- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
zindan ucsuz bucaksiz :1ninca: bi grien bidaha cikamiyo :1ninca::1ninca: ama bu zindan o zindandan degil Çok üzgünüm çoook bana özel hazirlamis patron bu mapisi :smiley-cool: normal mapislara benzemiii yani iyi yönden degil ama haaa kötükedihüso üc tane ajdar ekledim diye zindana tiktilar beni, aynen söyle: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni... bunun yüzünden :2:
gencimmm güzelimm havam var benimm :lepi: bayanssulusmile delikafadulden
nan kuaföre gittim geldim azcukk güzelleşem dedim sempatiksalakcinni
kızzzz fıstıkkk zindan da kaç gün kalınıyor delikafadulden
mapısta kaç günnn sositososito
ohoooo yorumlarimi okumadin mi sen:mymeka:sempatiksalakcinni
:roflol:Nan ben hala ekleyebiliyoruz biliyordum.Bu uygulama yeni herhalsırnaşık şey
Nikonumuzu bizden 'çalan' 15 lilerrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Dağılın ula kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
Yıkmaya geldim bu topiği kötükedihüso klava:
O bizim kankamız üleynnnnnn! olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Puanınızı mı düşürsem, sinsi etiket mi yazsam aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyaha al bi tane daha ssssssst gülooo uyu sen daha uyuuuu şakkıdı daha demin yazdim kizaaam görmedin mi sırnaşık şeysırnaşık şeyetiket neyim ekleyemezsin artik sempatiksalakcinni no etiketttttt noo etiketttt sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey etiketten dogan kankalik olaraktan 15liler tarihe gecmis bulunmaktayiz :smiley-cool: bidaha kk'da asla böyle bisi olmicak galiba sanirsam :lepi:
nikona gelince:mymeka: hööööööyyytt agir ol :mymeka: kimin uyuk nikonunu alion sen:roflol: bikere o 15liler toplulugunun basrollerinden birisi sempatiksalakcinni
topigi dagiticaaana sende gel balim :jeyyar: daha mantikli bi cözüm deeelmi bu:lepi: sırnaşık şey