15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

gencimmm güzelimm havam var benimm :lepi: bayanssulusmile delikafadulden

nan kuaföre gittim geldim azcukk güzelleşem dedim sempatiksalakcinni

kızzzz fıstıkkk zindan da kaç gün kalınıyor delikafadulden
mapısta kaç günnn sositososito

zindan ucsuz bucaksiz :1ninca: bi grien bidaha cikamiyo :1ninca::1ninca: ama bu zindan o zindandan degil Çok üzgünüm çoook bana özel hazirlamis patron bu mapisi :smiley-cool: normal mapislara benzemiii yani :nazar: iyi yönden degil ama haaa kötükedihüso üc tane ajdar ekledim diye zindana tiktilar beni, aynen söyle: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni... bunun yüzünden :2:

sempatiksalakcinni
:roflol:Nan ben hala ekleyebiliyoruz biliyordum.Bu uygulama yeni herhalsırnaşık şey
ohoooo yorumlarimi okumadin mi sen:mymeka:

Nikonumuzu bizden 'çalan' 15 lilerrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Dağılın ula kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Yıkmaya geldim bu topiği kötükedihüso :eek:klava:

O bizim kankamız üleynnnnnn!
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Puanınızı mı düşürsem, sinsi etiket mi yazsam aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaha al bi tane daha:nazar: ssssssst gülooo uyu sen daha uyuuuu şakkıdı daha demin yazdim kizaaam görmedin mi sırnaşık şeysırnaşık şeyetiket neyim ekleyemezsin artik sempatiksalakcinni no etiketttttt noo etiketttt sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey etiketten dogan kankalik olaraktan 15liler tarihe gecmis bulunmaktayiz :smiley-cool: bidaha kk'da asla böyle bisi olmicak galiba sanirsam :nazar::lepi:
nikona gelince:mymeka: hööööööyyytt agir ol :mymeka: kimin uyuk nikonunu alion sen:roflol: bikere o 15liler toplulugunun basrollerinden birisi sempatiksalakcinni
topigi dagiticaaana sende gel balim :jeyyar: daha mantikli bi cözüm deeelmi bu:lepi: sırnaşık şey

vıstııııım bak bu sağa benziyi
girl_crazy.gif
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah canini almasinnnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey geberdimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayyyyyyyy sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
girl_crazy.gif
[/QUOTE] delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ula vistin garisi seni ekledim ya msn ye gelmedi mi???????????
hani gelmedi bana bisi:mymeka: bidaha ekle:dilcikar:

hadi bakalım güzel bir tatil yap
bide bu direklerden görürsennn bizleri hatırla sempatiksalakcinni :icecream:

ueur.jpg
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hic unutur muyum bunu sırnaşık şeysırnaşık şey mapisdaken aklima geldi direk sırnaşık şeysırnaşık şey mapisda olmasaydim yazardimda kader utansin:nazar: :roflol:
öyle deme aprılım, öyle deme kardeşim
onlar benim mapıs arkadaşlarım, kaderdaşlarım
onları nasıl bırakıp giderim
kimbilir kimbilir sen de bir gün düşersin mapısa
kazen bu ne zaman banlayacağı belli olmaz kardeşim
beni anlarsın elbet o zaman kardeşim

K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-Emrah.jpg

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyapril:mymeka: duy duy:dilcikar: :dilcikar::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

April sen April06 degil miydin yaa :bbo: nick mi degistirdin kuzum :hulya:

Etiket yazamıyoruz çiçeğem:roflol:
Nikon topluma mal olmuş bir zattır.:jeyyar:

Eneee harbiden etiketler kilitlenmiş ula :1shok: :1shok: :1shok:
Sessiz devrim yaptınız ula forumda :nazar:
15 li dümbükler
sempatiksalakcinni

(Vee April'e ban geliyur) -tatlicadiarzu-

öyle deme aprılım, öyle deme kardeşim
onlar benim mapıs arkadaşlarım, kaderdaşlarım
onları nasıl bırakıp giderim
kimbilir kimbilir sen de bir gün düşersin mapısa
kazen bu ne zaman banlayacağı belli olmaz kardeşim
beni anlarsın elbet o zaman kardeşim

K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-Emrah.jpg

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Denyolinda yaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Benene olum banlanırken bağa mı sordun :umursamaz:
Patrona mı sordun he? :2:
Ben mapusa düşsem bi dal cigara virmez bu hatınlar bana
:çok üzgünüm: sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaha al bi tane daha:nazar: ssssssst gülooo uyu sen daha uyuuuu şakkıdı daha demin yazdim kizaaam görmedin mi sırnaşık şeysırnaşık şeyetiket neyim ekleyemezsin artik sempatiksalakcinni no etiketttttt noo etiketttt sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey etiketten dogan kankalik olaraktan 15liler tarihe gecmis bulunmaktayiz :smiley-cool: bidaha kk'da asla böyle bisi olmicak galiba sanirsam :nazar::lepi:
nikona gelince:mymeka: hööööööyyytt agir ol :mymeka: kimin uyuk nikonunu alion sen:roflol: bikere o 15liler toplulugunun basrollerinden birisi sempatiksalakcinni
topigi dagiticaaana sende gel balim :jeyyar: daha mantikli bi cözüm deeelmi bu:lepi: sırnaşık şey

Şşşşt beni bak vıstık kafa benneyaptımki

Öyle höytlü möytlü konuşma camiada :nazar:

Beni resmi olaraktan teflik edin, davet edin, geleyim yavrum :umursamaz:

Anca öyle...

