yok böyle iyi öteki türlü hayattan küsüyorum :asigim:
inşaallah pandoram azmin elinden ne kurtulmuş opuyorumnanaktan
aaaahhhhhh parasızlığın gözü çıksın:roflol:
parlayanım da üye olacak kupayı istemiyo bi de vay be, üstü de kalsın der gibin:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi beeeeeeeee, göz alti cöküklerinede yariyomu?? morluklari bosver cökükler gitsin yeter bana, yaaaa littfeeeeeeennn cöküklerim gecti deeeeeee, valla su genc yasimda gözalti cökükleriyle ugrasiom :2: yaslilar gibi :gitme:he gözaltım maf oldu işte neut kullanıyom tavsıye ederım
cabık gel kaydirigubbakcemile
amaninnnnnnnn yettiiimmm hemennn
ne antalyasii olm nerdeeeeee mirmirmirmirfstık antalyadamısın ulen
amaninnnnnnnnn yevriiiiiiii avusturyanin neresindensin bende avusturya, viyanadayim:lepi:.
avusturyadayim
ama istanbul cok güzel yaa, asigim o sehire
sırnaşık şeysırnaşık şey istanbulun güzelliklerini napcan eniste yeter sana:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeybende öle dıyodum evlenmeden önce ne zaman burda yasamaya basladım aman dedım bu ne sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey seni takip ediom ben kizimmm şakkıdı sen daha fistigi taniyamamisssiiiinn
fistik kiz nerden bildin kupayi istemedigimi
ajan misin :1ninca: nesin kizim :roflol: :roflol: :roflol:
Selam olsun,cici kızlar! mapısdaşlar,kankalar..
15'li muhabbetine yabancı kaldım en Libya'lısından,lakin anladığım kadarıynan müthiş bir ekşın sonrası yaşanan,anılarda kalan bir mapıs olayı:hulya:
Topiğiniz hayırlı olsun,az önce dikkatimi çekti,şöyle bir göz attım,okurken keyif aldım,ısındım:1rolleyes:
Tatlı muhabbetler size,hayırlı kandiller!
a.s.
.
hosgeldin liby
hepsi mapuslu degil, sicili temiz olan da var :roflol:
sana da hayirli kandiller
herkese hayirli kandiller