflol: :roflol:
Ohh bıyıhları elenktirnk gibin çarptı yeminle...aklinialirimsmile aklinialirimsmile:jeyyar:
akasia, sendeki bu bıyıhlar ölüyü bilen uyandırır he... aklinialirimsmile laelaelaelaelae
Puahahaha ne yazdın allasen vıstıkım :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey
oyy geldim vıstıım :1hug: ağlama kız kıyamam sana :mymeka:nire gittinizzz :gitme: beni böle bi basima biraktinizmafoldumben
vayy ablam beni bantladın kendin ekşınlara dalıyorsun he vay vay aklinialirimsmile :umursamaz: :roflol::roflol:burdayız nan feziyoz herhalde topikleri arıyoz bişeyler :1ninca:
vayy ablam beni bantladın kendin ekşınlara dalıyorsun he vay vay aklinialirimsmile :umursamaz: :roflol::roflol:
sempatiksalakcinni bak bana ben hic geziyo muyum:dilcikar: benim gibi uslu durunsempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeyburdayız nan feziyoz herhalde topikleri arıyoz bişeyler :1ninca:
oyy geldim vıstıım :1hug: ağlama kız kıyamam sana :mymeka:
sen nasıl benim aprilimi kankemi üzersin ha :mymeka: ömrümü yidin la :mymeka:
zaten canım sıkıldı şu an :mymeka:
ne banti ya benden gizli bisiler mi dönüyo burda :1ninca:vayy ablam beni bantladın kendin ekşınlara dalıyorsun he vay vay aklinialirimsmile :umursamaz: :roflol::roflol:
napıyım anacım bana hooosssstttt dedi ondan daldım bende guclubacismile delikafadulden
sempatiksalakcinni bak bana ben hic geziyo muyum:dilcikar: benim gibi uslu durunsempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şey
ayyyyyy ayyyy hosgeldinizzzzzzzzz Şeniz sefalarrr getirdinizzzzzzzzzzbuyrunnnnnnnnn nasilda tesrif edebildinizzzzz Çok üzgünüm çoook hic gelmeseydiniz :dilcikar:
sırnaşık şeysırnaşık şey april bak bak savunmuyo bile seni lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey
niye canin skldi kuzum noldu hayirdir neyin varbilmiyorumkismile
ne banti ya benden gizli bisiler mi dönüyo burda :1ninca:
:1shok: kim hooooosst dedi kötükedihüso biraz önceki deli mi???
az önceki arızalı mı dedi ablama alsanaalsanasmile konuyu da silmişler yine kaçırdım devamınınapıyım anacım bana hooosssstttt dedi ondan daldım bende guclubacismile delikafadulden
ha şöyle teşrif ederim ben sırnaşık şey aman pek kibarmış kızımız da bunu mahoya alak aklinialirimsmilesempatiksalakcinni bak bana ben hic geziyo muyum:dilcikar: benim gibi uslu durunsempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şey
ayyyyyy ayyyy hosgeldinizzzzzzzzz Şeniz sefalarrr getirdinizzzzzzzzzzbuyrunnnnnnnnn nasilda tesrif edebildinizzzzz Çok üzgünüm çoook hic gelmeseydiniz :dilcikar:
sırnaşık şeysırnaşık şey april bak bak savunmuyo bile seni lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey
niye canin skldi kuzum noldu hayirdir neyin varbilmiyorumkismile
güle güle ablam :a015: seni yaramaz seniben kaçıyommmm hatunlar iyi gecelerrrrr hepinize sabah görüşürükkkk artıkınn by byyyyy :a015: :a015: uslu durun haaaaa kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:
noldu niye ağlıyon kız sırnaşık şey yerlere yatarak ağlama şeker gibi kızsın karıncalar üşüşür sora :roflol::roflol::gitme:
amam yemeyin birbirinizi uslu durun :mymeka:yok yok kapismiyoz artik :icecream:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 10 parmagimda 10 marifet sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nere gidiooon biyihliiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm :gitme:
Ohh bıyıhları elenktirnk gibin çarptı yeminle...aklinialirimsmile aklinialirimsmile:jeyyar: akasia, sendeki bu bıyıhlar ölüyü bilen uyandırır he... aklinialirimsmile laelaelaelaelae