15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ayyyyyy ben sana yazcam diye baskasina mi yazmisim yani ohaoldumsmilerezilliikkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yok yok kapismiyoz artik :icecream:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 10 parmagimda 10 marifet sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hadin garilar biyihli kacar

nere gidiooon biyihliiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm :gitme:

tirlatmis hakkat :roflol:

hemde nasıl yahu deli işte

böle densizlerin yüzünden ceza aldım yaa

sırnaşık şeysırnaşık şeyhe bababababaaa hemende nikonun arkasina saklaniyooo sırnaşık şeysırnaşık şey duygu sömrüsü yapiyo bide:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey

Zati Niko da beni a böle ortada bırakıp gitti görüyo musun... bilmiyorumkismile :gitme: eyvahedigeldismile :roflol: :roflol:

koyle mi ayy cok sevindim yaww :dance: :dance: :dance:
gel opecem valla Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

gel biyihli opsun seni

Ohh bıyıhları elenktirnk gibin çarptı yeminle...aklinialirimsmile aklinialirimsmile :jeyyar:
akasia, sendeki bu bıyıhlar ölüyü bilen uyandırır he...
aklinialirimsmile laelaelaelaelae

ayyyyyy ben sana yazcam diye baskasina mi yazmisim yani ohaoldumsmilerezilliikkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Puahahaha ne yazdın allasen vıstıkım :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey gitmeseydi sasardim zaten:roflol: tosba niko:roflol:sırnaşık şey gurtlu vistik deyip duruyoooo uyusuk:roflol: asil gurtlu kendisi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bi yerinde durmuyo:mymeka: gurtlu uyusuk niko:mymeka: gitcez diyoz iki kelam edek diyoz hemen cekiyo gidiyo :dilcikar::dilcikar:
ay ne bilim gecmisi okuu yorma beni sırnaşık şeysırnaşık şey april kiz bosuna okuma sana yazdiklarim silinmis fln filan yazdim iste bisiler delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nire gittinizzz :gitme: beni böle bi basima biraktinizmafoldumben

nire gittinizzz :gitme: beni böle bi basima biraktinizmafoldumben
oyy geldim vıstıım :1hug: ağlama kız kıyamam sana :mymeka:
sen nasıl benim aprilimi kankemi üzersin ha :mymeka: ömrümü yidin la :mymeka:
zaten canım sıkıldı şu an :mymeka:

burdayız nan feziyoz herhalde topikleri arıyoz bişeyler :1ninca:
sempatiksalakcinni bak bana ben hic geziyo muyum:dilcikar: benim gibi uslu durunsempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şey

oyy geldim vıstıım :1hug: ağlama kız kıyamam sana :mymeka:
sen nasıl benim aprilimi kankemi üzersin ha :mymeka: ömrümü yidin la :mymeka:
zaten canım sıkıldı şu an :mymeka:

ayyyyyy ayyyy hosgeldinizzzzzzzzz Şeniz sefalarrr getirdinizzzzzzzzzzbuyrunnnnnnnnn nasilda tesrif edebildinizzzzz Çok üzgünüm çoook hic gelmeseydiniz :dilcikar:
sırnaşık şeysırnaşık şey april bak bak savunmuyo bile seni lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey
niye canin skldi kuzum noldu hayirdir neyin varbilmiyorumkismile

vayy ablam beni bantladın kendin ekşınlara dalıyorsun he vay vay aklinialirimsmile :umursamaz: :roflol::roflol:
ne banti ya benden gizli bisiler mi dönüyo burda :1ninca:

napıyım anacım bana hooosssstttt dedi ondan daldım bende guclubacismile delikafadulden

:1shok: kim hooooosst dedi kötükedihüso biraz önceki deli mi???

efferinnn sana kızzzzz :roflol: hep böle ol işteee uslucana otur :icecream: gamyoncuiremsu

ben kaçıyommmm hatunlar iyi gecelerrrrr hepinize sabah görüşürükkkk artıkınn by byyyyy :a015: :a015: uslu durun haaaaa kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:

napıyım anacım bana hooosssstttt dedi ondan daldım bende guclubacismile delikafadulden
az önceki arızalı mı dedi ablama alsanaalsanasmile konuyu da silmişler yine kaçırdım devamını
ha şöyle teşrif ederim ben sırnaşık şey aman pek kibarmış kızımız da bunu mahoya alak aklinialirimsmile
sen ne zaman yolcusun vıstıım ben tarihleri mi şaşırdım ne, bugün ayın 27si değil mi sempatiksalakcinni

amam yemeyin birbirinizi uslu durun :mymeka:
masallah masallah tututututut sana Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Ohh bıyıhları elenktirnk gibin çarptı yeminle...aklinialirimsmile aklinialirimsmile :jeyyar: akasia, sendeki bu bıyıhlar ölüyü bilen uyandırır he... aklinialirimsmile laelaelaelaelae

oluyu muakannehir
bende oluyu oprecek cesraret vammi eyvahedigeldismile
sen bakma benim kaytan biyihlarima odlekin tekiyim ohaoldumsmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…