15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hos geldin antep fistigim nabersin guzum
baga tr den ne getircen la :ecrin_bebek:
hb ajguummmm Şeniz cok özledim sizi hasret bitti sonunda kavustuk:lepi: ne istiyon baciimmmm söyle hemen getireemmm zemuszemus

:mymeka: :mymeka: :mymeka:
ne vuruon la:dilcikar: nikonum guzum gecmise gidip alintilicam ama üseniom yaff:roflol: düsünebilionmu ben üseniyorum olamaz böyle bisi sempatiksalakcinni bu mapis hayati beni cok degistirdi cokkkk biraz önceki eksina bile dahil olmadim düsün artik
rep verebiliyon mu kız
sırnaşık şey dur ben sana veriiim onun repini netceen sengözlerimebaksanab
Nan kurtlu fıstık neyini soruyorsun başlığın
O da şekilli birşeydi işte kalp gibinsırnaşık şey
kanka la vazgectim zaten sormaktan :tirstigiicinsusansmili: sempatiksalakcinni

espri mi yaptın şimdi sen?
laubalilikten hiç hoşlanmam.
en azından böyle damdan düşer gibi olanından.

geyik yapmak da ayrı bir kültür.
laubalilikle karıştırmayın.
ayrıca nerden biliyorsunuz ki sürekli okuduğumu?
çalışırken pencere açık duramaz mı?
bizim geyik kültürümüz böylee şakkıdı laubaliyiz gülüm isine geliyosa sengözlerimebaksanab
ha yok ben rahatsiz oluyorum dersen, bos gerginlik yaraticagina cikarsin gidersin topigimizden olur biter :1closedeyes:
aldımda bacı dar geldi totomaohaoldumsmile amonradan oce istedim oda dediki fıstıklan otur sohbet et yok sana oce dedi

ha geldik misempatiksalakcinni
sus sus:mymeka: senin eksinin yüzünden gittim zati:dilcikar: bakin bi örnegi daha iste hep beni bastan cikariyolarsempatiksalakcinni ben masumum yaaa sempatiksalakcinni nan yu novv benim ban sebebim senle okynin mesajini alintilayip üc tane salakcinni eklemistimya oymus meger sempatiksalakcinni
sunun tipe =>sempatiksalakcinni ajdar kilikli cinni, hep senin yüzünden ban yedim:mymeka:

msn adresimi deistirdim ya onun icin aktif olana kadar morardim
msn adresini degistirdin ama yeni msnini vermedin bana öyle mi:mymeka::dilcikar: nikon garisi aynisi senin icinde gecerli:dilcikar:

kanka salladim el bak :roflol: sende gelseydin tam olcakti nan yeter artik birak o kirmizi pantullu sari kafayida kankanin yanina gel:mymeka:

deme ya o kadan çok mu puanı yani aklinialirimsmile
vıstıın puanlarından çok mu hava atıyordu o gurtlu :dilcikar:

şuanda 0 puanım var...
uyarı verdi geçen gün kendileri.. neyseki o da 0 puan...sempatiksalakcinni
delikafadulden nikonummmm oky'yi asla gecemem diyodum delikafadulden meger ben neymisim beeeeeeee sırnaşık şeysırnaşık şey oky'den bile daha cok puanim varsa artik benden baska gralica yok bu forumda sempatiksalakcinni bundan gayri kendimi ban gralicasi ilan ettim:smiley-cool:

fıstıkla zeboş hiçç gitmemiş ziyaretine belli gelsinler ahanda böle etcem onlara alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
nasi gitseydim abla beni zindana onlari ise mapisa tiktilar zindanla mapisin arasindaki farki sana anlatmak isterdim ama yasamadan anlayamazsin sempatiksalakcinni
Söyliyeyim de gardlarını alsınlar.
Bu fıstık Bodruma kopmaya gidiyor.
Gel de o kurtlu yüzünü görek nan fıstıkımsempatiksalakcinni
:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeygeldim geldimm sırnaşık şey

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ahaaaaaaa fıstık gelmişşş :lepi:
kız ne ediyon bodrumlarda bakimmmm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
geldimmmm Şeniz daha bodruma akamadim kaydirigubbakcemile3 persembe ucuyorum ins bi aksilik olmazsa kaydirigubbakcemile2

Daha Bodruma gidemedimirmirmirmir
sempatiksalakcinni ne o :mymeka: gitmem icin firsat mi bekliyon:mymeka::dilcikar::dilcikar:

ula sende bi evde durmuyon yaw

fistin garisi arka sayfaalri okuyo daha
bilemedin gülüm sempatiksalakcinni coktan yorumlarimi yaptim bileee:smiley-cool:

Aaaa biz etiket ekleyemiyor muyuz?akannehir
günaydinnn uyanda baliga gidek la etiket etiket diye cirpiniyoz burda :mymeka:
Nikonum ses verbayanssulusmile

sırnaşık şey ses veremez o aklinialirimsmile agir vasitaya o bakimdan sempatiksalakcinni allah bilir daha alinti bile yapmamistir o sempatiksalakcinni daha alinti yapcakta teker teker yorum yapcaktaaaaaaa smil eklicekteeeeeeeeeee ohoooooooo laelaelaelaelae ölme eseeegim ölmeee nikooonnnnnum naniknanik

:roflol:Tırsmak nahoş bir kelimedir.
Bu özlü sözün sahibi kimdir?sırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey anladim ben onu sırnaşık şey

İçelim güzelleşelim:içelim::roflol:

gencimmm güzelimm havam var benimm :lepi: bayanssulusmile delikafadulden

ula sende bi evde durmuyon yaw

fistin garisi arka sayfaalri okuyo daha

nan kuaföre gittim geldim azcukk güzelleşem dedim sempatiksalakcinni

kızzzz fıstıkkk zindan da kaç gün kalınıyor delikafadulden
mapısta kaç günnn sositososito

sempatiksalakcinni
:roflol:Nan ben hala ekleyebiliyoruz biliyordum.Bu uygulama yeni herhalsırnaşık şey

Nikonumuzu bizden 'çalan' 15 lilerrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Dağılın ula kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Yıkmaya geldim bu topiği kötükedihüso klava:

O bizim kankamız üleynnnnnn!
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Puanınızı mı düşürsem, sinsi etiket mi yazsam aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Etiket yazamıyoruz çiçeğem:roflol:
Nikon topluma mal olmuş bir zattır.:jeyyar:

hadi bakalım güzel bir tatil yap
bide bu direklerden görürsennn bizleri hatırla sempatiksalakcinni :icecream:

Aaaa biz etiket ekleyemiyor muyuz?akannehir

öyle deme aprılım, öyle deme kardeşim
onlar benim mapıs arkadaşlarım, kaderdaşlarım
onları nasıl bırakıp giderim
kimbilir kimbilir sen de bir gün düşersin mapısa
kazen bu ne zaman banlayacağı belli olmaz kardeşim
beni anlarsın elbet o zaman kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…