- 7 Ekim 2009
- 3.073
- 7
- 40
ben sütten çıkmış ak kaşığım mesela:dilcikar:
özgecmisini okudum pandoracim
hicte öle degilsin
kac mapus yattigini sen söyledin a.s.
:1hug:slm cnmm
niye yabanci kalasin, sohbet etmek icin illa mapisdas olmana gerek yok sempatiksalakcinni
tsk canooo opuyorumnanaktan okurken keyifli oluyo ama geyigin icinde olunca dahada bi keyifli oluyo aklinialirimsmile benden söylemesi
bundan sonra senide beklerizzz kaydirigubbakcemile5
seninde kandilin mübarek olsun cnm a.s.
.
hosgeldin liby
hepsi mapuslu degil, sicili temiz olan da var :roflol:
sana da hayirli kandiller
herkese hayirli kandiller
hahaha hadi yaaa süper:lepi:.
bende ViYANA n:lepi:
evet bak mesela parlayanyildiz:lepi:.
hosgeldin liby
hepsi mapuslu degil, sicili temiz olan da var :roflol:
sana da hayirli kandiller
herkese hayirli kandiller
amaninnn delikafadulden kimler tesrif edermisssssssssss buyrunnnnnnnnn buyrun efeniiimmm hosgeldinizzzz Şenizhayirli olsun topikiniz anarsi ruhlar
:roflol: hee tabi öyleyken öylee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bende inandim lülülülülülülülülülülülülülülülülülüben sütten çıkmış ak kaşığım mesela:dilcikar:
:1hug:
__fstk..
Oyy sağol,tatlısı.
ara sıra kafamı uzatır,muhabbetinize dalarım,epeydir takılamıyorum,tebdil-i mekan eyledik,yoktum..
Harbi,keyifli,komplekssiz,kaprissiz,kinayesiz,bol kelamlı,çok selamlı,coşkulu diyalogları özledim arkadaşsositososito
haydi hayırlısı diyelim:sm_cool:
Hoşbuldum çiçekimŞeniz
Eli boş geldim ,affedin
:tomato:
Börekler açayım,baklavalar edeyim
yine gelirimdelikafadulden
feci öperim..
.
bu arada imzan harika pandoracim
__fstk..
Oyy sağol,tatlısı.
ara sıra kafamı uzatır,muhabbetinize dalarım,epeydir takılamıyorum,tebdil-i mekan eyledik,yoktum..
Harbi,keyifli,komplekssiz,kaprissiz,kinayesiz,bol kelamlı,çok selamlı,coşkulu diyalogları özledim arkadaşsositososito
Hoşbuldum çiçekimŞeniz
Eli boş geldim ,affedin
feci öperim..
__fstk..
Oyy sağol,tatlısı.
Hoşbuldum çiçekimŞeniz
Eli boş geldim ,affedin
feci öperim..
.
bu arada imzan harika pandoracim
hımmm kokolinaCADIARZUben ona ölüom ölüyoommm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kokosella benim biricikkk kokolinamm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
he o mu kokoşelle kendileri ,adı bu
delikafadulden
ay aklıma şey geldi bir gece bir topiğe üye olmuştum nikimide osuruklu kız koymuştum :dance::roflol::roflol:
şebeklik olsun diye ...
ana bir baktım sabha beni şutta.s
ne var yani ki bundadelikafadulden
sağol cnm benim ...adi gibi kendi de güzelmis, güle güle büyüt pandis :roflol:
sağol cnm benim ...
allah hepimize nasip etsin inş.:jeyyar:
biraz fazla masraflı ,dior,mac ten aşağı takılmıor kendisi... makyja çok düşkün anasına çekmiş ,üzüm üzüme baka baka kararır.
ama ne yapalım başa gelen çekilir,evlat gibi oldu atsan atılmaz satsan satılmaz..:dance:delikafadulden
kızlar ben geldimmm
:roflol: güzel fikir:roflol:hımmm kokolinaCADIARZU
yeni adımı kokolina mı yapsam ne bayanssulusmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay aklıma şey geldi bir gece bir topiğe üye olmuştum nikimide osuruklu kız koymuştum :dance::roflol::roflol:
şebeklik olsun diye ...
ana bir baktım sabha beni şutta.s
ne var yani ki bundadelikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey anasi kim sırnaşık şeysırnaşık şeysağol cnm benim ...
allah hepimize nasip etsin inş.:jeyyar:
biraz fazla masraflı ,dior,mac ten aşağı takılmıor kendisi... makyja çok düşkün anasına çekmiş ,üzüm üzüme baka baka kararır.
ama ne yapalım başa gelen çekilir,evlat gibi oldu atsan atılmaz satsan satılmaz..:dance:delikafadulden
hosgeldin bebisimm Şenizkızlar ben geldimmm
:roflol: ayyyy teldeyim yoksa susmazdim sırnaşık şeysırnaşık şey kiyamam kendi kendine kiziyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhoşbuldum fıstıklar