15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ayyyy ben hıc sevmıyom burayı berbatttt:1ninca:
izmırden gelın geldım 2 sene oldu
pat lı yommm:bbo:

sen nerdesın su anda nıye ıst canım ???
çok kalabalık burası ve pahalıııı

bende öle dıyodum evlenmeden önce ne zaman burda yasamaya basladım aman dedım bu ne sempatiksalakcinni

ne bıtmes camasırmı be avatarını yıdgım ne iş buaklinialirimsmile:jeyyar:

fistik kiz nerden bildin kupayi istemedigimi

ajan misin :1ninca: nesin kizim :roflol: :roflol: :roflol:

he gözaltım maf oldu işte neut kullanıyom tavsıye ederım
cabık gel kaydirigubbakcemile
hadi beeeeeeeee, göz alti cöküklerinede yariyomu?? morluklari bosver cökükler gitsin yeter bana, yaaaa littfeeeeeeennn cöküklerim gecti deeeeeee, valla su genc yasimda gözalti cökükleriyle ugrasiom :2: yaslilar gibi :gitme:
amaninnnnnnnn yettiiimmm hemennn
fstık antalyadamısın ulen
ne antalyasii olm nerdeeeeee mirmirmirmir

.

avusturyadayim

ama istanbul cok güzel yaa, asigim o sehire
amaninnnnnnnnn yevriiiiiiii avusturyanin neresindensin bende avusturya, viyanadayim:lepi:
bende öle dıyodum evlenmeden önce ne zaman burda yasamaya basladım aman dedım bu ne sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey istanbulun güzelliklerini napcan eniste yeter sana:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey

fistik kiz nerden bildin kupayi istemedigimi

ajan misin :1ninca: nesin kizim :roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey seni takip ediom ben kizimmm şakkıdı sen daha fistigi taniyamamisssiiiinn

nerdesiniz la gittim geldim simdide siz gitmissiniz:mymeka:
m.joYy garisi ben o topigii taaaaaa ne zaman görmüstüm :smiley-cool: gec kaldin yiirum

Selam olsun,cici kızlar! mapısdaşlar,kankalar..
15'li muhabbetine yabancı kaldım en Libya'lısından,lakin anladığım kadarıynan müthiş bir ekşın sonrası yaşanan,anılarda kalan bir mapıs olayı:hulya:
Topiğiniz hayırlı olsun,az önce dikkatimi çekti,şöyle bir göz attım,okurken keyif aldım,ısındım:1rolleyes:
Tatlı muhabbetler size,hayırlı kandiller!
a.s.

slm cnmm
niye yabanci kalasin, sohbet etmek icin illa mapisdas olmana gerek yok sempatiksalakcinni
tsk canooo opuyorumnanaktan okurken keyifli oluyo ama geyigin icinde olunca dahada bi keyifli oluyo aklinialirimsmile benden söylemesi
bundan sonra senide beklerizzz kaydirigubbakcemile5
seninde kandilin mübarek olsun cnm a.s.

.
hosgeldin liby

hepsi mapuslu degil, sicili temiz olan da var :roflol:

sana da hayirli kandiller

herkese hayirli kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…