15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

günayydııınnnn nikomucum Şeniz heee sorma kızzz o arızalı dediydi bana hoossstttt diye dalınmazmı böle bi konuya yahuuu sempatiksalakcinni

güle güle ablam :a015: seni yaramaz seni Şeniz

yaramazlık yapam dediydim özlemişim behhhhh kötükedihüso

ağlama kız geldik işteeee opuyorumnanaktan

Gunaydin hatunlar bayanssulusmile

günaydın şeker opuyorumnanaktan

öööhöömmm uzun uğraşlar sonucu 15li mapıstaşlarımın olumunekankayizsmile fotolarını budum sonunda sempatiksalakcinni :jeyyar: :1ninca:

yapma yaaaa abla neler yazmısss

yok üvey abileri buna tecavüz ediyormuş bodruma kilitliyormuş falan sonrada döküldü tabi şikayet ettim banada hooosttttt dedi sempatiksalakcinni bende tirbeyesiz ddidim alsanaalsanasmile sonrada diyor ki yaşasın kandırdım 19 kişi konu okuyor diye yazmış anında silindi zaten akannehir :lepi:

ne fotosu ablamkaydirigubbakcemile5

ay ınanmıyorum kacmıs eksın yaaakaydirigubbakcemile3

mapıstaşların fotolarını ama sen göremiyordun demi resimleri akşam görürsün artık
sorma ya tam ekşın yani bide utanmadan şıllık diyor arkadaşlara alsanaalsanasmile

herkesler incecik kızımmmm

şimdi uyarı aldım 0 puanla sempatiksalakcinni
dün bi konu vardı kızımız anneme anlatmalımıyım diye konu açmıştı
bende gazoz varmı dedim :içelim:

akasia avatarına bittim ulennnnnnnnnnnn
Bu avatar sayesinde bende bitecem bi gun :roflol: :roflol: :roflol:
herkesler incecik kızımmmm

şimdi uyarı aldım 0 puanla sempatiksalakcinni
dün bi konu vardı kızımız anneme anlatmalımıyım diye konu açmıştı
bende gazoz varmı dedim :içelim:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sende bi rahat durmuyon ya ne oldi saga ne oldi boyle :dance: :dance: :dance: :dance:
abla hiç rahat durmuyın yaaa

Kiz eskiden ank ablamiz boyle deildi pek bi sakindi
sonradan kim yapti bilmiyom :kedi: eksinlesti :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…