Bir 15 gün deneme şeysi yaparuk aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Anlaşırsak neden olmasın
:nazar: :roflol: :roflol:

ula noli la butun sanat esrlerini sermisiniz sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey

Eneee harbiden etiketler kilitlenmiş ula :1shok: :1shok: :1shok:
Sessiz devrim yaptınız ula forumda :nazar:
15 li dümbükler
sempatiksalakcinni

(Vee April'e ban geliyur) -tatlicadiarzu-

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Denyolinda yaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Benene olum banlanırken bağa mı sordun :umursamaz:
Patrona mı sordun he? :2:
Ben mapusa düşsem bi dal cigara virmez bu hatınlar bana
:çok üzgünüm: sempatiksalakcinni

Şşşşt beni bak vıstık kafa benneyaptımki

Öyle höytlü möytlü konuşma camiada :nazar:

Beni resmi olaraktan teflik edin, davet edin, geleyim yavrum :umursamaz:

Anca öyle...

Bir 15 gün deneme şeysi yaparuk aklinialirimsmile sempatiksalakcinni

Anlaşırsak neden olmasın
:nazar: :roflol: :roflol:
ohoooooooooooo özel davetiyede bastirammiiii gizz:roflol: sana daha önceden ne dedim ben ha:mymeka::mymeka: ha:mymeka: ha ha:mymeka: artik sende bu topigin bi parcasisin hosgeldin demedim mi sana ha:mymeka: daha davetiye bekliyo benden:dilcikar: bikere ben cok yogun bi kisiyim şakkıdı mapisa girmekten firsat bulursam bi ara yazili davet ederim sözsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bak bu kiyagimida unutma haaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

fake yaaa buuuu sırnaşık şeysırnaşık şey
ula noli la butun sanat esrlerini sermisiniz sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeygözümüz dönlümüz bayram ediii biyihlimm sırnaşık şeysırnaşık şey

Yok böböğüm ben hiç 06lı neyim olmadım :1no2:

Ekşın ekşın :eek:

kafamçokkarıştı daha sabah konuyu okumuyo muydun kafamçokkarıştıo sen degil miydin :1ninca:

kapandi bile konu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey salak fln dedi 19 kisi okuyo basardim dedi sırnaşık şeysırnaşık şey ne deliler varsırnaşık şeysırnaşık şey

ohoooooooooooo özel davetiyede bastirammiiii gizz:roflol: sana daha önceden ne dedim ben ha:mymeka::mymeka: ha:mymeka: ha ha:mymeka: artik sende bu topigin bi parcasisin hosgeldin demedim mi sana ha:mymeka: daha davetiye bekliyo benden:dilcikar: bikere ben cok yogun bi kisiyim şakkıdı mapisa girmekten firsat bulursam bi ara yazili davet ederim sözsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bak bu kiyagimida unutma haaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ne vuruyon kiy? mafoldumben

Nikoooooooooo, :sinifsinif: yetiş kanka,:umursamaz: beni deplasmanda döviyolllaağğ mafoldumben

Gitçem Derdim Var'a konu açıcam,
Mapısın 15li gülleri sırayla 15 kere enseme vuruyollar her gün dicem...
:2:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

biyihlimmm msnde degilim benimkiyle konusuyorum bayanssulusmile birazdan girerim msne:jeyyar:

merhaba april ben biyihli
hanzoml8.gif
memnun oldum vereliniortak

Selam bıyıhlıcım...vereliniortak sempatiksalakcinni
Şuanda ben de gayet bıyıhlıyım bilin mi ? zemuszemus a.s
Ne kadar çok ortak noktamız var değil mi ?
sempatiksalakcinni

konuya bak ya canı sıkılmış herhalde kızın alsanaalsanasmile

Rahatsızın biri ya gafayı yimiş benneyaptımki

kafamçokkarıştı daha sabah konuyu okumuyo muydun kafamçokkarıştıo sen degil miydin :1ninca:

kapandi bile konu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey salak fln dedi 19 kisi okuyo basardim dedi sırnaşık şeysırnaşık şey ne deliler varsırnaşık şeysırnaşık şey

Yok hayatım.
Arada konuyu okuyorum da
Bir tane April09 var,
O başka birisi...
O okuyor olabilir...
kaydirigubbakcemile5

Ne vuruyon kiy? mafoldumben

Nikoooooooooo, :sinifsinif: yetiş kanka,:umursamaz: beni deplasmanda döviyolllaağğ mafoldumben

Gitçem Derdim Var'a konu açıcam,
Mapısın 15li gülleri sırayla 15 kere enseme vuruyollar her gün dicem...
:2:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeyhe bababababaaa hemende nikonun arkasina saklaniyooo sırnaşık şeysırnaşık şey duygu sömrüsü yapiyo bide:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şey

biyihlimmm msnde degilim benimkiyle konusuyorum bayanssulusmile birazdan girerim msne:jeyyar:
kapismayin emi vistin garisi:mymeka:
surda 1 gun kalsim sabret yuz yuze kapisirsiniz delikafadulden delikafadulden delikafadulden sempatiksalakcinni

bu vistin da ne gari yaww:hulya: :hulya: :hulya:
bi yandan yaziyo bi yandan telde konusyo :nazar: :nazar: :nazar:
Selam bıyıhlıcım...vereliniortak sempatiksalakcinni
Şuanda ben de gayet bıyıhlıyım bilin mi ? zemuszemus a.s
Ne kadar çok ortak noktamız var değil mi ?
sempatiksalakcinni

oyle mi ayy cok sevindim yaww :dance: :dance: :dance:
gel opecem valla Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

gel biyihli opsun seni
58rv4nm0.gif

X