:roflol: yorumlar basini aldi gitti zaten 10 saatte alintiliyo kizcaaaz bu kadan yorumu nasil alintilasin sırnaşık şey en etkili cözüm olarak kacmayi tercih etmis olabilerrr -tatlicadiarzu-nokı demın burdaydı nere kaçtınnnnn kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile
:roflol: oda dogru yaa net ortaminda rahat yaziliyoo zaman meraklı ve bilgiye açık bir hatundur...
eğer eminsen bayan olduğundan yardımcı olsaydın kız..
reelde o tarz konuları konuşabilceği biri yok demek ki ...:1closedeyes:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybanae yahu oda kontrol etmış bıde
hepde bana denk gelıyooo gıtsın doktora ben burdan ne bılım bacımaklinialirimsmile
:roflol: :roflol: oda dogru yaa net ortaminda rahat yaziliyo
ama biz kk hatunlari aninda hücum ediyoz yazik sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
pancım senın önerdgın kremı alamadım
sanal sifre ıstedıler bende hıc becremem valla elıme yuzume bulaştırdım anlyacagınsempatiksalakcinni
neutreugena aldım memnunum sankım be:hulya:
hafıfledı morluklarımkaydirigubbakcemile2
sana dedim al benim kokoşella yı kopyala kaydet avatarına sırnaşık şeyhe bide kizlar avatarim cokmu göz yoruyo???
ne morlugu kiz göz altlari icinmi??? anammm varsa öyle ise yarar bisi gözalti morlugu ve cukurlari icin söyle banada gerekiyo cünkü:gitme:pancım senın önerdgın kremı alamadım
sanal sifre ıstedıler bende hıc becremem valla elıme yuzume bulaştırdım anlyacagınsempatiksalakcinni
neutreugena aldım memnunum sankım be:hulya:
hafıfledı morluklarımkaydirigubbakcemile2
evet bende farkettim:roflol: cok fenayiz biz cooooooook:roflol:hee ya... ama şunu gördüm ...çifte standart ta var hani ...
aynı konuya tatnınmamış yeni bir üye ile tanınmış ve bilinen bir üye farkı ortada...
yaklaşımlar cart diye dönüşüyor evrim geçiriyor...
oysa yapılması gereken herkese aynı pencereden bakabilmek...
:1closedeyes:
:gitme: bende kaciyorum kizlar cok fazla yazmayin ama:roflol:.
camasir yikoyorum hatunlar
sonra gelirim
bayanssulusmileaccciikk bronzlasmaya sırnaşık şeysırnaşık şeynereee gız:gitme:
sana dedim al benim kokoşella yı kopyala kaydet avatarına sırnaşık şey