15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

slm cnmm:KK3:
niye yabanci kalasin, sohbet etmek icin illa mapisdas olmana gerek yok sempatiksalakcinni
tsk canooo opuyorumnanaktan okurken keyifli oluyo ama geyigin icinde olunca dahada bi keyifli oluyo aklinialirimsmile benden söylemesi :KK1:
bundan sonra senide beklerizzz kaydirigubbakcemile5
seninde kandilin mübarek olsun cnm a.s.
:1hug:
__fstk..
Oyy sağol,tatlısı.
ara sıra kafamı uzatır,muhabbetinize dalarım,epeydir takılamıyorum,tebdil-i mekan eyledik,yoktum..:eek:
Harbi,keyifli,komplekssiz,kaprissiz,kinayesiz,bol kelamlı,çok selamlı,coşkulu diyalogları özledim arkadaşsositososito
haydi hayırlısı diyelim:sm_cool:

.
hosgeldin liby

hepsi mapuslu degil, sicili temiz olan da var :roflol:

sana da hayirli kandiller

herkese hayirli kandiller

Hoşbuldum çiçekimŞeniz
Eli boş geldim ,affedin
:tomato:
Börekler açayım,baklavalar edeyim
yine gelirimdelikafadulden
feci öperim..

.

bende ViYANA
n:lepi:
hahaha hadi yaaa süper:lepi:
.
hosgeldin liby

hepsi mapuslu degil, sicili temiz olan da var :roflol:

sana da hayirli kandiller

herkese hayirli kandiller
evet bak mesela parlayanyildiz:lepi:

hayirli olsun topikiniz anarsi ruhlar :KK1:
amaninnn delikafadulden kimler tesrif edermisssssssssss buyrunnnnnnnnn buyrun efeniiimmm hosgeldinizzzz Şeniz

ben sütten çıkmış ak kaşığım mesela:dilcikar:
:roflol: hee tabi öyleyken öylee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bende inandim lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

__fstk..
Oyy sağol,tatlısı.
ara sıra kafamı uzatır,muhabbetinize dalarım,epeydir takılamıyorum,tebdil-i mekan eyledik,yoktum..:eek:
Harbi,keyifli,komplekssiz,kaprissiz,kinayesiz,bol kelamlı,çok selamlı,coşkulu diyalogları özledim arkadaşsositososito

Hoşbuldum çiçekimŞeniz
Eli boş geldim ,affedin
feci öperim..

herzaman bekleriz libycim
a.s.

.

.

bu arada imzan harika pandoracim

he o mu kokoşelle kendileri ,adı bu :KK1:

__fstk..
Oyy sağol,tatlısı.

Hoşbuldum çiçekimŞeniz
Eli boş geldim ,affedin
feci öperim..

libyanam hoş geldin, senin bloğa girince yalanmaktan bir hal oluyorum zati delikafadulden

__fstk..
Oyy sağol,tatlısı.

Hoşbuldum çiçekimŞeniz
Eli boş geldim ,affedin
feci öperim..

sırnaşık şeysırnaşık şey kelam diiiyoo yaa kelam diyoodelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
kizzz bizim dostlugumuz kelam sayesinde oldu sen biliyo musun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyy koptumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aman bosver napcan böregi cöregi topigi acarken bi kuru sampanya ikram ediverdim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sende eli bos geldim diyosun sempatiksalakcinni

.

bu arada imzan harika pandoracim

ben ona ölüom ölüyoommm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kokosella benim biricikkk kokolinamm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben ona ölüom ölüyoommm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kokosella benim biricikkk kokolinamm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hımmm kokolinaCADIARZU
yeni adımı kokolina mı yapsam ne bayanssulusmile

ay aklıma şey geldi bir gece bir topiğe üye olmuştum nikimide osuruklu kız koymuştum :dance::roflol::roflol:
şebeklik olsun diye ...

ana bir baktım sabha beni şutta.s
ne var yani ki bundadelikafadulden

ay aklıma şey geldi bir gece bir topiğe üye olmuştum nikimide osuruklu kız koymuştum :dance::roflol::roflol:
şebeklik olsun diye ...

bencede ne var ki bunda

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:#
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

adi gibi kendi de güzelmis, güle güle büyüt pandis :roflol:
sağol cnm benim ...
allah hepimize nasip etsin inş.:jeyyar:
biraz fazla masraflı ,dior,mac ten aşağı takılmıor kendisi... makyja çok düşkün anasına çekmiş ,üzüm üzüme baka baka kararır.
ama ne yapalım başa gelen çekilir,evlat gibi oldu atsan atılmaz satsan satılmaz..:dance:delikafadulden

sağol cnm benim ...
biraz fazla masraflı ,dior,mac ten aşağı takılmıor kendisi... makyja çok düşkün anasına çekmiş ,üzüm üzüme baka baka kararır.
ama ne yapalım başa gelen çekilir,evlat gibi oldu atsan atılmaz satsan satılmaz..:dance:delikafadulden

kokosella duymasin, basa gelen cekiliyor napcan

bende sabahtan beri camasirdi yemekti ugrasiyorum
:1closedeyes:

kızlar ben geldimmm

hosgeldin amonra
a.s.

hımmm kokolinaCADIARZU
yeni adımı kokolina mı yapsam ne bayanssulusmile
:roflol: güzel fikir:roflol:
şebeklik olsun diye ...

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sağol cnm benim ...
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey anasi kim sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar ben geldimmm
hosgeldin bebisimm Şeniz

hoşbuldum fıstıklar
:roflol: ayyyy teldeyim yoksa susmazdim sırnaşık şeysırnaşık şey kiyamam kendi kendine kiziyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

X